- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Soulfly842 #137899 üzenetére
Tehát akkor ha 90 napon belül tölt rá, akkor minden jó lesz.
Elvileg Január második felében már tud rá tenni, de lehet megoldjuk..
-
Soulfly842
addikt
válasz
aprokaroka87 #137898 üzenetére
akkor utána 90 napig újraaktiválható a fenti korlátozások mellett aktív marad a szám.
Online feltöltéssel tölthető 1500-val, az fél évig hosszabbítja a rendelkezésre állási időt, 3000, vagy afelett 1 évvel. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Soulfly842 #137895 üzenetére
Rendelkezési idő jár le.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #137894 üzenetére
Azért hihetetlen, hogy 1-2 ezer Ft-ot nem tudnak emberek tartalékolni, kölcsönkérni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
aprokaroka87 #137894 üzenetére
Jelenleg mit jelez vissza a rendszer? rendelkezési idő jár le, vagy a hívószámlekötési idő? (jelenleg még hívható/du telefonálni?)
Ha rendelkezésre állási idő jár le (ez a normál lejárati idő), akkor felfüggesztk, se hívni nem tud (egy-két techniai központi számot, illetve segélyhívásokat leszámítva), se őt hívni nem tudják, akkor még az egyenleglekérdezés során azt írja ki, hogy a hívószámlekötési idő mikor telik le. Ez a biztonsági időintervallum 90 nap. Ez alatt, ha újra feltölti, akkor automatikusan le kerülnek róla a tiltások.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy ügyfél akinek Január 11.-én jár le az egyenlege ( tölteni kellene rá pénzt ), viszont sanszos hogy addig nem tud rá áldozni.Ilyenkor pontosan mi is történik?
a kimenő hívás lesz korlátozva, vagy pedig mindkét irány?
Január 11. után, ha feltölti, még minden a régi lehet? -
válasz
Oposzumtoszó #137891 üzenetére
Szerintem a kötbérrel csökkentés akkor van, ha hűsége van még, de akar új mobilt; ekkor kiszámolják eredeti kedvezménnyel és rárakják a kötbér összegét. Ha megvárja az ügyfél a hűség végét, akkor nincs semmilyen kötbér és megkapja a rendes kedvezményes árat. Ha nem akar az ügyfél hitelkártyát, akkor ne menjen bele az üzletbe és kérje a 22 hónapos törlesztést; ha kell előleget fizetni, akkor valamiért nem hitelképes a vevő.
Nekem 0 nap munkaviszonyom van, de 21 éves koromban kellett fizetnem előleget, mert akkor feltöltősről havidíjasra mentem át és a Nokia E90 Communicator mobiltelefon kellett nekem, ami akkor valahol 250.000 HUF összeg körül volt. Kb. 180.000 HUF befizetésével elhozhattam a mobilt és levonták a havidíjat a befizetett pénzből és így több hónapon keresztül nem kellett havidíjat fizetnem. Szóval 21 éves korom után már nem kértek tőlem semmilyen előleget; pedig akkor sem dolgoztam és most sem dolgozok, de nincs semmilyen adósságom sehol, mert minden szerződést kifizetek. Jelenleg havonta fizetem a Samsung Galaxy S22 Ultra mobiltelefon részletét, mert odaadták részletre; ha előleget kértek volna, akkor azt kifizettem volna és akkor több hónapon keresztül nem kellett volna havidíjat fizetnem. -
lipido
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #137887 üzenetére
Milyen elolegrol van szo? A bank kifizeti a vetelarat a T-nek. Nincs ott semmi eloleg
-
válasz
dptrsk #137890 üzenetére
Fura üg ez. Ugyanis van kedvezmény a készüléken, de kötbérrel csökkentett kedvezmény, tehát listaáron van számolva a készülék.
Nem akadékoskodni akarok, félre ne értsetek.
De a bank adja a hitelt, a banknak törleszt, a Telekom megkapja a készülék vételárát a banktól.
Na mindegy, nem ragozom, mert ezzel ellennénk hajnalig.
Köszönöm szépen az információkat! -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Listaáron, hűség nélkül nincs előleg, de akkor ingyenhitel sincs!
Előleg pl. akkor van, ha veszel előfizetésre vállalt hűséggel, kedvezményes áru készüléket
Ha listaáron szeretne készüléket, akkor rendelje meg online
-
4Grider
félisten
válasz
Előleget csak akkor kérhet, ha hűségvállalással veszed a készüléket, mert akkor van rajta készülékkedvezmény, tehát az máris nem listaár, hanem hűséges ár...
-
válasz
Kvázi a Telekom végzik a kockázatértékelést a hitelhez, ami 0%-os ráadásul. Miért ne lenne ehhez joga, ha ez egy megállapodás a két cég között.
Plusz árkedvezményt is ad. -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Oposzumtoszó #137885 üzenetére
Több opció is van a Telekom honlap szerint:
A klasszikus 22 havi részlet, amit a Telekom biztosít
Az OTP hitelkártyás 24 havi részlet (jelenleg 0% THM)Mindkét esetben lehet előleg, amit bekérhet a Telekom.
OTP hitelkártya esetén éves kártyadíj, havi zárlati díj, stb is képbe jöhet.
A klasszikus 22 havi részlet esetén a Telekom “hitelez”, így ott nincsenek rejtett díjak amikre a hitelkártya esetén figyelni kell.FONTOS mindkét esetben csak a készülék ára törleszthető részletekben, az előleget ki kell fizetni OTP hitelkártya esetén is egyösszegben, hogy kamatmentes legyen.
-
Sziasztok!
Kollégám történetét és kérdését tolmácsolnám Nektek.
Személyes ügyintézés keretein belül szeretett volna új készüléket. Mivel nagyon magas előleget kért be a rendszer, rákérdezett az OTP-s hitelezési lehetőségre.
Az ügyintéző mindenáron egy Telekomos hitelkártyát ajánlgatott neki, de ő azt nem szeretné elfogadni.
Van még olyan részletfizetési opció, hogy egy úgynevezett "áruhitellel"lesz megvásárolva a készülék és a banknak törleszt?
Ez a hitelkártya a fenti részletfizetési opció esetén mindenképpen kiállításra kerül?Előre is köszönöm!
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
600 MB és 60 percBoldog Új Évet!
-
Nikaré
őstag
válasz
Oposzumtoszó #137882 üzenetére
Csak csak megbotlik az a patás.
-
-
válasz
Soulfly842 #137880 üzenetére
Nálam hosszabb beszélgetésekben 5-6 másodperces kimaradások vannak, és a volte alatt megszokott gyors hívásfelépülés sem működik.
-
Soulfly842
addikt
Telekomon megint bontotta a kimenő hívást pedig próbáltam háromszor. Vodásról fel tudtam hívni a Telekomos rokont.
-
Soulfly842
addikt
Telkós belsős infó, állítólag áramellátási hiba volt, a teljes hibaelhárítási idő bizonytalan. Újabb hiba lehetőséget próbálják áthidalni, kikerülni.
-
Soulfly842
addikt
Kimenő hívást végre tudtam indítani a vodásról is. Mindkettő kb. egyszerre állt helyre, csak a vodán még térerő se volt, a telekomnál jelezte, de feleségem home office-ba rácsatlakozott hotspottal a mobilnetre (T), az is használhatatlan volt akkor hiába volt térerő.
kb 20-23 perc országos KO volt.
-
válasz
Soulfly842 #137873 üzenetére
Mostanra helyreállt a telekom. Csináltam közben a telefonon egy repülő módot, hátha nálam van a hiba és így ahogy írod, a vodafonos kártyám amit pont az ilyen esetekre tartok azt írta hogy nincs szolgáltatás. De most már az is feljelentkezik a hálózatra.
Hát nagyon kiváncsi vagyok hogy ez mi volt.
-
Top cat
addikt
Itt Dél-Békésben, mobil és internet megy, de IPTV nem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0 #137874 üzenetére
A fenti hsz is megerősíti... nem szolgáltató függő, globálnak tűnik a probléma.
(voda net pár perc kimaradást követően stabil)
-
enginev3.0
félisten
Otthoni szolgáltatás topicban is panaszkodnak
-
Soulfly842
addikt
A Voda is teljesen meghalt. Elég nagy a gond (cégesen én is tapasztaltam), telekom mobilról akkor még elindult egy kimenő hívás, de utána pár perccel az se volt jó.
Azzal egyidejűleg rövid időre a voda vezetékes is meghalt
Telekomoson látszólag van térerő (vodásokon még az sincs!), de a hívások nem mennek.
-
-
tibike8
őstag
válasz
Oposzumtoszó #137869 üzenetére
Ja, Szegeden is minden maghalt. A segélyvonalat sem lehet hívni, ha gond lenne.
-
Nincs valami központi hiba? Se hívni nem tudok, se engem nem tudnak hívni.
oposzum: akkor ugyanez van nálam is. -
Sziasztok!
Másnál is van gond a hálózattal?
-
Cs1csó
titán
Üdv, Domino Most kérdésem lenne: adott egy domino előfizetés amire rendszeresen be szoktuk kapcsolni az alkalmazásban a Domino Most funkciót és hiába van bekapcsolva rendszeresen jön olyan értesítés a telefonra az alkalmazástól hogy "csökkentse a beszélgetését 9ft-ra!" (Gondolom a domino most funkciót ajánlja, de miért ha be van kapcsolva?)
Nekem pl. nem ajánlja pedig nálam nincs is bekapcsolva a Domino Most. -
donaldk
csendes tag
Boldog Új Évet Kívánok!
Na de, hova tűnt a Domino Most bekapcsolási lehetősége? -
-
Masato
tag
válasz
dvtkfan #137855 üzenetére
A gagyi eSIM-jeim nem jobbak?
30GB/365nap $40 vagy kb. ugyanez másik szolgáltatótólAz előbbi Vodafone-ra megy fel itthon, a másikat még nem teszteltem.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
herdsman12 #137852 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Mivel pont a nagyobb adatmennyiség és a hosszabb érvényesség a fontos, így inkább megrendeltem online, aztán majd hozzák jövőhéten...azon a pár napon már nem múlik semmi! -
jani071
csendes tag
Lassan atkellene nevezni a fórumot Dominó fórumra, mert semmi másról nem lehet itt olvasni csak a dominorol
-
nfsu17
veterán
válasz
dvtkfan #137850 üzenetére
Sztem kaphatsz ezresért SIM-et, csak nem annyi "ajándékkal", mint amennyit a netes verzióért adnak. [link]
Posta [link]
Domino Fix Quick SIM-csomag, fogyasztói ár 990 Ft - 40 perc lebeszélhetőség, 500 MB adatforgalom
Domino Fix Extra Quick SIM-csomag, fogyasztói ár 1.990 Ft - 80 perc lebeszélhetőség, 1 GB adatforgalom
DOMINO QUICK SIM-csomag, fogyasztói ár 990 Ft - 20 perc lebeszélhetőség, 1 GB adatforgalom
MM [link] TELEKOM Domino Quick 20perc/1GB SIM kártyaEuronics [link] 500MB 40 perc
Aztán bármi lehet, én nem értek hozzá.
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Egy fizikai domino sim kártyát akarok venni! Azt láttam, hogy neten meg lehet rendelni 990-ért, de az már csak jövőre kapom meg...
Ha bemegyek egy T üzletbe, ott is 990-ért ide fogják adni? Vagy helyben drágább? -
SV21
tag
válasz
mano660 #137840 üzenetére
Én is ma reggel nyolc előtt jeleztem chaten, de mindenkit érintő technikai hiba van, melynek javításán akkor már dolgoztak, de a javítás időpontját nem tudták megmondani nyilván.
Válaszból arra következtettem, hogy javítás után "kárpótolják" a népet, gondolom ahogy múltkor is tették.
Nem kértek semmi számot/azonosítót. Vagy csak ezzel akartak lerázniIgaz, a múltkori ilyen esetnél azt mondták szintén chaten, nem lesz lehetőség utólag bekapcsolni, csak majd következő szerdán, sorry... Ehhez képest beszélgetés lezárását követően már fent is volt az opció az alkalmazásban
-
nfsu17
veterán
4Grider, donaldk
Jó tudni.
köszi
-
nfsu17
veterán
Friss efi-ként kérdezném, hogy azért akartátok ma (csüt. és nem szerda, amikor megjelent a DDay) aktiválni, hogy a mai napra legyen meg az "akció"?
Ha tegnap aktiváltam volna, akkor ma reggel 8-ig élt volna az ajánlat?
Ha ma 8 előtt aktiválom, akkor holnap reggel 8-ig él?
Vagy? -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day aktiválási probléma,
központi hiba van ennek hátterében.
Javítása folyamatban, esélyes, hogy ezért ennek lehetősége újra aktív lesz. -
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Hová lett a csütörtök reggel 8 ig bekapcsolható domino day csütörtök reggel 7:55 kor?
-
rushty
őstag
Hol van a dday? Nem látom.
Momentsben is próbálom: Nincsenek kieg. szolgáltatásaid.Elqrták.
-
atosan
veterán
Üdv,
Magenta1-ben vagyok, szeretnék online egy új havidíjas előfizetést készülékkel rendelni. Belépek az online felületre, kiválasztom a "csak nézelődök" opciót, összeállítom acsomagot, kiválasztom a készüléket és ennyi? Ez a menete? Később hozzáadódik a Magentához? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
madiras #137816 üzenetére
Az a lényeg, hogy megjelenjen a hívás során egy szám. Manapság egyre inkább elterjedt lehetőség mindkét operációs rendszernél, hogy a szemetelés elkerülésére a szám nélküli bejövő hívások tilthatóak, azaz ki sem cseng sok felhasználónál, így pedig nem elég hatékony a spam hívó hatékonysága. Kevesen fogják felvenni.
Nem hurcolnak meg, ahhoz ugyanis, hogy egy esetleges eljárás végén döntés szülessen ellened, ennél sokkal több bizonyíték lenne szükséges. Ami pedig nem lesz, hiszen nem te követted el. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Mr. Elliot #137815 üzenetére
Ilyen is van, amit írtál, ellenben amire válaszoltam, az pedig egy, a tiédtől teljesen eltérő helyzet. Nem generálisan írtam, hogy semmilyen hiba sincs a Telekomnál, hanem a konkrét, az eredeti posztban olvasható szituációra értve.
-
madiras
friss újonc
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Köszi a választ @zsolt,72 elolvastam a topikot amit küldtél.
Viszont nem értem ennek a “csalásnak” a célját…
Használják a számomat egy csörgetésre.1. lehetőség: nem veszik fel, ott marad a nemfogadott hívás. Aztán visszahívnak én meg értetlenül veszem fel.
2. lehetőség: felveszik és bizalmas adatokat kérnek a hívott féltől aki jobb esetben elhajtja őket, rosszabb esetben megadja a banki adatait, elérhetőségeit, talán jelszavait is.
Ezek után a csalók meglopják a hívott felet.
Gondolod hogy engem fognak meghurcolni ezután?
Azt gondolom egy gyors szolgáltatói híváslista ellenőrzése után hamar tisztáznak.Tenni pedig sajnos semmit sem tudok ez ellen a csalás ellen…
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Van egy Telekom Multisimem. Kb. 5 éve kihoztam az üzletből, betettem a laptopba és azonnal jött egy idegen MT azonosítóval az sms, hogy díjtartozásom van. Amikor már azt írták, hogy kikapcsolják a szolgáltatást akkor bementem üzletbe is jelezni, hogy mi a helyzet.(Addig csak online, írtam, hogy szerintem másnak akarták küldeni). Felvett egy panaszt akkor az ügyintéző és megszűnt az sms pár hónappal később. Igazoltan Telekom hiba volt.
-
mezis
félisten
válasz
cszoltaneger #137799 üzenetére
Van tapasztalatom:
Amikor évekkel ezelőtt bevezették az adategyeztetést, a Telekomos SIM kártyámmal sikertelen volt az OnLine adategyeztetés. Telefonos ÜFSZ-el sem sikerült. Az ok az lehetett, hogy a születési helyet sehogyan sem sikerült a BM adatbázissal elfogadtatni.
Hogy mégis legyen telefonálási lehetőségem, rendeltem az akkori Telenor-nál SIM kártyát. Kétszer egymás után, mert valahogy nem akart a rendelés előrébb jutni. Ekkor derült ki a telefonos ÜFSZ (immár Telenor) már tudta, hogy a születési hellyel van gond. Lett viszont megoldás: JOGOSÍTVÁNYom adataival elfogadást nyert a rendelésem, SIM kártyám hamar meg is érkezett.
A jogosítványban ugyanis a születési helynél nincs ország adat.Aztán pár nappal később, amikor már lejárt a Telekomos SIM kártyám, hívott a T. ÜFSZ és akkor már sikerült az adategyeztetés. Azóta van két érvényes SIM kártyám, éves adategyeztetések szem. ig. alapján sikeresek.
-
madiras
friss újonc
válasz
EmberXY #136603 üzenetére
Szia.
én is egyre gyakrabban kapok ilyen ismeretlen hívásokat és mindig arra hivatkoznak hogy én csörgettem meg őket.2 kártyás Almás telefont használok. Mindkét kártya Telekomos.
Fő SIM egy fizikai SIM kártya ami napi használatban van.
Második SIM egy eSIM ami aktív ugyan de soha sem használom telefonálásra, csak a mobilnetét!Az ismeretlen hívások rendszeresen és csak az eSIM számán érkeznek, azért mert állítólag megcsörgettem őket.
Azt gondolom:
1. vagy a Telekom rendszerében van a hiba
2. vagy az iOS operációs rendszerben van a hibaHa valakinek van rá megoldása, vagy ötlete akkor azt szívesen venném.
-
yogibear
addikt
válasz
cszoltaneger #137803 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Nem érted... Ezt írtam:
De egy év múlva ha esedékes lesz a kötelező adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni,
Az hogy most a vásárláskor a trékom adatbázisába hogy kerültek be az adataid nem számít, sem az hogy a nem szerepel benne a Zalaegerszeg után a (Magyarország), vagy esetleg a második keresztneved, ha van olyan is... az éves kötelező adategyeztetéskor ha azt online csinálod majd meg, oda a szig pontos adatait kell beírni, ahogy azok azon szerepelnek... mert azokat akkor az állami rendszertől kérdezi le, nem a trékom adatbázisától... ez a lényeg...online viszont nem.
Ezt is elmagyarázták: trehányak a programozóik...
Addig meg használd a kártyát...
Ha meg annyira izgat a dolog, amikor majd egy trékom fiók felé jársz személyesen, a szügyintézővel kijavíttatod manuálisan. -
nfsu17
veterán
válasz
cszoltaneger #137807 üzenetére
Lehet félreértettem akkor.
A T oldalán vettem, postán történő kiszállítással.hogy ha Domino sim kártyát regisztrál az ügyfél online
Én ezt úgy értettem, hogy ott veszed meg a SIM-et (azaz beregisztrálsz egy fiókot T-hez) -
nfsu17
veterán
válasz
Nekem annyi a tapasztalatom, hogy a két hete online vett domino kártyám szerződését most megnéztem neten a kedvedért, mert őszintén, de nem foglalkoztam vele akkor, mikor megjött, csak a SIM-et aktiváltam, de...
nekem jól jelenik meg:
XY (Magyarország)
Pont úgy, ahogy a regisztrációkor beírtam. -
cszoltaneger
kezdő
válasz
4Grider #137804 üzenetére
Valóban nem értek hozzá,ezért is kérdeztem.
Csupán el szeretném kerülni, hogy baj kegyen belőle, pontosan azért mert mint írtam is az üzletben vásároltnál szerepel, online pedig nem, hiába jelöltem meg az országot is. Így van egy szolgáltatónál 2 hívószámra 2 eltérő szerződés a nevemen. -
4Grider
félisten
válasz
cszoltaneger #137803 üzenetére
Naív vagy. A dolgozó sok pénzbe kerül és könnyen túlterhelhető. A gépi automatizmus kevesebbe és sokkal jobban terhelhető.
És rajtad kívül látod, hogy nem sok mindenkit érdekel, hogy ott van-e a Magyarország vagy nincs, mert mint leírták már neked, a következő adategyeztetés nem az így rögzített adatok alapján történik. -
cszoltaneger
kezdő
válasz
yogibear #137802 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Ahogy be lett regisztrálva a sim kártya sms is jött, hogy minden ok.
Csak azt nem értem miért jó ez igy, hogy üzletben szerepel rajta helyesen, online viszont nem.Ilyenkor nézi egy Telekom dolgozó az új regisztrációkat és ha gond van akkor jelez ilyenkor az ügyfélnek? Hogy kell ezt elképzekni?
-
yogibear
addikt
válasz
Ahogy írták, trehányak a programozók...
De egy év múlva ha esedékes lesz az adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni, mert nem a trékom adatbázisát nézi ilyenkor, hanem az állami adatbázist kérdezi le, hogy stimmelnek-e az adatok vagy sem, és csak egy igen vagy nem jelzést kap vissza a tré rendszere... -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max