Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
hátt én most kezdtem el tolni, de néha kegyetlenmód fel tud idegesíteni, hogy ennyire balfék aki kitalálja a dolgokat. néha time attack modban esélytelen vagy, vegyél megint új kocsit mert nem elég egy 600 lovas 4 kerékhajtású...
pl. a driftről inkább ne is beszéljünk, mert a programozók ezek szerint nem jártak fizikaórára, és soha nem vezettek... istenem, miért kell ennyire elb*szni???ez már a hihetetlen kategória, a fizika legalapvetőbb törvényeit veszi semmibe. az rendben amíg játszható, hisz arcade, de ez esetben játszhatatlan, írányíthatatlan. minden pályán adott a pontszám, akkor is ha azt lehetetlen elérni (csak esetleg már 3 agyvérzés után
, másik pályán szintén annyi a pontszám és ott 5 szörös pontszámmal verem meg őket... ez kérem szépen a trehányság, a tervezés hiányának a tetőfoka. de ez jellenző volt mindig is az NFS-ekre. mindig jól eltoltak valamit...
összességében tetszik a játék, csak nem értem, hogy miért kell elcseszni azt, ami jó is lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest