- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam,
Senki nem fog visszaélni ezzel csak azt a kritikát kapod meg ami ilyenkor jár. Ráadásul mindenkinek tetted magad napokon keresztül hogy nem tetted pedig de. Ha így bemered vallani most, mért nem vállottál már akkor amikor előjött ez a dolog?
Arra pedig hogy hacket használtál arra nincs mentség. Még a játék szarságaira sem kenheted. Ha becsületes lennél azt tennéd mint a magyar közösség 95%a. Eltűröd. Ennyi,.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
látod, a mese nem kell, sokkal jobb a tiszta víz a pohárban. A Skyline a kedvencem, másfél éve vettem meg, azóta vátram, hogy pontosan ilyen lehessen, türelmesen, és hitegettek, én hittem, de elfogyott a hit. ha már gyengén megy, legalább így nézzen ki, mint amilyennek mindig is szerettem volna. 3 hete készítette egy barátom. Látod, én sosem mondtam, hogy ez nem az, aminek látszik, de te azt mondtad korábban, hogy nem tudod, mi az a sok 1 másodperces idő. Mindenki , aki olvassa, az olvassa el, hogy a mese nem kell, kinőttünk már belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest