- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Én meg azt amikor nagyon ügyes akar lenni. Doveren a cél előtti egyenesben mind a ketten Nitro-val megyünk, ott vagyok mögötte pár méterrel, de simán beért volna elsőnek. De nem ő meg akarja mutatni hogy milyen karaj csávó és a cél előtt farol egyet, csak az volt a baj hogy amikor megállt akkor még volt pár méter a célig, így simán nyertem. Azért csúnyán kiröhögtem az ostobát.
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.
A sima utcaival nyomom de valamiből kellene építeni egy Drag-os verdát is, csak nem tudom hogy miből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest