Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
soulcube
üzenetére
Lehetne mindig jó rész, csak akkor nem jönne minden évben, de kit érdekelne, ha nem követnék egymást olyan gyorsan, és másfél-két évente jönne egy tényleg jó rész, a hulladékoktól úgyis csak elmegy az ember kedve az egész büdzsétől... Csakhát ugye az EA-nek ez az elve: pénzért a lelkünket is...

[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
válasz
soulcube
üzenetére
Ha valóban skálázható lesz, annak én nagyon fogok örülni, mert akkor full szimulátorra állítom(persze a megengedett határok között, mert gondolom a szimulátor része, ha lesz egyáltalán, nem gtr szintű lesz). A legújabb videóban az M3 nagyon ott van, grafikailag. A drag meg szerintem nem hülyeség, hogy feláll a kocsi, csak szerintem kéne valami a hátuljára, olyan fém keret kerekekkel, ami megfogja, hogy ne száljon el, mert így, e nélkül olyan, mintha be lenne állítva, hogy a kocsi odáig áll fel, és kész, annál jobban nem tud. Érdekes, a drift részről még nem mutattak semmit, viszont az első nagyobbik videóban ketten mennek egyszerre a pályán. Lehet, hogy olyan lesz, mint amilyen japánban a show-k szoktak lenni, és itt is azt fogják díjazni, hogy ki tudja szebben tartani az ívet, és ki tud jobban együtt haladni párhuzamosan a társával(ha rosszul tudom a show-k díjazási menetét, akkor nyugodtan javítsatok ki, mert nem tudom, hogy mit néznek ott kint a bírók egy ilyen show-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest