- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #728 üzenetére
Lehetne mindig jó rész, csak akkor nem jönne minden évben, de kit érdekelne, ha nem követnék egymást olyan gyorsan, és másfél-két évente jönne egy tényleg jó rész, a hulladékoktól úgyis csak elmegy az ember kedve az egész büdzsétől... Csakhát ugye az EA-nek ez az elve: pénzért a lelkünket is...
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #578 üzenetére
Ha valóban skálázható lesz, annak én nagyon fogok örülni, mert akkor full szimulátorra állítom(persze a megengedett határok között, mert gondolom a szimulátor része, ha lesz egyáltalán, nem gtr szintű lesz). A legújabb videóban az M3 nagyon ott van, grafikailag. A drag meg szerintem nem hülyeség, hogy feláll a kocsi, csak szerintem kéne valami a hátuljára, olyan fém keret kerekekkel, ami megfogja, hogy ne száljon el, mert így, e nélkül olyan, mintha be lenne állítva, hogy a kocsi odáig áll fel, és kész, annál jobban nem tud. Érdekes, a drift részről még nem mutattak semmit, viszont az első nagyobbik videóban ketten mennek egyszerre a pályán. Lehet, hogy olyan lesz, mint amilyen japánban a show-k szoktak lenni, és itt is azt fogják díjazni, hogy ki tudja szebben tartani az ívet, és ki tud jobban együtt haladni párhuzamosan a társával(ha rosszul tudom a show-k díjazási menetét, akkor nyugodtan javítsatok ki, mert nem tudom, hogy mit néznek ott kint a bírók egy ilyen show-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest