Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A régi telódat t.kom mobilnetre állítod,wifi kikapcs.
A régi telón a t.kom appban megkeresed a sim beállításokat.
Igényelsz új esim karit,fontos,hogy ezen a telón csináld,mert erre fogsz kapni egy kódot sms- ben! Ami kell majd az aktiváláshoz!Az új telódnak wifin kell lógni.( Nem árt ha megkeresed a beállításokban az esim hozzáadása pontot.)
A régi telódon meg fog jelenni egy qr kód,amit az új telóddal kell beolvasni, majd kér egy kódot,amit a régi telódra kaptál sms- ben.
Ha az új telón műxik az esim, a régin törölnöd kell! Bár nem műxik,de ott fog fityegni,hasztalanul.
[kép] [kép] -
csaszi75
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Fent van a Telekom oldalán a megfelelő információ... Belépsz a Telekom APP-ba és ha épp működik akkor meg tudod oldani a cserét, ha nem működik az APP-ban, akkor 1414..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/e-simHa törlöm az eSIM profilomat, mi lesz az előfizetésemmel?
Abban az esetben, ha készülékedről törlöd az eSIM (előfizetői) profilod, nem szűnik meg a szerződésed és nem változtatod meg a szolgáltatásaidat!Szerződésed továbbra is élni fog és díjfizetési kötelezettséged lesz, azonban előfizetésedet a készülékedben nem fogod tudni használni mindaddig, amíg újra nem aktiválod az eSIM-ed, vagy fizikai SIM-kártyát nem helyezel be.
Az új aktiváláshoz új eSIM profilt (aktiváló QR-kódot) kell igényelned. Ezt bármikor megteheted a 1414-es számon hívható ügyfélszolgálatunkon keresztül vagy személyesen üzleteinkben.
Tovább az előfizetéseimhez
Ha véletlenül törlöd az eSIM (előfizetői) profilod, akkor csak igényelj díjmentesen új aktiváló kódot online, Telekom fiókodban és aktiváld újra eSIM-ed!
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ami szerintem történt: 2022ben Te új szerződést kötöttél(átírás) a 301234567 domino számra(123 szerződés számon), gdpr miatt ez a t-1 másodperccel korábban nagymama száma(122 szerződés számon) nem kapott értesítést, mert neked semmi közöd, hogy kivel volt egy csoportban a nagymama a 122es szerződés számával.
(ez egy jogilag szerencsétlen helyzet, mert az adategyeztetés megkezdésekor kellett volna a jogilag még nagymama számára az smst küldeni, csak akkor még nem tudható, hogy sikeres lesz-e az egyeztetés… faramuci helyzet, de az biztos, hogy sokkal kellemetlenebb, ha minden egyeztetéskor kikerülne a domino a csoportból vagy, ha vadidegenek között cserél gazdát a szám és megkapja smsben a másik 4 tag hívószámát… gdpr…)
A másik dolog, hogy az írásodból azt olvastam, hogy a domino a te neveden van, bevonásra a havidíjas hívószám tulajdonosa(a díjviselő) jogosult, azaz neked nem tudja végrehajtani, de ha anyukád, a havidíjas szám tulajdonosa kéri, az ászf alapján megoldható, ha publikus csomagban van(flotta(pl. Dolgozói) csomagokra nem érvényes). (A rendszer vélhetően azért utasította el, mert te, mint domino ügyfél voltál beazonosítva, aki nem jogosult új csoportra, csak sokszor egy “általános hiba” jelenik meg, Telekom Appban is, amiből ki kéne találni, hogy mi a hiba pontos oka…)
-
Soulfly842
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
nagyon sok éve volt ez másként(~10 éve, vagy még attól is több (régen mintha belehetett volna vonni más néven levő dominóst is, csak havidíjast nem)), lehet, hogy a díjcsomag módosításokkal bomlott a kedvezmény valamikor. De erről neki anno. kellett sms-t is kapnia (ez automatikus), ha így volt.
Az nem lehet, hogy korábban ugyanazon a néven volt, amikor aktiválták, csak az adategyeztetések alatt regisztráltátok át a kártyát más névre?
-
AnonymusX
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Emlékeim szerint ez mindig is így volt. A családi mobil opciónál a bevont számoknak ugyanazon ügyfél nevén kell lenniük, ugyanez igaz a Magentára. Szerintem belefutottál egy hibába, hogy ezt a számod enélkül sikerült bevonni a kedvezmények alá.
Gondolom most már jobban figyelnek erre.
Szerk.: mondjuk SMS-t illett volna kapni, mikor kivették a számot a családi és a magenta kedvezményből.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Jelenlegi csomagokkal ezek az árak érvényesek:
Okosóra multisim 990/hó
tablet/laptop multisim 2990/hóHa Te vállalod a magasabb havidíjat, vagy jelenleg olyan korlátlan net csomagod van, aminek az árában benne van a 2 multisim, akkor az ügyfélszolgálaton tudják módosítani a meglevő multisim típusát is, hogy ne legyen korlátos.
A neve nem korlátozza az igénybevételi eszközt, így okosóra multisim is tehető tabletbe és a tablet/laptop multisim is tehető okosórába.
-
Rick4
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ez a számlára fizetés is csak egy ócska városi legenda. A munka törvénykönyvében benne van, hogy a fizetés kérhető kp-ban és számlára utalva is, senki sincs semmire se kényszerítve, szóval erre kár hivatkozni, onnantól meg, aki annak elenére kártyára kéri, hogy a kis pénzéből még a bank is lekarmol 3-4 ezret, azzal elég nehéz mit kezdeni, nekünk itthon sok éve wise számla van magán és céges használatra is, sok euró és usd utalás van cégesen is, ezeknek van ugyan költsége, de a hazai bankokénál jóval kedvezőbb, és minden más dologban, utalási költségek, váltási árfolyam, stb is jobbak, a magán számlák meg gyakorlatilag tlejesen kjöltségmentesek, nekem még fizikai bankkártyám sincs, csak virtuális, de ugyanúgy használom mindenre, mint ha ott lenne a zsebemben a telefon mellett, aki akar, 5 perc alatt intéz ilyet magának, akinek csak arra kell a bankszámla, hogy levegye a fizetést két részletben, annak kp-ben kellene kérnie a pénzt, mert neki nem csak hogy bonyolult, de felesleges pénzkidobás is...
-
Rick4
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
És ami a legérdekesebb, a klasszikus adok- veszek üzletekhez képest itt nem feltétlenül garantálható a siker, hiszen működik a tájékoztatás, egyre okosabbak, felvilágosultak az emberek ebben a témában, illetve ha működik a buli, nem tudni, meddig megy, lehetz betalálnak valami miniszter nagymamájához, és másnap kattan a bilincs...
Azaz valakik valamit nagyon kitaláltak, ennyi ésszel teljesen legális üzleteket is csinálhatnának. -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Dettó. Engem is, feleségemet is.
Lehet csak figyelik él-e a szám, és idősé vagy fiatalé, férfié vagy nőé, hogy tudják milyen ügynököt tegyenek rá a róla kimenő hívásokra.Emellett szombat este hívta a feleségemet egy nő, hogy hívták erről a számról. Kihangosította, elmondtam hogy most a csalók ezt csinálják, lemásolják a telefonszámokat. Nem úgy tűnt hogy elhitte, annyit mondott: "hát jó"
Tisztára meg volt sértődve -
Narxis
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy akkor ha az én számomat jelzi ki annak akitől mondjuk pénzt nyúlnak le, vannak ilyen bankszámlás csalások sms-es és telefonhívásos is akkor én leszek elővéve mert nem tettem feljelentést? Nincs nagy kedvem bemenni a rendőrségre ezért amúgy de ha nem is foglalkoznak vele akkor legalább adhatnának egy papírt, hogy én bent voltam náluk ezügyben, persze akkor a felelősség meg őket terheli. Az mondjuk nekik is sz.r, hogy semmit nem tudnak tenni velük ha külföldiek miközben rengeteg papírmunkát generál a feljelentés, jó a magyar rendőrség szólhatna annak az országnak a rendőrségének de gondolom ilyen Ukrajna/Oroszország helyekről tolják ahol aztán sz.rt se csinálnak ez ellen.
#142477 igen, app-on belül előfizetés kezelése és SIM beállításainál van.
-
-
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Te nem tudhatod, hogy akit hívsz, hol van, te azért fizetsz a saját szerződésedben vagy ÁSZF-ben megállapított díjak szerint, hogy az ő szolgáltatójához elérjen a hívásod. Ha ő mindeközben nem a szomszéd városban, hanem a világ másik felén tartózkodik, és felveszi, az az ő “baja”, neki kell fizetnie a saját roaming költségeit.
-
btudos
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Attól függ, honnan jött a delikvens. A nemzetközi hívásra vonatkozó díjazás nem függ díjcsomagtól, itt meg tudod nézni.
-
-
gyulaszu
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Az N28-nak pont az a lényege, hogy deep indoor lefedettséget biztosítson, de soha nem fogsz rajta 500 Mbps sebességet mérni. Szóval az N28-nak igazából nincs értelme, mert amit tud, az 4G-n is jön. Egyetlen értelme lehet: Ha a területet megszállja több 10000 ember, akkor nagyobb eséllyel tudnak telefonálni, mint ha csak 4G van az adott területen.
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nem tudom mi az az FTTH.
Meghaltak 2014 és 2016-ban, 2015 óta nem lakott már ott mamám.
Vezetékes telefonjuk volt, még Matáv aztán Telekom. Kábeltévé nem, műholdas Digi volt. Mobiljuk sosem volt, talán 3G és később 4G lefedettség mintha lett volna náluk.
A házat (Damjanich - Thököly-re menő kis utca sarokkal tehát BME üdülővel szemben) eladták egy apartamos befektetőnek, az meg lélektelen módon felújította.
A Digi parabolaantenna helyén klíma van meg kamera. Az udvaron letarolva a szőlőtőkék, lugasok, a gondozott fák, rózsabokrok, féltető amikkel papám olyan sokat foglalkozott, a régi de karbantartott kerítés amit még együtt újítottunk fel teljesen.
Mondta a feleségem, hogy vegyünk ki egy szobát, de én képtelen lennék feldolgozni ezt. -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Igazából évek óta nem voltam "otthon", mamámék a Damjanicson laktak. Először csak a 4 lakásos téglákra gondoltam a Pávain ott azért talán nem lenne annyira vészes, de közben végiggondolva ott vannak a Sport utcai új építésűk, meg vannak azért lapostetős kisebb régebbi társasházak, és ha belegondol az ember egy toronyról mehet az egész Bánomkert akár több ezer vendéggel, szóval érthető az aggodalmat. De nap közben úgyis fürdenek, csak esténként lesz rossz
-
-
-
Renwick
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Így van, hozzáteszem vannak olyan országok, ahol a hatóságok és a törvényhozás kiemelten kezelik ezt az issue-t, és lenyomnak a telkók torkán olyan technológiai előírásokat, melyek segíthetnek visszaszorítani a jelenséget. Teljesen megszüntetni persze nem lehet, mert az egész a szabvány évtizedekkel ezelőtt bebetonozott biztonsági hiányosságaira vezethető vissza.
-
4Grider
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Régi probléma, hogy néhány voip szolgáltató nem ellenőrzi megfelelően azt a hívószámot, amivel hívást indítanak kifelé a hálózatából. Illetve van aki ellenőrzi, csak éppen a cid átírható a hívást kezdeményező rendszerében és azt a szolgáltatója el is fogadja tőle.
Sok mindent ezzel nem tudsz kezdeni... -
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Aztán az imént felhívtam a 1414-et és megvilágosodtam a témában, hogy nem kell személyesen bemenni, telefonon keresztül is lehet kérni (már meg is kaptam a QR kódos levelet, a telefon meg ma fog megérkezni
)Eredetileg azért hívtam őket, mert az egyik kártya a dominos az én nevemen van, tehát ott az én dokumentumaimmal is lehetne. Így bevállaltam volna azt, hogy az elsődleges nem fizikai kártya az legyen, mondta a hölgy, hogy ez így egyszerűbb 1414-en és akkor nem kell anyukámat bevinni a Telekomhoz.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
No voltam bent a Tescóban.
1. Kérdésre a válasz, ők csak partner, ingyen fólia, Debrecen Fórum, vagy Gambrinus köz.
2. eSIM témakör. Kártyacserének minősül, ők is meg tudják csinálni, de csak akkor ha kártya tulajdonosa személyesen ott van (édesanyám). Na most a kérdés - ezt ott elfelejtettem, és ugye telefonon nem lehet őket felhívni - , hogy oké az előfizetés és a készülék az anyukám nevén van, de a kettőből az egyik SIM kártya az én nevemen. Azt meg lehet e csinálni, hogy ott van a személyim + lakcímkártya + kártya és a Telefon, a két dolgot pedig összepárosíthatják e úgy, hogy az eSIM az én nevemen van a készülék meg nem?Tipp: nem. De inkább megkérdezem.
Az a baj, hogy a Telekom előfizetés az elmúlt 20+ évben, sosem volt az én nevemen. Volt, hogy Nagypapám nevén volt, aztán a másik előfizetés Anyukám nevén van, mert mindig ot volt, ha átkerülne az én nevemre, akkor az csak az aktuális két éves szerződés végén, de akkor meg mindig az volt, hogy találtam valami akciós telefont, TV-t táblagépet, ami miatt nem tudtam kivárni 6 hónapot, mert átírás után új előfizetőnek minősültem volna... most már egyébként 12 hónap kellene ha jól tudom, az ilyen előfizetői kedvezményekhez, ezért alakult így, hogy volt a nevemen Invitel, DIGI, UPC, Vodafone, megint DIGI... de sosem vettem egyiktől sem semmilyen készüléket
A DIGI most is a nevemen van
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Értem, hogy fontos a költségoptimalizálás, de magenta egyesként ha van mellette három korlátlan előfizetésed úgy darabja 9714.HUF. Annyit beszélsz bárkivel, netezel amennyit akarsz, van 5G, HBO (vagy 2 multi sim) azt hiszem 1000 SMS, és nem kell figyelni mi mennyi, vagy fogy el. Mennyi időd megy el a variálással, a használat figyelésével, stb?
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ahogy látom, lesz még pár köröd az Ügyfélszolgálattal,
Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.Esetedben valóban elgondolkodtató a Giganet az előnyei miatt, de nyilván kötbér nélkül!

Kell türelem, mire elintézel egy picit bonyolultabb dolgot a T ÜSZ-nél, annyira nem is bánom, hogy visszaadtam az előfizut, már csak Dominoim vannak.

(#136125) GoodSpeed
Csak lesz ott megfelelő opció, látod! Te meg elszaladtál volna a Yetihez az első nehézségek láttán! Tény, hogy a Magenta egy jó dolog a Telekomnál. Sajna itt lakótelepen(Kőbánya) nincs normális vezetékes net Telekomnak*, TV nem kell, így nem tudtam igénybe venni Magentát, ezért is adtam vissza az előfizus számot.
*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Felhívtam őket:
Jelenleg 8000 Ft-ot fizetek az M-es csomagért. Ha átteszik korlátlan adatforgalmasba és küldenek SIM-et, akkor +3100 Ft, tehát a mobil rész: 11100 Ft lenne.
Ha L-re váltok akkor küldenek két SIM-et akkor korlátlanul lehet beszélni minden irányban, korlátlan lesz a mobilinternet is és: 4580 Ft-ba kerül, azaz összesen: 12540 Ft lesz csak a mobilos rész Magenta 1-en belül. Meg ugye 5G. Most ez jónak tűnik. -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Persze, nem csak veled akar beszélni a mama, (ezt meg is értem)
Akkor tényleg a MultiSIM marad, igazából ezt főkártya adatmegosztására használják, de nyilván nem csak arra jó. Ha a már említett kényelmetlenséget kibírod, akkor jó lehet. Itt olvastam pár hsz-ben, hogy ki lehet kapcsoltatni a dupla csörgést, de be kell menni ÜSZ-re, ha igaz.Itt azért érdemes átolvasni a fontos tudnivalókat a MultiSIM-ről
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról
Ezt a részt főleg olvasd át, mert vannak benne olyan részek, amik számotokra hátrányosak lehetnek, mint ez is...
Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Azt előre kommunikálták, hogy csak nyárra szól a mindenkinek 5G hozzáférés. A többi meg üzletpolitika...
Anno fizettem az LTE bővítőért, amíg mindenkit fel nem engedtek a 4G-re, most nem látom értelmét, nincs akkora különbség a 4G és az 5G között, mint volt a 3G kontra 4G esetén.
Igaz, nálam megmaradt az 5G a céges korlátlanon, de ha nem lenne, a priváton nem érné meg a felár az 5G-ért.
Mióta van 5G, nagyon sok helyen jobb lett a 4G.ubyegon2: Én is így gondolom, de mindig is ilyen volt a felhasználók hozzáállása, a szolgáltató pedig szintén zenész...
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Hoppa, no ennek örülök, hogy jó vége lesz mégis!
Akkor most mégis maradsz a Telekomnál? Igaz, hülye kérdés volt, nyilván maradsz. 
anyukám telefonjába helyezve tudjon róla Telekom vezetékes és mobil irányba, korlátlanul beszélni.
Ha jól értelek, ehhez elég lenne egy Domino SIM és mindkét SIM-et berakni családi csoportba. Mondjuk ennek van valami 190.-ft díja talán, attól függ most milyen előfizud lett. Olcsóbb-e a társSIM...
-
csaszi75
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Pontatlanul tetted fel a kérdést. Fogalmazd meg pontosabban..
Minek a társa? A te kàrtyádnak?
Ott a multisim: fő szám telóban, második szám tabletban: hívják a fő számot mindkettő csörög egyszerre..Ha neked van egy számod az mellé vehetsz egy másik előfizetést, amit odaadsz mutternak' 🤣
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte.
Ilyen kampányoknak beugrunk? Jól van, de egyébként igaz, amit írtak, nem? Volt határidő is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon ne szontyolodj el, tényleg nem a sebesség a lényege az 5G-nek, de ha neked ez ennyire fontos, főleg, hogy úgysem használod ki...méregesd csak szorgalmasan a Yeti 5G-t, senki nem sajnálja tőled.

Mobilt meg mindenki más szempontok alapján választ.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A Maraton nem tudom miért került képbe, az csak egy készenléti opció gyakorlatilag a Domino-nál, biztosan nem azok fognak 5G-ért sírni, akik ezt használják.
én 24 hónapig fizetek
Attól fontosabbnak érzed magad, mert hűségidőt vállaltál, ami nem is az előfizetés miatt van, értem.
Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna...
Ja mert 5G képes mobilt vettél...no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá? Aki fontosabbnak érzi magát, az premium-ot választ, nem? No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy.

(nekem is 5G képes a telóm, mégse érdekel, hogy 5G legyen rajta, inkább lenne normális 4G stabilan, de nyáron nem nagyon volt a sok idióta miatt, mert a free 7napos korlátlan akcióban 5G sebességet teszteltek, annyi eszük nincs, hogy az nem a sebességről szól)
-
AnonymusX
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Végül is nevezhetjük fapadnak a fentieket, amiket írtam, továbbá a jogszabályok be nem tartását, a Facebook ügyfélszolgálaton való tiszteletlen kommunikációt az ügyféllel, a felmondási jog letagadását.
Én inkább nem választottam őket. Ijesztő, hogy így működhetnek, miközben egy számhordozást nem tudnak jogszabályt betartva véghezvinni.
-
AnonymusX
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Netfone topikot erősen ajánlom átolvasásra, mert ha a Telekomnál így felbosszant, hogy nincs mindenkinek 5G, akkor a Netfone húzásaitól egyenest a falnak mész. Meg talán nincs is náluk 5G.
Mostanában számolnak be az előfizetők arról, hogy a Netfone simet hamar ledobja a voda hálózata, miközben a vodás sim vígan csatlakozik.
De ott van az ÁSZF kérdése is, mikor én néztem, nem volt rendes ÁSZF-jük, amiben mindent leírtak volna, amit a honlapon állítottak.
Késedelmes számhordozásnál nem írják automatikusan jóvá a kötbért, írogatni kell nekik.
A honlapról finoman lekerültek azok a promóciós képek, hogy nem lesz áramelés adott csomagnál (máshol nem is volt feltüntetve).
Ha lenne normális hatóság, akkor már széjjel kellett volna büntetni a Netfone-t.És még valami: legutóbbi ÁSZF változásról a számlában csak egy linket adtak, hol nézd meg, nem írták a számlában, hogy emiatt fel is lehet mondani. Mikor ezt a T elmulasztotta a Facebook, Messenger stb. kinullázás megszűnésekor, hatósági vizsgálat indult.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A nyári időszak csak teszt volt az 5G tekintetében.
Most jön a csak meghatározott díjcsomagokkal vagy bővítőkkel elérhető 5G, cserébe jobb lesz a sebesség, mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
A szolgáltató a nyári teszt alapján dolgozik tovább az 5G fejlesztésén.
Később minden havi díjas felmehet majd az 5G-re, még később a Dominosok is.
Így volt ez anno a 4G-vel is. -
Zeki
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Én Nokia 3510-zel wapolgattam. Később az esküvőmre egy másik fórumon összedobtak a tagok egy Nokia 3650-re valót, amivel mondhatni neteztem (fórumozgattam). Mert előtte véletlen lehúztam a klotyón az Ericsson T68i-t.
Azóta és előtte is már sok telót kipróbáltam.
Amíg az ember fiatal és a fizetését magára költheti, vehet mindenfélét, menőt, érdekest, ismeretlen embereket hívhat magához egy fórumról, hogy teszteljük együtt a videokameráink tudását, hekkelgetős fórumokat olvas, telefonról behatol rendszerekbe.... Aztán jön a család és az csak gyarapszik. Majd észreveszi, hogy a végén a gyerekek után ő a konyhamalac mert nehogy már kidobjuk a kaját, meg költheti a pénzét a gyerekekre és örül ha a munkából hazaesve még marad ereje valami lazulásra.
Amit néha keresztül húz az új kismacska, a gyerekek legújabb öröme és minden bútor gyilkosa.
Öregszem bakker!
Pihenés, nyugalom, majd a halálos ágyamon.
A tanulság? Ha valami működik, NE NYÚLJ HOZZÁ!
És ez igaz a Telekomra is, a technicolor cuccal sok ideget megettem. -
szalai112
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szia
Ide hazza volt ilyen szolgáltatás hogy xDSL és LTE Combo.
Nekem is volt gyorsitó opció volt az elnevezése.
Évekig használtam, előszőr korlátlan volt LTE részen az adat, később felváltotta a napi 10GB LTE adat, de havi szinten 100GBha jól emlékszem.
Jőtt az Optika 1,5-él 2 éve .
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ahelyett hogy bepötyögne egy hatjegyű számot.
, persze, biztos akad köztünk olyan, akit pedig zavar. Erre lehet megoldás a kép ilyen formában történő publikálása:

A DIGI most is a nevemen van
Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.
Akkor most mégis maradsz a Telekomnál? Igaz, hülye kérdés volt, nyilván maradsz.
Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.
Azóta és előtte is már sok telót kipróbáltam.
dptrsk