Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debesq
tag
Sziasztok!
A t-mobile-nál szeretnék venni egy telefont, de nem szeretnék előfizetéses lenni. Elég keveset telefonálok, de mobilnet viszont jó lenne. Néztem is van ez a Go!net M (azthiszem), a 100 megás 1000 forintért havonta. Feltöltőkártyás csomagban ez hogy működik? Ha van pénz a kártyán gondolom minden hónapban levonják a pénzt. De ha nincs? Most a vodafone-nál van előfizetés, legkisebb csomag, ugyanilyen nettel, de itt nem tudnám megvenni a telefont, amit kinéztem. -
Debesq
tag
válasz #04441088 #17629 üzenetére
Utólag vonják le? Szóval hónap végén, vagy elején vonják le a net árát? Ha hónap végén, akkor gondolom ha nincs már akkor pénz, amint töltök rá levonják. Ha mondjuk felfüggesztik és 2 hónapig nincs rajta pénz, akkor csak az elmaradottat kell fizetni? (bocs az értetlenkedésért )
-
Debesq
tag
Előfizetésest nem szeretnék, mert nincs saját keresetem (még). Pedig azok jobban megérik. Ezt a Dominó 5 csomagot néztem énis. De akkor ebben a csomagban tudom aktiválni a Domino Go!Net M internetet? Az a100MB elég lenne bőven és ugye nincs ott se túlforgalmazási díj. Szerintem az az 1000Ft nem vészes, főleg hogy "korlátlan". Lassan hamarabb elérem az ismerőseimet facebookon, mint telefonon.
-
Debesq
tag
Olvastam itt, hogy hó elején nem működik rendesen a T honlapja. Pont most szeretnék telefont rendelni, de vagy ötödjére tudtam csak a kosárba tenni. Utána jó volt, ott jártam hogy már az e-mail címem kell megadni, de megint error volt. Eddig kétszer léptem vissza az előző oldalra, de ilyenkor a Chrome meg írja hogy megint ellesznek küldve az adatok. Ebből lesz vmi gond? Próbálkozzak vagy inkább hagyjam és majd holnap, holnapután megint próbáljam?
-
Debesq
tag
Ezt nemtudtam. De sikerült módosítanom a rendelést és megjegyzésbe odaírtam, hogy mikor lenne jó. Azért köszönöm mégegyszer
-
Debesq
tag
Megjött a telóm szerencsére. Domino 5 csomagos kártyám van. Netet egyből tudnom kéne használni? sms-t is küldtem, hogy legyen GoNet M, és válaszba jött hogy bekapcsolták. Mégse tudok netezni. Ilyenkor mi a teendő?
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Van egy Domino5 feltöltőkártyás csomagom és hozzá a GO!Net M mobilinternet. Hogyan tudok kisebb mobilnet csomagra váltani? Okostelefonom van, nem tudom ez számít-e. -
Debesq
tag
Sziasztok!
Régen volt mobilinternet előfizetésem, de a hűség lejárta után nem sokkal lemondtam, és ugye csak a simet kellett vissza adni, a modem megmaradt. Most viszont újra szükségem lenne mobilnetre, így hogy van modemem, így is kell hűséget aláírnom? Ugyanúgy előfizetésest szeretnék, vagyis hogy havonta küldjék a csekket, a feltöltőkártyás nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest