Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer
üzenetére
Na végre valaki, köszi a tippet.

Halljátok, ebben a Team escape "üzemmódban" már egy ideje megfigyeltem, h vannak akik a futam vége előtt visszafelé jönnek. Volt, h ketten is egyszerre.
Az előbb összefutottam egy magyar játékossal, és rákérdeztem nála mi ez.
Ahhhá, most már értem.
Akkor már értem, miért nem használt szinte senki poweruppokat.
Tulajdonképpen mindegy ki nyer, csak mind a 4 játékos érjen be.
Egész megváltozott a véleményem a játékról.
Azóta ha elöl megyek, igyekszem helyet csinálni az utánam jövőknek, (félrelököm az útban levő rendőrkocsikat), nem megyek neki a zsarucsapdáknak (így azok nem akadályozzák a többi játékost sem), szóval most, h nem az első hely a cél, nem fogy a nitro, ill. egyéb powerupp sem.
És kipróbáltam a Waterfront pályát is, (lejjebb került szóba), valahogy az nekem kimaradt eddig. Tetszik, jó rövid, inkább csak a szembeforgalom idegesítő.
(Közben lvl35 lettem, és 1.2millió fölé nőtt a "tartalékom".)

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest