Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler
üzenetére
-
Chosen
addikt
válasz
madehutler
üzenetére
SylarHUN autói az egyik legszebbek, ha visszakeresed a hsz-eit a fórumban, akkor lesz miből szemezgetni.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
madehutler
üzenetére
Gúgli a brátod.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
madehutler
üzenetére
/join gn 3 a magyar csatorna parancsa.
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler
üzenetére
Emiatt ne idegeskedj, mert felesleges. Én idegskedhetek, te nem. Nekem is pont olyan ritkán ad alkatrészt, mint neked, sőt! A napokban igaz kaptam egy pro sport fehér kereket, asszem4-4-9 adatokkal, de a 002-es profilba, még csak nem is az igaziba. Beerkával mentem akkor, a rosewood & lyons dobta, ha minden igaz. az autót meg minden befolyásolja és semmi sem, ne foglalkozzazzal, hogy ténylegesen nem gyorsult, emrt valamiben biztos jobb lett. Mondom az én esetemet: 0-0-12-es fék is növelte a végsebességemet 5 Km/h-val.

Köszi a dodókacsa féle dicséretet! Igyekeztem nagyon, mert láttam, hogy egyre ügyesebbek a magyar festőműhelyek, és rátettem egy lapáttal, persze jager87-től elmaradok szerintem, mert ő nagy király. -
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler
üzenetére
Nagyon 1xű. Oda még semmit.

-
sunny84
senior tag
válasz
madehutler
üzenetére
szevasz .. mi a nicked komám felveszlek azt hívlak jó magas szintű mapokra és hamarabb fejlődsz

-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler
üzenetére
én még mindig úgy tudom, hogy nem igazán. írd be ide a world nicked, és majd felveszlek ismerősnek, aztán úgyis szoktam szervezni privát versenyeket, ahol több cucc esik, hátha beférsz majd valamelyik gruppenbe... Legyen majd valami magyar szöveg a mottódban, hogy tudjam, hogy magyar vagy, különben "lemégsézem" a baráti felkérést, ha te veszel fel engem
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Projektor topic
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Proxmox VE
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő