- Asszociációs játék. :)
- Itt az új LOGOUT!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Persze, ebben igazad van. Inkább arra próbáltam utalni, hogy manapság nem szabad félvállról venni egy-egy komolyabbnak tűnő pletykát, hiszen anno azt sem gondolta szerintem senki, hogy pl DOOM-ot játszhat majd Switch-en. Simán jöhetne később egy-egy nagyobb játék a kis gépre.
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
na mondtam én, hogy most lesz:
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Realpolitiks-ot próbálta valaki mostanság? 2017 májusi PC Guru tesztet találtam, de az alapján elég gyér, viszont reménykedtek ott még frissítésben/javításban. Máshol körbenézve sem tapasztaltam frissebb véleményt.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hszilard666 #17692 üzenetére
Na jó de ne felejtsük el, hogy a Diablo 3 is csak egy merész pletykának indult anno.
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
-
djozsi
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz ViharVadász #17686 üzenetére
Fun faktor biztos meglenne, csak ne csesszék el az optimalizálást. R*-nál már már bevett szokás. Mondjuk én nem fogok rohanni megvenni, max ha látok jó áron.
Sic Parvis Magna
-
KOHO
senior tag
válasz hszilard666 #17679 üzenetére
Lesz GTA V? Sehol semmi hír róla. Egy ilyen volumenű játékról illene már valami hírmorzsákat elszórni, nem?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Norb79
őstag
válasz hszilard666 #17677 üzenetére
Ha jól fogy az AC3 akkor biztos jön majd az is a rogueal együtt, ha nem, akkor nem. Szóval nem fog szerintem.
-
djozsi
senior tag
válasz Sanraith #17669 üzenetére
Igazából ezek valóban megtörtént esetek, csak ugye az internet és a szenzációhajhász "újságírás" következménye, hogy ha valami megtörténik 5 emberrel a 20millióból abból már íródik is a szuperleleplező botránycikk, mert arra jön a sok kattintás. De igen, így összefoglalóban olvasni ezeket nagy dózisban tényleg nagyon randomnak tűnik, mintha valami AI generálta volna...
-
Marvinyo
aktív tag
Hát akkor lehet ez a Speedlinkes lesz a nyerő. Sajnos eBay kiesik, egyrészt mert mire megjön én kiküldetésben leszek, másrészt meg borzasztóan béna vagyok ilyenekben, egyik telefonomra sem sikerült egyszer sem, inkább nem próbálkozom többet :-D
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Sanraith #17669 üzenetére
Én végigolvastam az összefoglalót becsülettel, én is azért rendeltem üveget.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Marvinyo #17666 üzenetére
Én az Ebayről rendeltem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Marvinyo #17664 üzenetére
Fólia van benne, nem üveg. Én csak az üveget ajánlom.
-
Marvinyo
aktív tag
A fóliák közül látom, az üveg az ajánlott. Szerintetek ebben a csomagban az van, vagy a műanyag?
-
Blaise
veterán
Defense Grid 2-t vette valaki?
-
ayo
veterán
válasz djozsi #17660 üzenetére
Az a gond, hogy nem vágod a témát és csak a mostani helyzetet látod. Első hónapban konkrétan játszhatatlan volt az egész. A PC verziót 5 hónap után magára hagyták, nem jött semmi frissítés és semmi infó. Utána 1 évre kijött konzolra az XL és majd ősszel jött egy új port team és kapott újra támogatást a PC verzió. Na többek között ezért mondom, hogy várjunk csak vele, mert most is új port team van és még PC-n is kétes az egész, nem hogy ezen a gyenge Switch-en. Nintendo mellett az MK téma is igen meghatározó nekem
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Ezek szerint akkor elég magasan van a léc, nekem nem rémlik, hogy problémás lett volna a Steam verzió. Illetve az X az elején sok vason problémás volt arra emlékszem (nálam nem szerencsére), sajnos ott tényleg nem voltak a helyzet magaslatán, akik portolták, de a Netherrealm bevette a keserű pirulát, kijavította és ígéretet is tett, hogy a jövőben erre figyelnek. A 9 emlékeim szerint a kezdetektől teljesen jó volt.
Most megnéztem a Steam értékeléseket, azok is AAA játékhoz képest elég rendben vannak. De legalábbis mindenképp a "normális" kategóriába esnek.Abban egyetértek, hogy minek előrendelni. Pláne, amikor mindenféle preorder bónuszokat mellétesznek, kifejezetten undorító módszernek tartom. Arról nem is beszélve, hogy ők hírhedtek arról, mennyi DLCt adnak a játékaikhoz, aztán 1-2 év múlva jön is a Komplete edition. Én lehet addig kivárok. Vagy veszem ezt is Steamre.
-
ayo
veterán
válasz djozsi #17658 üzenetére
továbbra se az a kérdés, hogy jobb v azonos lesz-e a többi platformmal, hanem hogy mennyire lesz játszható. még mindig arról a csapatról beszélünk, akik egy normális PC verziót se tudtak összehozni.
meg mondjuk szerintem senki se hal bele, ha nem day 1 vesz meg mindent, hanem tegyük fel day 2-3..[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Kaptam ma egy hírlevelet előrendelhető az MK11, de csak a másik két konzolra van írva megjelenési dátum.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz zbundy #17653 üzenetére
kifújás nem sokat segít, csere lesz az igazi. mostanában már van nekik alkatrész, szerintem ha garis akkor mindenképp küld be. postázni tudod, majd gls-sel visszaküldik, de érdemes előtte megkérdezni, hogy van-e v hogy szóljanak és akkor nem kell sokat várni
-
zbundy
aktív tag
Sziasztok, sajnos úgy tűnik ez a mikroporszem a joycon szoknyája alatt probléma jelentkezett nálam is. Próbáltam kifújni szájjal, de az nem használt. Mivel érdemes vagy mivel nem? Illetve ha szétszedem a joy-t megtudom oldani házilag valahogy? Ha más megoldás nem lesz akkor marad a szervíz, még garanciás, csak olvastam itt hogy hetekig is eltarthat. Egyébként a gyakorlatban, hogy néz ez ki? Xboxnál hozza viszi a futár ingyen. Itt is hasonló, vagy önköltségen postázom a gameparkba? Vidéki vagyok, szóval felmenni ezért drága lenne.
-
Dreimus
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz #09990144 #17644 üzenetére
Én örülnék, ha igaz lenne, amennyire mondtam január elején, hogy nem igazán érzem úgy, hogy kéne egy direct annyira úgy érzem most (lehet, hogy a sok pletyka hatására, amikből persze úgyis megint semmi nem lesz igaz), hogy már eléggé hyped vagyok ahhoz, hogy jöjjön egy. Remélem kapunk jó sok infót a Fire Emblemről egy megjelenési dátummal.
-
ooooobi
senior tag
Ezt csak azért, hogy lehet otthon is érdemes offline is betérni a MM-ba, biztos vannak ott is ilyen leárazott cuccok amik egyébként nincsenek fent a webáruházban. Bár engem most egyik se érdekelt, Street Fighteren gondolkoztam csk kicsit
[kép]
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
törölt tag
Napi pletyka: jövő héten Direct [link]
-
dud998
őstag
-
30z.Samu
félisten
Ezt itt hagyom Nektek, mert rég jelentkeztem be.
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
félisten
válasz Norb79 #17636 üzenetére
Btw. Knights of the Old Republic is van mobilra, vagy mondhatnám a PUBG-t is. Szóval a touchscreen feature nem feltétlen jelenti azt, hogy Switch-re hamarabb jön ki.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #17633 üzenetére
Mondjuk kicsit fals a linkelt oldalon olvasható hír, mert a hivatalos bejelentésben annyi van csak hogy jönnek konzolokra is. [link]
Ettől még nem biztos hogy egyből mindhárom platformra érkezik. (PS4, XO, Switch)
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #17633 üzenetére
Nem olyan régen találtam meg a 7CD-s PC változatot (BG) és adtam vissza a gazdájának (Nagyon örült )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
l.skywalker
félisten
Komolyan mondom lassan vennem kell egy ilyet, pedig nem akartam játszani a következő 2-3 évben
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz Marvinyo #17629 üzenetére
Norb79 írása, ő tudja (Ctrl+F: 8/49 tok-ajánló - csak a biztonság kedvéért néztem meg)
Nekem is 2 tokom van, egy kemény nagyobb Zelda-s meg egy vékonyabb SMO-s... egyszerre szoktam használni a kettőt, ha a kiegészítőket is viszem.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Marvinyo
aktív tag
válasz Norb79 #17626 üzenetére
Hát ez most kínos. Pedig megesküdnék, hogy még rá is eresztettem egy CTRL+F-et az összefoglalóra, hogy tok, és nem dobott találatot
Bocsi, és köszi mindenkinek!Nem party konzol a cél, csak havonta kb. 2 hetet nem vagyok otthon munka miatt, és ha már akad TV az ideiglenes szálláson, csak kihasználnám :-)
-
Wlac
Ármester
Csak a Battle City kerülne bele egyszer a kínálatba, kétszer annyit menne a Switch nálunk...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Madwe
nagyúr
válasz Marvinyo #17624 üzenetére
A többiek is - ahogy a nintendo is - addig adják oda ezeket, ameddig él az előfizetésed. Csak míg nintendonál ezek nes retro címek (amik nem biztos h havonta frissülnek) addig a többiek havonta 2-3 kurrens gen, aaa és indie címet adnak a kínálathoz - de ha azt "megvetted" akkor azt akár 10 év múlva is használhatod, ha akkor is van előfizetésed (menet közben btw megszüntethető, a lényeg h amikor használni akarod akkor legyen)
-
Sanraith
aktív tag
válasz Marvinyo #17624 üzenetére
Ha "party" konzolnak akarod használni, akkor elgondolkozhatsz egy dokkoló átalakító kit-en, vagy 3. féltől származó dokkolón(ha bátrabb vagy). Mindkettő arra jó, hogy kisebb méretű legyen a dokkolód. Én egy ebayes dokkolóval hordom a switchet bulikra egy akkora táskában amilyet linkeltél. Ha az eredeti dokkolóval akarod szállítani, akkor az összefoglalóban "költöző" néven emlegetett stílusú tokot keresd.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz Norb79 #17621 üzenetére
Erre gondolsz? Elsősorban olyasmit keresnék amibe a dokkoló is elfér.
(#17621) Norb79
Okosítások? Összefoglalót végigolvastam, illetve most végignéztem megint, de nem tudom mire gondolsz.
(#17623) Madwe
Igen, arra gondoltam. Csak más konzolom nincs ezen kívül (najó, egy NES meg egy Wii U...), és nem voltam 100%-ig tisztában vele hogy-meddig adják a "többiek". :-)
[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Tokot / hordtáskát ki mit ajánl? Illetve jól értem, hogy a Nintendo Online ugyanúgy, mint a PS/XBOX-nál ad arra az időszakra játékot?
-
djozsi
senior tag
válasz Norb79 #17617 üzenetére
Ezekre a platformokra már vagy fél éve be van jelentve. HA tényleg készül Switchre és a bejelentést a Ubi akarta volna megtenni már akkor megtette volna, ne számíts arra, hogy egyszercsak jön egy Ubi trailer, ami azt mondja, hogy Switchre is jön. HA valóban készül, akkor Directre rakatták félre a Ubival.
-
Norb79
őstag
Kint az AC3 remaster trailer, de csak pc, x1, ps4 van felsorolva, mint platformok. :s
-
törölt tag
válasz Sirandrish #17615 üzenetére
Karcjáték az, mert összekarcolja a dokkoló a gépet
-
Sirandrish
Topikgazda
-
djozsi
senior tag
De nyugtass meg, hogy azóta már ezerszer megbántad, mert kiesett a szanaszét karcolódott képernyő, miközben ráztad a gépet, hátha helyrejön tőle a tönkrement joycon...
Nem akarom most újra idehozni a témát, de néha én is úgy érzem, mintha ez a Switch vásárlás lebeszélő hely lenne. -
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17609 üzenetére
Már csak valami módszer kéne hogy bescanneld a saját kutyád, és azt tutujgathasd virtuálisan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #17606 üzenetére
InstaBuy jó lesz FortNite helyett.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
taki01
őstag
válasz Sirandrish #17606 üzenetére
Mennyit játszottam NDS-n Nintendogs-al. Anno a UPC-től evvel játékkal kaptam meg a Nintendo DS-m valami promóció keretében.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mindenki titkos álma végre megérkezni látszik!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
szbazsi123
csendes tag
válasz Sanraith #17593 üzenetére
Én üvegfóliát vettem rá, mert a dokkoló bal és jobb alul képes megsanyargatni a kijelzőt. Aliexpress, valami 1,5 euróért volt két üveglap. Vettem egy házat is hozzá, amit csak rá kell pattintani, nem tapad a hátuljához (tehát a festéket nem szedi le), belefér a dokkolóba, de már leszedte a gyerek, mert a joy-conra is van takarólemez, viszont így nem lehet kormányba meg kontroller keretbe tenni. Szóval ezt az 5 eurós beruházást megette a switch doboza Amit érdemes még venni, az szintén egy komoly 1 eurós beruházás, mégpedig a joystick karra 1-1 szilikon kupak. jobb, ha ez kopik, mint a kar. Amúgy vettem egy javító szettet is, ez már komolyabb vétel volt, 10 euróért. Van benne két joy-con kar, és négy fém elem, ami a joy-conban lévő, műanyagból készült elemet pótolja (amikor becsattintod a joy-con-t, akkor ez a műanyag elem zárja, és a kis gomb ezt ereszti ki), illetve két csavarhúzó meg egy gitárpengető a joy-con szétszedéséhez. Tudom, gari meg minden, de a fiók elbírja. Hordozó táskánk is van, ebbe belemegy a switch, 10 játék meg egy zsebbe lehet a csuklópántot is betenni. Ja, és vette még két asztal-módhoz használható tálcát, az egyik simán kihajtogatható, a másik viszont töltésre is alkalmas, úgy, hogy az usb kábelt az oldalába kell dugni, a switch-et meg úgy ráhelyezni, mint a dokkolóban (az előbbi állvány totál passzív, arra csak rá kell tenni a switch-et, ha tölteni akarjuk, alulról kell bedugni a kábelt). Ezek sem kerültek sokba. Viszont használta már a gyerek, szóval nem volt felesleges, de nálunk a tv-re van kötve állandóan. Éééés, vettem egy 5A töltőt, a gyári a dokkolóra van dugva (szintén ali), ez a bónusz meg a portable vonalat képviseli. Ez drága volt, 10 euro, viszont teszteltem, és a gyári adatokat tudja, szóval abszolút megérte megvenni.
-
Sanraith
aktív tag
válasz Sirandrish #17600 üzenetére
Szerintem a konzol külön nem kér meg rá, de van rá menüpont a beállításokban. Volt róla hír, hogy a legutóbbi firmware-rel joy-con update is érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest