Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alien_
    őstag

Lassan hozzászokhatunk, hogy Október-November fordulóján kapunk egy új NFS játékot.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szterintem saját üzletét rontja az EA azzal, hogy nem egyszerre kerülnek boltokba mindenhol a játékok. Az NFS fanokat ismerve, nem biztos hogy sokan megvárják azt a +egy hetet, hogy játszhassanak végre...Mire itthon boltokba kerül, addigra meg már ki is végezték a single-t, főleg amilyen hosszúak manapság az NFS-ek..

• alien_
    őstag

Valahogy nagyon elvesztettem az érdeklődésemet az NFS játékok iránt...
    Az MW irányítása még csak-csak, de a Carboné szerintem katasztrófális lett. Ez még az árkádnál is árkádabb. Most behozzák a törést, bedobnak pár dx10-es fényeffektet, aztán örüljünk az idei NFS -ünknek...Nagyon nem tetszik, amit ezek az EA-s arcok csinálnak. Tudom, ebben van a pénz, de ez már tényleg olyan, mintha évente kiadnának egy expansion setet. Direkt kihagyják a részekből a legjobb funkciókat, hogy a következő rész tudjon valami ''újat'' felmutatni. Gondolok itt most a visszajátszás hiányára az MW-ben, meg hogy nem lehetett pl rendőrrel lenni, pedig szvsz alap lett volna, a jó kis Hot Pursuit-ös lan-fogócska. De optimista vagyok, várom a csodát, hogy legyen újra egy NFS, ami annyira el van találva mint az Underground! Persze, tudom, ízlések & pofonok..

Új hozzászólás Aktív témák