Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
Mindenre IS képesek vagyunk, annyira stabil.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dud998
őstag
válasz Sirandrish #19195 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Kár, hogy nem lehet rákötni egy mobil vinyót vagy SSD-t.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
djozsi
senior tag
Eladási adatok:
Japánban átlépte a Switch a 8millió eladott példányt, várhatóan 2 héten belül beelőzi a teljes PS4 családot (PS4+Slim+Pro).
Az USA piacon az első negyedévben pedig átlépték az 1 milliós eladást, ami ebből a generációból eddig egyetlen konzolnak sem sikerült.
-
MODERÁTOR
válasz Zolibacsi88 #19187 üzenetére
Tippem:
“General system stability improvements to enhance the user's experience“Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HUmenetke
tag
Nektek is nagyon melegszik a switch? Mostanában tűnt fel, hogy elég forró a szerkezet (dokkolva)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Norb79
őstag
válasz Baltazár123 #19178 üzenetére
iPad pro esetén nem csak a proci tolja meg az árat, azért a kijelző is egy másik ligában játszik, az akksi is, és persze a szokásos apple 300%-os haszonkulcs is tol egy kicsit az árán.
De szerintem se kell 7 nanos A12+ szintű procit várni, vagy iszonyat hiperugrást a teljesítményben, mert ebben igazad van, hogy árban az azért kezelhetetlen lenne. -
Baltazár123
senior tag
Csak annyit, hogy eltolták jövőre, de időpont megjelölés nélkül, mert a Nintendo szerint csak a mini az időszerű idén. Az architektúráról meg az értelmesebb szakértők annyit feltételeznek, hogy ezúttal specifikusan a Nintendónak tervezett és emiatt (is) erősebb soc kerülhet bele, szemben a jelenlegivel, ami nem a nintendonak volt tervezve, csak rajta maradt az nvidián hatalmas mennyiség és kiszórták a készletet, gondolom jó áron.
Szerintem a Nintendo is gondolkodik még, hogy van-e ennek egyáltalán értelme. Azért ha megnézed mennyibe kerülnek azok az apple pro tabletek, amik állítólag hozzák az XOS teljesítményét, hááát, még elképzelni is nehéz, hogy a Nintendo mennyiért tudna egy hasonlót összerakni, hogy ne essenek ki az emberek a székükből az ár láttán. -
Sirandrish
Topikgazda
Kicsit visszakanyarodva az MK-hoz..
Ezt a videót elnézve, aki ezeket kitalálja, a játék megjelenése után azonnal legalább egy 1 éves rehabilitációra küldeném, mert ilyeneket normális elme nem tud kitalálni...1-2-t még talán de ennyihez már beteg elme kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Csepegtetnek már valami hírmorzsát az új Switch modellekről? Megtartom a mostanit ameddig ki nem jön az új, erősebb modell, de engem pl az érdekelne, hogy miket upgradelnek majd rajta. Lehet erről tudni már valamit?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
tboldi
nagyúr
Na, küldhetem vissza a 256-os kártyát, mert nem elég, kellett vennem egy nagyobbat.
Egy 400-as Sandisk Extreme lett helyette.Drága ez az “új hobbi”.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Csárlibráun #19169 üzenetére
Haverom meg a párja tolja PS-en, nekem 5 perc bőven elég volt belőle.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz Norb79 #19163 üzenetére
Hol van dobozos/kártyás DD? Csak itt látom, a vicces leírások tárházában... de lehet, abban is csak kód van...
(A játék a nagy nyílt világban zajlik, és örömteli cselekvési élményt jelent. A játékosok egy epikus kalandot indítanak el egy gazdag élővilágban, három AI elvtársakkal, akiket eltérítőnek neveznek. Ezek a gyalogok egyedül harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és képességeket, amelyeket a játékos által meghatározott jellemzők szerint tökéletesítettek. A játék mindent tartalmaz az eredeti játéktól és a folytatástól. A dinamikus harcok garantálják a hegymászást, a lökést, a légi versenyzést és a sárkányok megölését. A játék tele van kísérteties földalatti területekkel, amelyek tele vannak szörnyekkel. Egy csomó képesség, páncél, fegyver, azok javítása és természetesen az AI társai. Gyönyörű grafika tele légzési pillanatokkal.)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Norb79
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
bwoay
nagyúr
válasz Csárlibráun #19141 üzenetére
Az emberekben pontosan azért marad kétség a különféle töltők használatát illetően, mert rendszerint olyan válaszokat kapnak, hogy "szerintem töltheted X típussal", vagy "én évek óta gond nélkül használom Y típust". Amint képbe kerül egy Z típus, rögtön felmerül a kérdés, hogy vajon ez is biztonságos-e. Ezért írtam korábban, hogy célszerűbb lenne végre megérteni, és elfogadni, hogy az USB-C az egy szabvány, aminek pont a különböző eszközök közötti kompatibilitás a lényege.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Edge
veterán
Dragon's dogma-t érdemes beszerezni?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #19155 üzenetére
igen, épp most teszteltem, és fix 60-on megy csodálatos grafikával. hihetetlen hogy mind a 4 port jó lett.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem ezt akkor meg is beszéltük.
Te gondolom PC-re vetted!?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #19153 üzenetére
egy szóval nem mondtam hogy azt mondtad hogy rossz
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Egy szóval nem mondtam hogy rossz. Sőt..konkrétan azt mondtam hogy játék közben nagyon is rendben van.
De kár lenne tagadni hogy az átvezetők viszont gyengék...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #19151 üzenetére
szerintem bőven jó, konkrétan csoda, hogy egy next. gen fighting game fix 60-nal tud menni ezen a kis gépen. viszont még mindig azt mondom, hogy a SFV és hasonló cuccok is jöhetnének, mert ott nem kéne ennyit butítani.
-
Sirandrish
Topikgazda
Konkrét játék rendben van, de átvezetőknél, kivégzéseknél azért messziről látható a különbség.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Mortal Kombat 11 Nintendo Switch Gameplay
Nekem nem tetszik, talán majd akciózva.
-
tboldi
nagyúr
válasz Darth_Revan #19146 üzenetére
Preorder, csak 10-étől játszható.
(#19147) ViharVadász:
[ Szerkesztve ]
-
SlayerSub
tag
Találtam egy ilyet a Mortallal kapcsolatban:
“We’re actually not developing it in house; it’s being developed by Shiver Studios. They’re developing it at the same time as us so it’s sort of a co-development. There is no lead SKU.”
Szóval nem lehet Portnak nevezni, ez egy direkt a switchre fejlesztet változat.
-
jgrasl
csendes tag
válasz tboldi #19142 üzenetére
Ez nem teljesen igaz hogy nem működik csak a gyári viszont nagyon óvatosnak kell lenni. Én pl ezt használom, tökéletesen teszi a dolgát és még nem olvastam olyat hogy ez a tipus brickelt volna konzolt. Itt pedig egy videó ahol elmagyarázzák mi okozza a konzolok meghalását és ők ezt hogyan oldották meg.
-
tboldi
nagyúr
Még nem mondtam le a piros (Mario Odyssey-es) Joy-Conokról, de kellett gyorsan két másik, hogy tudjunk otthon multiplayerezni. Ez lett:
Egyébként muszáj a gyári dokkolót használni, vagy működik más USB-C/HDMI átalakítóval is? Az üvegfólia miatt kicsit vastagabb, nem akarom a hátulját összekarcolni.szerk.: Megtudtam, nem működik, csak a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Csárlibráun
csendes újonc
nyugodtan lehet készpénznek venni h jó a töltő hozzá én több mint féléve töltöm a switchemet a p20asom gyorstöltőjével és semmi probléma nincs azóta se vele..ugy h nyugalom
-
Darth_Revan
veterán
A videó alapján nem igazán tudom eldönteni (de az igen felé hajlok), ezért aki megvette már az MK11-et az megmondaná, hogy ugyanolyan hulladék port lett mint a Doom és a Wolfenstein (legalábbis portable módban) ?
A "hulladék" alatt a dinamikus felbontás miatt okozott homályos grafikára gondolok...Wolfensteinben találtam pontot (New Orleansben a romok között) ahol a tereptárgy texturájának felbontása olyan alacsony volt, hogy még egy 2006-os játék is elpirult volna, de ez annyira nem is zavart, viszont a sok ponton homályos grafika nem csak hogy zavart, de volt hogy a szemem is megfájdult, mivel gyakorlatilag olyan érzést okozott, mintha rövidlátó lennék.
Ugyanilyen az MK11 is ? Ha igen akkor részemről passz, annyit nem ér, hogy a változó homályos grafikája miatt megfájduljon a szemem ...
Vagy az MK11 csak a fenti összehasonlító videóban látszik homályosnak és gyakorlatilag semmi ilyen probléma nincs ?
-
Edge
veterán
MK11 eshop árat lehet már tudni?
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Akkor ma a MK11 minden régióban megjelenik előbb-utóbb?
-
nxswitch
senior tag
Szia!
Biztosan van ilyen, nézz szét googleben és youtubeon. Én [ezt] találtam egy gyors kereséssel.
Játszott már valamilyen játékkal más konzolon?
Switch-re vannak viszonylag egyszerűen irányítható játékok, illetve lehet az is segítség, hogy 2 különvehető controllerje van, lehet könnyebben tudja használni külön.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Én csak Xbox One-nál tudok ilyet, itt olvashatsz róla.
-
Gene
csendes tag
Üdv . Van lehetőség ilyen konzolt használnia olyan embernek akinek gyenge a kéz funkcionálása, nem tud markolni,se egyenként mozgatni újait? Vannak valami egyszerűen használható ,beállítható játék,vagy speciális kontroller, vagy esetleg más,mit gondoltok?
-
ayo
veterán
válasz djozsi #19125 üzenetére
Az a QLOC volt, baromi szép munkát végeztek - a online és az offline játék között nem lehetett érezni a különbséget.
A Shiva egy viszonylag új csapat, akinek eddig a legnagyobb műve a 2018-as Scribblenauts Showdown volt, amit átvett a 5th Cell-től, mert az meg bezárt, szóval igazán komoly melójuk most ez az MK11 port, ami akkor úgy néz ki hogy jól sikerült.http://jateknaplo.blog.hu
-
djozsi
senior tag
Vagyis ők hozták helyre az MK X-nél azt a katasztrófát, amiről cikket is írtál? Bíztatóan hangzik. Remélem, hogy több Switch melót is be fognak vállalni ezek után. A kereslet tuti nagy lesz rájuk, Panic Button is rendszeresen nyilatkozza, hogy nem győzik elutasítani a megkereséseket kapacitás hiányában.
-
ayo
veterán
válasz djozsi #19122 üzenetére
Shiver Entertainment készítette - ez kb. az első komolyabb port melójuk szóval teljesen lutri volt. Amúgy PC-n is ők plusz a MKX-es QLOC dolgoztak, szóval elméletileg az jó lesz (bárcsak). WB játékok sajnos nem a jó portokról híresek, de ha mind a 4 port jó lesz, akkor az kész csoda.
-
Madoc
veterán
-
ayo
veterán
válasz djozsi #19117 üzenetére
Korrekt port lett, kész csoda, már csak a PC verziót nem mutatták sehol, de remélem ott is ilyen ügyesek voltak. Grafikailag szerintem ez bőven élvezhető, nyilván akit komolyabban érdekel, az máshova vette, de ezzel végre lesz egy menő friss thirdparty verekedős játék is a gépre.
-
-
djozsi
senior tag
MK 11 Switch performance teszt, ez kifejezetten stabilnak tűnik. Mondjuk megnézve pár reviewt annyira nem jöttem lázba, egyelőre maradok a Smashnél, de idővel biztosan megnézem majd kíváncsiságból.
-
hj79
csendes tag
Új gépnél szerintem az lenne a jó, ha lenne egy energiatakarékos soc a handheld módba a hosszabb üzemidőért. És a dokkolóban valami izmos cucc a TV módhoz.
-
bwoay
nagyúr
igazából ha az ember megérti és elfogadja, hogy ezek szabványok (valahol ez a lényege a dolognak), utána bármit bármivel nyugodtan tölt. a li-ion/polimer akksival ellátott készülékek töltésvezérlése úgy működik, hogy maga az eszköz olyan erősségű áramot vesz fel, amennyi neki megfelel. a feszültség pedig adott. a töltő jelentősége annyi, hogy ha mondjuk az adott eszköz gyorstöltésre is képes (pl. fogad 9 vagy 12V-os töltést), akkor a töltő képes-e ezt kiszolgálni. viszont azt feltétlenül próbáld ki, hogy a "szerintem töltheted" válasznál behelyettesíted az első szót azzal, hogy "felőlem".
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Bazsi1987
őstag
Én is nintendora fogom majd, de mikor fogom tudni megvenni euba?😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest