- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
F-ECT$ #69410 üzenetére
Havidíjasról másik telekom mobil hívószámra átirányítani díjmentes. Kivételt képez ez alól, ha olyan egyedi céges díjcsomag van, amin Telemátrix opció is van (flottán belüli díjmentes beszélgetés) - ez esetben a hívásátirányításnak is díja van.
(#69412) Hevius
Fogadott emeltdíjas engedélyezve van, de a kimenő emeltdíjas tiltva. Ezek eltérő szolgáltatásként szerepelnek a rendszerekben.
-
LK
addikt
válasz
F-ECT$ #36975 üzenetére
Köszi mindenkinek. Sajnos az előző flottatulaj nem ad semmi segítséget,mindent zsebből kell intézni , az új flotta meg nem segít(nincs kedvezmény) a készülék vásárlásban,tehát nem ad telefont. A baj az,hogy a fenti két telefonért nem sokat adnak a használt piacon szerintem. Lehet azért,hogy benézek egy használt cuccoshoz.
-
Something_
őstag
válasz
F-ECT$ #36548 üzenetére
Áhh, több helyen is benéztem. Az egyik, hogy az 5400 ft-os ár az aranytárskártyás dologhoz van, a másik érdekes dolog, hogy készülékvásárlás mellé pl a next s 8e ft, míg készülék nélkül 6500 ft. Ilyen sem szokott lenni.
Na már most én nem tudok pl a 6500 ft-osra váltani, mert ugye kötöttem 2 év rabláncot a mozaik s-re és mivel lejárt a hűségem x hónapja, így vettem készüléket. Ezért belesétáltam a dologba és csak 8.000 ft/hó-s next s lenne. Ez egy kicsit kiábrándító.Eddig nem értettem, hogy miért ódzkodik mindenki a hűségtől, gondolván, hogy 2 évig úgyis lesz telefonom, lényegtelen, hogy hűség vagy sem, de most már így megértem..
-
guftabi96
addikt
válasz
F-ECT$ #36240 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Leszűkült a lista Eco XS és a Domino5-re, a többi havidíjas nekem nem jó (nem vagyok egyetemista, nincs másik t-s szám).
Ja és azt szeretném még kérdezni, hogy a Domino5-nél bármilyen számot választhatok, amit kedvezményesen lehet hívni? Vagy csak Telekomos számot? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
F-ECT$ #35262 üzenetére
A mobiltelefonnak az alábbi műszaki követelményeknek kell megfelelni:
Az alábbi gyártók okostelefonja: Samsung (kivéve Samsung i5700)
Android operációs rendszer: 1.5, 1.6, 2.0.0, 2.0.1, 2.1 vagy 2.2
Támogatott felbontás: 320x240 ; 240x320 ; 320x480 ; 480x320 ; 480x800 ; 800x480 ; 480x854 ; 854x480
Ahhoz, hogy telepíteni tudja a MobileNavigatort a készülékére, 1,92 GB szabad tárhelyre van szüksége. -
club1
veterán
válasz
F-ECT$ #35034 üzenetére
Az elállási jog csak a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozik, ezért a jogszabály szerint a termék 8 napon belüli indoklás nélküli visszaküldésének a lehetőségét teremti csak meg. Részletesebben. Természetesen egy kereskedő ettől a fogyasztó számára kedvezőbben is eltérhet, de a jogszabályból következően egyáltalán nem köteles személyes ügyfélszolgálati helyein a drága munkaerőt az elállási jogot gyakorlók számára rendelkezésre bocsájtani.
-
-
tomy86
addikt
válasz
F-ECT$ #18014 üzenetére
Korábban 1430 javaslatára ezeket néztem meg:
tantusz.nhh.hu
www.telko.hu
toptaifak.hu
Elsőként próbáld a tantuszt, nekem bejött. -
1430
senior tag
válasz
F-ECT$ #18017 üzenetére
A MM díjcsomagok 2012.08.01-től kerülnek lezárásra, tehát 2012.07.31-ig még átválthatsz másik MM díjcsomagra, utána már nem. Amúgy a t-mobile.hu-n 2009.01.15-e óta nincs díjcsomag kalkulátor (mióta elnyetre jelenlegi formáját), de van vagy 3-4 olyan internetes oldal, ahol kalkulálhatsz a szokásaid alapján.
BronzIsten
GLS futár általi kiszállítást kértél? Tegnap délután rendelted? Ha mindkettő igen, akkor holnap várhatod a csomagot. -
hr2
őstag
válasz
F-ECT$ #10079 üzenetére
Üdv.
Mi lehet a probléma? Most kaptam a 1430-tól 1 SMS-t, hogy 15732Ft-al elvagyok maradva.
Na ez teljességgel lehetetlen ugyanis mindig időbe bevolt(van) fizetve a csekk, illetve ha belépek a MY T-Mobile-ba, ott se írnak ilyesmit. Hozzáteszem nem is írhatna ilyesmit mivel lehetetlen.
Akkor most mi van? (nem szeretem az ilyet, erre ébredek és akkor legyen jó napja az embernek)
szerk:
F-ECT$ : személy szerint nem neked ment a kérdés, csak félre nyomtam. -
-
Vikt0r
aktív tag
Már próbáltam, hogy kérem a felettesét vagy kérdeztem, hogy panaszommal hova fordulhatok de általában kitérő válaszokat kaptam rá. Most írtam nekik egy e-mailt meg egy másik ügyintézővel is beszéltem ha nem sikerül megoldást keríteni a problémámra akkor élni fogok vele.
-
zsolt19900
őstag
így van így van, jól van most meg ne kövezzetek, azért szurkolok le majd' 2x annyit a telefonért, mint már fentebb írtam, hogy "ne kelljen dédelgetni", nem ütöm vágom, de kicsit elcsodálkoztam, hogy azért ilyen megtörtént, pedig vigyáztam rá, na mindegy majd meglátom mi lesz.
-
tjb007
nagyúr
Felesleges, semmit sem fogsz elérni vele.
Első sorban ez a gyártótól függ és nem a T -től.
Másodszor ha a Samsung nagy ívben sz@rik rá akkor a T sok mindent nem tud kezdeni. Amíg a Samsung nem készíti el az egyedi szoftvert addig a T-nél sem fogják tudni tesztelni és így az sosem lesz elérhető.
Mellesleg ez a szoftver mizéria mindig is így volt, nagy hátránnyal indult szoftverfrissítés terén az aki szolgáltatónál vásárolt telefont. -
Július 12-én jelent meg a Galaxy-S, és az X10 mini pro társaságában, és valóban, tegnaptól olcsóbb előfizetéses tarifákkal 10 ezer magyar forinttal!
Ez az, amit előre a fene sem tud megjósolni! Különben tuti a teló?Killing:
10% plusz üti a kártyád egyenlegét!
Domino feltöltés plusz
-
1430
senior tag
Bocs, hogy nálad borul ki a bili, de ha a honlapon oda van írva, hogy 100%-ban leforgalmazható (itt és itt is), utána pedig egy 1-es, ami be is van linkelve, csak rá kell kattintani, akkor miért nem teszed meg?
Ezt jelenti az 1-es: "A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."
Tehát NEM! A havidíjban foglalt 500 MB felhasználása után a havidíjon felül fizeted az adatforgalom 0,1 Ft/10 KB-os díját akkor is, ha nem beszélted/SMS-ezted le a havidíjat!
-
Na de ezek ugye azok, amik biztosan lesznek! A Wave ugye "néptelefonnak" készül, ugye a megfelelő fogalom kitágítása mellett, a iPhone4 meg amúgy is T-s felségterület volt eddig, azért írtam!
tjb007:
Persze. Majd árlistába kerüléskor (max előző nap) tudunk tájékoztatást adni...
-
-
Szerintem ezt még senki sem tudja...
Tudtommal nem érhetők el sehonnan a régi árlisták!
Véleményem szerint sokkal olcsóbb nem lesz ezután sem a 3GS.
Ahogy cannibal is írta, van hozzá térkép, gondolom már telepítve (ingyen!) plusz van hozzá autós tartó meg egyesekhez autós töltő.
-
canniball
nagyúr
"Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák?"
Van hozzájuk autós tartó, illetve valamelyikhez szivargyújtó-töltő is. Mondjuk Nokia oldala szerint for free..."A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira."
Bizonyos típusokhoz egy ideje már elérhető a fullos OviMaps ingyé. -
-
Nem tudom különben, ha már általában mindenben, ebben miért nem másolják a német tulajdonos ottani mobilszolgáltatójának (milyen furcsa, az is T-Mobile
), szóval miért nem másolják az ő megoldásukat, ahol is a következő hónapra előre bejelentik milyen új készülékekre számíthat a nagyérdemű felhasználó-sereg!
Legalább egy "hamarosan" felirattal a készülék képe mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest