- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hát igen , most igy 20 szinten egyszerüen nem tudok labdába rugni , hiába meek single versenyeket nem ad semmit , szar az egész egy kicsit , le vook törve 3 szintet léptem de nem kaptam semmi jó cuccot , gondolom az ea azért nem osztja könnyen , hogy vegyél pénzér boost pontot s majd akkor talán , de ez a veszély nem fenyeget , beletörődöm , hogy szar az egész s elfogadom s játszogatom , vag abba hagyom s , nézek más gamét , a shift 2 unalmas sajnos .
probáltam a teame dolgot is amit mondtál , de nem kapok semmit amatőrökkel vook körülvéve akiket folyton elkapnak , inkább engem szorongat mint a rendőrt ,áááá nem is folytatom.
Kellemes nap mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest