- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
-
Tamás34
senior tag
-
törölt tag
-
martonl
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok,
Nyaralóba lenne szükségem Internetre, az ottani eszközök távoli eléréséhez, van olyan mobilcsomagja a Telekomnak, ami erre alkalmas lenne?
-
törölt tag
válasz
polonic #128162 üzenetére
Minimális helyen van 2100as 5G. Az utóbbi időben viszont nagyon megálltak az 5G fejlesztések, pedig ahol eddig telepítve lettek is sok helyen hiányosak. Gyakran járok külföldön és pl Szlovéniában, Olaszországban keményen építik ki az 5G lefedettséget. A poén, hogy a magyar határtól nem messze a 6e fős Lendván is van már náluk 5G lefedettség.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy kértem telefonszám módosítást (3 napja) és megváltozott a számom, de a telefon (Samsung) még mindig a régi számot írja ki a SIM információnál, ez lehet bele van fixen regisztrálva a SIM kártyába? Az új számom amúgy tökéletesen működik, a webes felületen is azt írja ki és elérhető is vagyok rajta.
Illetve amióta számcserém volt, nem tudom megnézni a Telekom appban, hogy mennyit telefonáltam, "Hiba történt!" üzenetet ír, amikor rámegyek az új számra, a másik előfizetésembe hibátlanul be tudok lépni (egy ügyfélszámon van mindkét előfizetés).
Ügyfélszolgálat SIM cserét javasolt a boltban, de hátha van egyszerűbb megoldás.
Előre is köszönöm.
-
válasz
szabonagyur #128183 üzenetére
Ja értelek, így oldottad meg, hogy olyan kevés pénz legyen rajta, hogy még véletlenül se tudjon ezután a galád rendszer megviccelni ezzel a sorkevereses trükkel! Ravasz!
Én inkább megnézem ilyenkor, hogy a sor végén nulla szerepel-e.
-
válasz
szabonagyur #128180 üzenetére
Ceges korlatlan hivas es net ugyis
Így meg külön rendes tőled, hogy multkor DD helyett inkább vettél 1GB+100 percet pénzért! Telekom szeret téged.
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #128180 üzenetére
Ja, úgy könnyű
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #128176 üzenetére
Pedig írtam.
Sokan hétfőnek "érezték" a tegnapi napot. -
szabonagyur
félisten
válasz
kovacsmi_74 #128177 üzenetére
Egyszer beneztem, nagy dolog
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128176 üzenetére
De ha jól emlékszem, szerdánként is "elsősorban" fizetős opciót választasz inkább.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kovacsmi_74 #128175 üzenetére
Szimplán elfelejtettem, meg máskor itt is ki van írva sokszorosan
.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128174 üzenetére
Azért mert "hétfő" volt?
300 MB + 30 perc (T) -
szabonagyur
félisten
Tegnap mi volt a DD? Lemaradtam
-
rushty
őstag
válasz
kovacsmi_74 #128172 üzenetére
Igen, van olyan, ami ddaybol ment.
-
rushty
őstag
válasz
kovacsmi_74 #128168 üzenetére
Már nem emlékszem mikor, de később csináltam, nemigen változott.
Pl. a sorrend az appban továbbra sem jó. -
sunavlys
senior tag
válasz
szabonagyur #128167 üzenetére
Ott a pont
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sunavlys #128164 üzenetére
És mi lenne, ha 2 másodpercel okézás után veszed észre, hogy félreírtál egy bankszámlaszámot de az mégis valid, vagy, hogy ha gyereked/ tesód/ barátod rendelt volna direkt, véletlen, poénból valamit amit nem szeretnél...?
Mondjuk, hogy 3 napja tétlenül ülsz -mert abból hogy ide írogatsz cselekedet helyett, nem jön a cáfolata- úgy hogy még valamelyest segítséget is kapsz, sokmindent elmond.
Diskurzusból kiszáltam, mert nem éri meg az időt!
u.i. gondolom a telekom hívása sem történt meg... ha a bank hívásának lehetősége új volt számodra.
-
rushty
őstag
Már megint nem a 300-as ddaybol vonódik az egyenleg ..
-
polonic
félisten
2100 mhz-et is elkezdte a Telekom használni 5G-re?
Miket használ ezen kívül még jelenleg? -
Dilikutya
félisten
Annak lehet ésszerű magyarázata, hogy 2 hónapja nem kapok befizetésre lehetőséget telefontörlesztőhöz? Múlt hóbapban rákérdeztem, azt mondták, nincs befizetnivalóm, de szinte biztos, hogy akkor se jött semmi, és most se, pedig ilyenkorra már itt kéne lennie. Végülis még nincs 2 hónapja, hogy más elkefélt dolog miatt T-Pontban jártam.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 300 MB és 30 perc a mai napon! -
osonte
őstag
válasz
ledgeri #128148 üzenetére
Egy kis pozitív tapasztalat. Sikerült telefont venni a mai napon hosszabbítással és nem kért mobilelőleget (csütörtökön szállítják), pedig még május 27-ig tartana az előfizetés. Illetve chat-en kb. 10 perc alatt sikerült a telefonszámomat is lecseréltetnem. Korrekt és gyors volt az ügyintézés, még március 15-én is. Ja és nem Vandával intéztem, valós ember volt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
lugosi #128143 üzenetére
A feltöltés nem, viszont a a céges SIMről, ha elkölti, pl. Parkolásra, arról kap számlát, ami elszámolható.
Így a cég számszakilag ugyanott lesz, csak nem x számról költi el a pénzt, hanem yról (nem vagyok nagy szakértő, de a mostani céges SIMre került 15.000 forinttal sem tudna elszámolni a cég, ha kellene)
-
UHHH
őstag
Egy pár autópálya matricát vehetsz rajta!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
lomposfarkas #128132 üzenetére
Másképp nem lehet?
-
lomposfarkas
tag
Az előfizetésesnek is van univerzális egyenlege, ezt töltöd fel a feltöltéssel. Én egy darabig a Gugli Play vásárlást így intéztem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sunavlys #128127 üzenetére
Egyzser volt hasonló velem is, bár az nem bankos töltés volt hanem ujságos-pultos, egy plázában:
amint észleltem ugyzsi a másik, szolgáltatós helyre, majd a harmadikra, minden papirral, blokkal, igazolással ami volt... 10-20 napt múlva jött, hogy jóváírták, elfogadták...Az, hogy megy előfizetésesre is bankos feltöltés az megint más kérdés...
-
sunavlys
senior tag
Remélem nem offtopic
Véletlenül rossz számra töltöttem fel 15.000 Ft-ot. A szám egy céges, elofizeteses szám (én használom ezt a számot). Buktam az összeget? Mondjuk a Telekom visszautasíthatná az elofizeteses számra való feltöltést. 😅
-
ballazol
senior tag
-
ballazol
senior tag
Oké, ezt én értem, és köszi!
De miért nincs fenn a nevem alatt a Mobil-M csomag?
Miért csak a Dominós látszik?
Azt mondta az ügyintéző hölgy előbb, hogy hozzá kell adnom...
Mondtam, hogy jó. Nem volt világos, hogy ezt nekem kell megcsinálnom...Azóta sem tudom, hogyan kell...
-
ballazol
senior tag
válasz
Kbali #128088 üzenetére
Felhívtam őket.
Arra nem is emlékeztem, hogy az első hónapra kért az ügyintéző 10.000 Ft előleget MOBIL ELŐLEG címen. Így most még nem aktuális a számlafizetés, majd csak áprilisban fognak értesítést küldeni.
Hogy hova és miképpen, az majd kiderül...
De bízom benne, hogy a bank jól mondta, és le fogják tudni vonni az összeget, nem kell manuálisan szórakoznom vele... -
Kaba
veterán
Nem unjátok még ezt a szerződés körüli vitát.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #128115 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r #128036 üzenetére
Arra reagáltam, hogy két tanú, ügyvéd / közjegyző szükségesséről írtál - ez nem áll fenn, szalvétára is felírhatják, ha a két fél aláírta, a szerződés érvényes. A szóbeli szerződés sem semmis, tételesen szerepel a ptk-ban a lehetősége (pl. ha későbbi emailezésben elismerte az eredeti eladó az üzlet létrejöttét, vagy tanúk vannak stb., akkor akár betartható is lehet, nincs ilyen semmisség meg közjegyző előírása stb.
-
Greg-77
aktív tag
Üdv! Azután informálódnék, hogy van ez a költési keretet amit tudtommal több tényzező befolyásol és a rendszer kalkulálja ki. Az lenne a kérdés, hogy egy plusz új előfizetés a nevemre ezt miként befolyásolja? A jelenlegi keret oszlik el a két előfizu között vagy esetleg bővül? Van erről valakinek infórmációja vagy tapasztalata? Most írtam chat-en a T-vel de persze az ügyintéző semmilyen infromációt nem tudott adni erről. A mostani előfizummal próbáltam venni egy Z Fold 3-ast nem kér előleget, jó pár éve meg van az előfizum már vásároltam részletre több készüléket és kiegészítőt is mindent időben fizetek soha egy csúszás nincsen. Köszi előre is aki tud infóval szolgalni!
-
Landsmann
addikt
válasz
Tompika777 #128108 üzenetére
Köszi az infót. Azt hittem 1 év után "elévül". De akkor nem.
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #128108 üzenetére
Nem tévedsz.
-
Landsmann
addikt
Adott egy 5GB-os Domino Maraton adatkeret. 60 nap múlva lejár az 1 év. Egyenlegfeltöltés után meghosszabbodik az adatkeret felhasználhatósága, vagy az mindenképpen lejár 60 nap múlva?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék Magenta1-re váltani Yettel-ről, mivel új helyre költözök és ott már van Telekom szolgáltatás. Számot szeretnék hordozni. Ezt csak személyesen tudom intézni üzletben, vagy online is? Egy online akciós TV-t szeretnék vásárolni az előfizetés mellé, ezért is kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged