- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
HDR renderin #8473 üzenetére
Hát ahhoz nem sok köze van a játéknak
Én a szimulátor és arcade játékokban nem vagyok kezdő, se ügyetlen, de ez a játék még emgem is fel tud húzni...
Tavaly előtt év végén a Carbonnal drifteltünk, és a rekordunk már nem tudom melyik pályán a legdurvább tuning mercedes-el kb. 1.650.000 pont volt... Írdatlan sebességgel a külső zónákban, én már kiszálltam a végén, mert nem lehetett idegekkel bírni ami ott folyt LAN alkalmával, 1-2 százezrekkel dölt folyamatosan a rekord, egészen 1,6M-ig...
Ezzel is brutálisan lehet driftelni, csak meg kell szokni, persze a feladatokban néha szinte lehetetlen elől végezni, mert olyan a pálya. -
Zolee11
senior tag
hátt én most kezdtem el tolni, de néha kegyetlenmód fel tud idegesíteni, hogy ennyire balfék aki kitalálja a dolgokat. néha time attack modban esélytelen vagy, vegyél megint új kocsit mert nem elég egy 600 lovas 4 kerékhajtású...
pl. a driftről inkább ne is beszéljünk, mert a programozók ezek szerint nem jártak fizikaórára, és soha nem vezettek... istenem, miért kell ennyire elb*szni???ez már a hihetetlen kategória, a fizika legalapvetőbb törvényeit veszi semmibe. az rendben amíg játszható, hisz arcade, de ez esetben játszhatatlan, írányíthatatlan. minden pályán adott a pontszám, akkor is ha azt lehetetlen elérni (csak esetleg már 3 agyvérzés után
, másik pályán szintén annyi a pontszám és ott 5 szörös pontszámmal verem meg őket... ez kérem szépen a trehányság, a tervezés hiányának a tetőfoka. de ez jellenző volt mindig is az NFS-ekre. mindig jól eltoltak valamit...
összességében tetszik a játék, csak nem értem, hogy miért kell elcseszni azt, ami jó is lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest