Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #806 üzenetére
Én most az R35-re gyűjtök, szerintem csodaszép. EU szerveren vagyok fenn, majd megpróbálom ezt a /join 3 parancsot ha fenn leszel.
t1 All In TE versenyen "hiányoltam" a rhinokat. Alagút előtt a végén hemzsegtek még tegnap, ma meg teljes nyugalom volt.
Még az előzőekre, van lagg, de szerintem nem vészes, egyszer volt ma, hogy jojózott egy rendőr előttem (azután persze pontosan előttem lelte meg végső helyét) meg csapattárs ment előttem és simán átment érintetlenül a rendőrkordonon (én persze, hogy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest