Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Lassan hozzászokhatunk, hogy Október-November fordulóján kapunk egy új NFS játékot.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szterintem saját üzletét rontja az EA azzal, hogy nem egyszerre kerülnek boltokba mindenhol a játékok. Az NFS fanokat ismerve, nem biztos hogy sokan megvárják azt a +egy hetet, hogy játszhassanak végre...Mire itthon boltokba kerül, addigra meg már ki is végezték a single-t, főleg amilyen hosszúak manapság az NFS-ek.. -
alien_
őstag
Valahogy nagyon elvesztettem az érdeklődésemet az NFS játékok iránt...
Az MW irányítása még csak-csak, de a Carboné szerintem katasztrófális lett. Ez még az árkádnál is árkádabb. Most behozzák a törést, bedobnak pár dx10-es fényeffektet, aztán örüljünk az idei NFS -ünknek...Nagyon nem tetszik, amit ezek az EA-s arcok csinálnak. Tudom, ebben van a pénz, de ez már tényleg olyan, mintha évente kiadnának egy expansion setet. Direkt kihagyják a részekből a legjobb funkciókat, hogy a következő rész tudjon valami ''újat'' felmutatni. Gondolok itt most a visszajátszás hiányára az MW-ben, meg hogy nem lehetett pl rendőrrel lenni, pedig szvsz alap lett volna, a jó kis Hot Pursuit-ös lan-fogócska. De optimista vagyok, várom a csodát, hogy legyen újra egy NFS, ami annyira el van találva mint az Underground! Persze, tudom, ízlések & pofonok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest