Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
ez benne van, hogy eltaláljuk egymást, pedig lehet, hogy nem is, de aki hátulról jön, annak vagy direkt nekem kell jönnie, ha segítségre szorulok, vagy fékezni kell(ene), hogy faszán elférjünk, meg miegyéb, de tény, hogy sokan olyan birkák...
A team részét én csak a magyarokkal menő versenyeken fogom fel, a nemzetközin nem igazán, mert elvileg segítség nélkül a most wanted pályán is végig lehet menni 1-es szinten egy 20 kilós nissan 240 sx-szel. Úgyhogy rohadjon meg, aki nem tud menni a külföldiek közül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A team részét én csak a magyarokkal menő versenyeken fogom fel, a nemzetközin nem igazán, mert elvileg segítség nélkül a most wanted pályán is végig lehet menni 1-es szinten egy 20 kilós nissan 240 sx-szel. Úgyhogy rohadjon meg, aki nem tud menni a külföldiek közül.