- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
20án közeledve a tűzijátékhoz az 5G kivételesen jó szolgálatot tett a parlamenttel szemben a budai oldalon abba a nagy tömegben. 4G meghalt, 5Gn ment a net.
-
bociusz
aktív tag
válasz
szdonat #135694 üzenetére
Egyelőre Non-Standalone (NSA) 5G hálózatok vannak itthon, azok kizárólag akkor mennek, ha van alap 4G kapcsolat is. Ez a Telekom esetében főleg a Dunántúlon okozhat problémát, mivel ott a B20-as 4G hálózatot a Yettel szolgáltatja, amivel nem tudja felépíteni a B20+N28 kapcsolatot a hálózat, hiába éri el a telefont az N28-as 5G jel.
(Standalone 5G esetén ez már nem lesz probléma, de az egyelőre nem elérhető.) -
donjohnson
addikt
válasz
Tappancs2001 #135691 üzenetére
ugye nem egyszerre van bent a 2 kártya? ha biztos jó a puk-kód, akkor próbáld meg egyesével, hogy a telefonban csak egy sim kártya van.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Tappancs2001 #135691 üzenetére
A puk kódot.
-
bociusz
aktív tag
válasz
szdonat #135689 üzenetére
A 28A band a 703-718 MHz (Uplink) és 758-773 MHz (Downlink) tartományt fedi. Ebbe a magyarországi kiosztásban a Telekom frekvenciája tartozik bele, tehát azzal mennie kell.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A követkető lenne a gondom. Egy samsung Galaxy a52s telefonba beleraktam 2 telekomos kártyát, szerintem jó pin kódokat adtam meg hozzájuk, de nem fogadta el őket a rendszer. Utána próbálkoztam a hozzájuk tartozó puk1 kódokkal, amik után felajálotta új pin kódok megadását, de ezek megerősítése után megint "elfogyasztott" a rendszer egy puk kódot a felajánlott 10 próbálkozásból. Szerintetek mit ronthattam el? Elnézést a hosszúságért.
-
szdonat
csendes tag
Valaki tudja esetleg, hogy n28a frekvencia támogatással felmegy a telefon 5G-re? 4G-n nem tud n28-at, se b20-at, 5G-n csak n28a-t támogat. Az n78-on és n1-en tökéletesen működik.
-
válasz
kakuk.tamas #135685 üzenetére
A flottasra nem akarnek kedvezmenyt csak a tobbire es ugye 3 szolgaltatas eseten van 30%. Az lett volna a kerdes, hogy benne marad-e de akkor nem. Kulon van.
-
Hulye kerdes.
Magenta1-ben vagyok. Ha mondjuk flottán gondolkoznek akkor a flottas szamomat benne lehetne hagyni, a 30% kedvezmeny miatt a Magentaban?
-
kchris78
veterán
válasz
kchris78 #135681 üzenetére
mostmar az 5G is 250/800 kbit. ping 150msec. mindenki var, es a telefonjat nyomkodja... tolti fel a kepeket... lenyeg a nagy embermennyiseggel meg az 5G sem tud mit kezdeni (nem a hatalmas plusz teljesitmenyt vonom ketsegbe hanem azt ami anno a mediabol lejott hogy ez megoldja ezeket. Ha nem raknak le mobil mikrocellakat foldbeall ez is..
-
csaszi75
senior tag
válasz
donjohnson #135677 üzenetére
Csak hogy ő nem NSA-t nézeget, hanem NR-SA-t.. ahogy a képen is látni..
Diák66: ez a célod, a NR-SA, vagy hogy jön ide a hibás adatok? -
snooze
veterán
sziasztok!
hol lehet megnézni,hogy mikor kell adategyeztetést csinalni domino elöfizunál?köszi. -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #135665 üzenetére
Igen azt látom. Attól még nem lesz használható 5G ezekkel a sávszélességekkel.
-
Uher
aktív tag
Udv.
Telekom mohosz flotta meg letezik? Aktualis csomagok? -
-
törölt tag
válasz
ledgeri #135654 üzenetére
Par hete inteztem ilyet.
Nos...
Nem jar vissza automatikusan, akkor sem, ha kered... Csak "meltanyossagbol"...
Viszont vmi 10-15 nap alatt visszautaltak.
(Kb 11-12000 volt.)
De en normalis ugyfelszolgat fogtam ki, segitokesz volt, pikkpakk intezte, ellenorizte, stb. Duna Plaza.
(Ebben a Yeti sokkal normalisabb, ott helyben a kezembe adtak, kb uekkora osszeget, utalasra se kellett varni, mert nem erte el a limitet.) -
ledgeri
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #135656 üzenetére
Ez akkor "kézbe" megy, és nem másik szolgáltatónál egyenlegbe...., ugye?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Ma egyéb ügyek miatt voltam egy telekom mellett, de mondom bemegyek és megkérdem, és azt mondták, hogy a feltöltős egyenlegét
el-
számhordozáskor nem kapom meg, nem vihetem át. Valahogy nem így rémlett... -
MadMancs
veterán
Valószínűleg te az elég ritkás N78 hálón lógsz. Az jó. De az 5G lefedett terület javarésze N28 pont mint a vodánál, ami csak kirakat 5G. Anyós panaszkodott hogy milyen lassú lett nála pár hónapja mobilnet (Telekom gigaerős csomag), jöttek hozzánk nyaralni, mondom megnézem. Ja hát "5G" letiltottam neki, egyből használható lett újra. De kiváncsiságból megnéztem saját telómban, ugyanaz a helyzet.
Bezzeg Yettel N28 csúcsidőben is 400+ mbps, amúgy 800+. -
adika4444
addikt
válasz
akaszajanos #135638 üzenetére
Pesten, az M2-es metrón ugyanezt tapasztaltam reggel. Repülőmód ki-be megoldotta. Mérni nem mértem, de egy sima csak szöveges HTML oldal töltött vagy másfél percig.
5G volt, de az itt írtak alapján 4G-re átrakom a telefont.
A Telekom javára szóljon ugyanakkor, hogy hónapok óta nem tapasztaltam ilyesmit. -
Fecó88
tag
válasz
Szia majd mikor a yettel szép lassan átveszi a piac vezetést akkor majd rá jönnek. De ilyen rossz értéket még a vodánál sem láttam.
-
p2pp
őstag
válasz
Zsolt,72 #135639 üzenetére
Nem csak Ő! 5G-nek mondott 2G megy 1/1-el!
Itt nálunk vagy 5 bázis hiányzik. [kép]
Nekem már van 1 másik Sim is a Telómban.
Elég sokat használom azt a Tettek Nokedlijahelyett.
Sajnos kötve vagyok rendesen.
Nem hallgattam a jó szóra.
Pedig kellett volna, mert ez egy használhatatlan xar.
Biztos van, talán lehet, h vhol ez jól múűködik.
De erre és amerre járok sehol sem működik jól.
Lehet arra hivatkozva lelépni, h használhatatlan? -
kchris78
veterán
válasz
4Grider #135644 üzenetére
Nem csak jól mutat hanem kell is... Ezeken a területeken a B20 mellé rakták oda a B78/N78-at ahol sok esetben a B20 only sz.rrá volt terhelve. Csak ez nem mutat 5-6-900Mbitet. És baromi jól terjed. Persze lehetett volna valaki aki megmondja nekik hogy nem erre kellett volna egy egész reklámkampányt alapozni
.
-
4Grider
félisten
válasz
Tény, hogy térképen sokkal jobban mutat a 700 MHz-en megvalósított 5G, mint gyakorlatban. De ilyenkor általában mindig van lehetőséged 4G-t használni...
-
kchris78
veterán
válasz
Bl.Gyo. #135642 üzenetére
A másik probléma hogy amikor az 5G-n alig van térerő de 4G-ben fullos a térerő akkor praktikusabb ha 4G-n standby-ol.. Többet fogyaszt 5Gn egy mai telefon ez szinte biztos. (mondjuk ez is területfüggő mert N28-as 700MHz jobb lefedettséget adhat mint egy 1800-as 4G
de ennek kicsi az esélye) Én csak akkor teszem 5G-be ha kedvem van hozzá és éppen valami adatfogyasztóbbat indítok el.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
magával ragadott az 5G a tettek hálózatán.
én pont ilyenek miatt tettem a telót 4G onlyba, mert akkor szarik be a net 5G-n amikor pont kellene... vagy valószínűleg máskor is csak akkor épp nem kell és nem veszem észre -
kchris78
veterán
válasz
Zsolt,72 #135639 üzenetére
Ezt én sem értem. Igen, szar a Telekom B.csabán, ki tudja mi az oka, van ahol meg a Yettel szar és a Telekom jó. Le kell cserélni, kitalálták már a számhordozást. Vagy annyira mégse szar csak amikor épp bekakukkol akkor lehet ide írni?
Amúgy Diósgyőrben is ilyen szar volt a Telekom, ott megoldották a kapacitásproblémákat, amennyire én legalábbis tapasztaltam abból amennyi időt ott töltöttem az 5G előtt és azzal.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
[Jól láthatóan] igen elégedetlen vagy a szolgáltatóval. A helyedben megfontolandónak tartanám a mielőbbi váltást.
-
akaszajanos
tag
Ismét nem értettem, mi történik: Békéscsabán, a buszpályaudvaron tökéletes térerő - 5G - mellett alig akart betölteni a mobiljegy.
Ránéztem Speedtesttel, 0,4-ről indult a letöltés, de a teszt végére a 3,6 megabit is meglett lassan.
Ez is fura, hogy ilyen nyögvenyelősen indul a teszt, gyakorlatilag nulláról.Jár a pacsi a Telekomnak, így 2023-ban már sikerült megütni az első 3G-s hálózatok elméleti maximumát. Bravó!
Ennél azért illene többet tenni, de ilyen kényelmes piacvezető pozícióban sajnos nyugodt szívvel le****hatják. Szomorú. -
Bl.Gyo.
őstag
Nem voltak panaszok ezekre a telókra, jók lehetnek (megbízható), ha a tulajdonságai megfelelnek akkor mehet szerintem. A kijelző felbontása ahoz a mérethez lehet kifogásolható, de személy szerint engem nem zavarna a kicsit pixeles kijelző (látszanak a képpontok) valakit meg nagyon. A többi megfelelő a mai dolgokhoz. Attól függ mire használnád. Játékra nem ilyen teló kell, minden másra meg szerintem teljesen jó.
-
Zeki
nagyúr
Az új T Phone Pro 5G van valakinek? Mennyire jó telefon?
-
Bferibörs
addikt
Nálam ez most nem műxik.🤔
Van net van feltöltve,ez jelenik meg. -
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day
600 MB 60 perc -
csaszi75
senior tag
Mindenre van megoldás
SERVO V9500 4 SIM Card Mobile Phone
Nekem van egy sokkal régebbi 4 SIM-es telómolyan ezer éves Nokia szintű..
-
-
AnonymusX
őstag
Egyébként telefonszám cseréjét lehet kérni az aktuális előfizetésedre is. Előtte állíts át minden 2 faktoros bejelentkezést SMS-ről mobil alkalmazásra vagy egyéb lehetőségre, esetleg végső esetben kapcsold ki és utána jöhet a csere.
Azt nem tudom, hogy ennek van a cserének van-e díja, gyanítom, igen. Azonban lehet elengedik, ha a cserére van jó indokod.
-
Bici
félisten
válasz
btudos #135610 üzenetére
Köszi az infót!
Azért kell, mert sok helyen van beállítva, és tuti lesz olyan, amit elfelejtek.
Pár hónap alatt tuti belefutok.AnonymusX: Kössz neked is!
Sajna 10 hónap múlva jár le.Szóval akkor el kell döntenem, hogy duplán állítom át, vagy 10 hónapig két telefont használok.
Ez így már legalább konkrét info.
Kössz mégegyszer mindenkinek!
-
btudos
nagyúr
A webes felületek 2FA beállításához miért kell pár hónap átfedés? Vegyél egy Dominot, átállítod a 2FA-s loginokat arra a számra, majd lecseréled a számod az előfizun, és átállítod a 2FA-s loginokat az új számra, majd a Domino-t akár el is dobhatod. Így meg tudod oldani, az átfedés időtartama is tetszőleges, de a 2FA beállításokat kétszer kell megcsinálnod.
Olyan nincs, hogy “adjatok új számot, de pár hónapig megtartanám a régit is”.
-
AnonymusX
őstag
Hűséget nem lehet helyettesíteni másik hűséggel. Ha a jelenlegi előfizetéseden hűség van, csak büntivel válthatod Dominóra.
Ha hűséged van, akkor a második opció járható: vegyél inkább Dominó kártyát, amit majd előfizetésesre váltasz, ha megszünteted a jelenlegi előfizetésed, mikor utóbbinak lejár a hűségideje.
-
Bici
félisten
Tehát akkor sem, ha ezzel egyidőben kötök ugyanolyat új számmal?
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Számot szeretnék cserélni a meglévő havidíjas előfizetésen.
Bonyolítja a sima számcserét, hogy egy ideig szükségem lenne a mostanira is, mondjuk webes felületeken, ahol anélkül nem tudok belépni.Tehát kellene pár hónap átfedés a kettő között.
Olyat lehet csinálni, hogy a mostani számot egy Donino-ra átkérem?
Vagy olyat, hogy veszek egy Domino-t, és annak a számát kérem át az előfizura pár hónap múlva?
Kössz!
-
kchris78
veterán
válasz
Cs1csó #135599 üzenetére
Én mondjuk úgy, hogy nem elsősorban ezeket a platformokat használom, nem tartottam etikusnak ezt az egészet. Miért volt ez így, szerintem sok ember 1-2GB forgalom kerettel csak emiatt pörgette végtelenül az oldalt mert ez volt ingyé. Most már legalább amennyit forgalmaz az ember annyi van és kész.. a +30%-al persze egyetértek, szerintem simán érzékelhetően kellett csökkennie úgy egészében a forgalomnak a hálózaton mikor kivezették.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia