Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
van olyan headset, amivel nem lehet hallani a másikat? Van olyan, ami ezt a Voice over IP rendszert nem érti? Elmondom, mit tettem én:
-a headsetet a sb audigy 2 zs A800 hangkátyába frankón a zöldbe és rózsába benyomtam. 5.1-ről átkapcsoltam headphone-ra.
- a játékhangot hallom, beszélni is tudok,de az ellenfeelem hangját 1 perc után nem hallom. A beállításokban MIC input device a hangkártya, és nem pedig PnP device, alant pedig a voice output device PnP, és hiába állítom át a hangkártyára, nem jó, elllenben szar. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nyaralás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest