Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Én meg azt amikor nagyon ügyes akar lenni. Doveren a cél előtti egyenesben mind a ketten Nitro-val megyünk, ott vagyok mögötte pár méterrel, de simán beért volna elsőnek. De nem ő meg akarja mutatni hogy milyen karaj csávó és a cél előtt farol egyet, csak az volt a baj hogy amikor megállt akkor még volt pár méter a célig, így simán nyertem. Azért csúnyán kiröhögtem az ostobát.
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.
A sima utcaival nyomom de valamiből kellene építeni egy Drag-os verdát is, csak nem tudom hogy miből.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.