Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Sziasztok!
Itt az én szülinapi ajándékom a közösségnek. Írtam egy kis programot, ami innen letölthető
http://falco1.heliohost.org/nfsw_tool.zip
A program alapjában egy 2in1 megoldás, egyrészt használható a speedapi által elérhető információk direkt lekérdezésére, másrészt a speedapi-s eredményekből tud egy leképezést létrehozni helyi adatbázisba. Tutuhawer panaszkodik néha, hogy néhány eredménye elveszik. Ez a speedapi működédéből következik, ugyanis ha egy adott napon egy adott pályán (mindegy milyen autóval vagy tierben) jobbat mész egy előző eredménynél, az előző eredmény elveszik. A program segítségével bármely pillanatban tusz 'snapshotot' csinálni, így minden eredménynek lehet nyoma a helyi adatbázisban.
A programhoz mellékeltem példa sql lekérdezéseket, amelyek szerintem hasznosak, de bárki módosíthatja őket tetszés szerint. A progi, hogy bemutassa az alap működést nem üres adatbázissal érkezik, de bármikor üríthető. Az első lépésben mindenki adja meg azoknak a drivereknek a nevét, akikből adatbázist akar építeni, és akikre a speedapis lekérdezések vonatkoznak (set driver names), azt hajrá. Ha valami nem tiszta, vagy van javaslat mehet ide is, de ha nem akartok offtopikolni,
http://falco1.heliohost.org címen van message board, oda is lehet írni.
Mellesleg BB bátyja vagyok
üdv: falco
(GRABBAG, FALCO000,FALCO002)Ui: A programot nem kell telepíteni, portable verzió, csak tömörítsétek ki egy mappába, ahol tudja írni a saját könyvtára fájljait. (Vista/win7 esetén UAC aktív módban a program files mappa nem jó!)
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Viccrovat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest