Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Én nem tudom, hogy kevesebbenn vannak-e, de volt, hogy vártam a négyet a nagy hídon, sikerült kikerülnöm mindet, számítottam az ötödikre, megjött, én lenyeltem keresztbe, és a 6. levadászott
Ha nem látsz, az azért lehet, mert
1. másik chatszobában vagy, én legtöbbször átugrok a 3-asba. /join 3 paranccsal
2. másik szerveren vagy, amit az login ablaknál választasz, amcsi vagy EU szerver.A GTR r35 tényleg T3, csak teszteltem magam miatt, hogy megvegyem-e másodszor is akciós áron 650000-ért
. ott a pont, látom, figyelsz.
Felvettelek, ami kész csoda, mert úgy tele van a listám, mint a déli busz...szerk: az r34-est nem is tudtam bérelni, ha jól emlékszem, csak venni, különebn teszteltem volna azt is.
A lényeg még, hogy a tt mellett a skyline-t is ajánlom boosttal megvételre, akinek telik rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest