- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintetek Samsung Galaxy A13-at vagy Motorola G31-et érdemesebb venni?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Telekomnál már nem lehet online feltöltökártyás csomagban rendelni telefont? A Samsung Galaxy A13-at próbáltam.
-
törölt tag
válasz
rushty #129888 üzenetére
Gondolom, a telefonoson túl végsőroron mind, amihez nem kell ügyintéző, csak nem tudom, melyiken van ilyen menüpont, meg h törölheted-e, ha nem ismered: 1777, weboldal, app, és ha még létezik vmi 111, amit sose használtam tán. Meg nem tudom, tán a 1430 automata része is idetartozhat, de annak a menüjét is nagyon rég hallottam. Ezek ingyenesek szoktak lenni, kivéve h az egyenleg-lekérdezést megfizettetik utolsó emlékeim szt.
-
törölt tag
-
MadMancs
veterán
válasz
Marci112233 #129885 üzenetére
Szia. Én konkrétan nem tudom hogy mobilhálózat volt e, de lehet nem, azért lógott itthon vowifin utcán pedig backup call-on (VoWifi másik sim mobilnetjén) egész délután.
Különösebben nem foglalkoztam vele. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ma napon délelőtt fél 11-től nem volt mobil szolgáltatás kb délután 4 ig. Tehát se telefon se mobilnet emiatt ugyebár. Ez csak itt a környéken volt vagy központi hiba és mindenhol?
-
Balcsix
senior tag
válasz
szabonagyur #129865 üzenetére
Egyelőre nincsen hivatalos kommunikáció arról, hogy a T-nél lesz-e lehetőség eSIM-et igényelni prepaid szolg.-hoz.
-
Jó reggelt!
Domino Day 1 GB adat!
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Ma ezt lapjuk:
Domino Day 1GB
Belföldön és EU roaming helyzetben. -
szabonagyur
félisten
válasz
Ace Ventura #129867 üzenetére
Nem is irtam, hogy lehet. Azt irtam korabban irta valaki, hogy hamarosan lehet.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Nem lehet T-nél.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-
Bogyó bá'
nagyúr
Pöttyet OFF, de csak megkérdezem: a 3 nagy hazai szolgáltató bármelyikénél lehet-e feltöltőkártyás csomaghoz e-SIM-et igényelni? Tudom, hogy a Telekomnál nem... ...viszont iPhone-t vennék hamarosan, és szükségem van a dual-SIM-re. (A Yettel céges nem megoldható e-SIM-re váltással, így a saját feltöltőkártyás számomat lenne muszáj váltani.)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Tompika777 #129861 üzenetére
Köszi!
Neked is #129862kovacsmi_74 -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #129860 üzenetére
Ez a szolgáltatás 30 naponta megújul, ha van annyi egyenleged, hogy a díját levonják. Amennyiben nincs elegendő egyenleg, csak felfüggesztésre kerül. Ebben az esetben egyenlegfeltöltéskor fog ismét megújulni, akkor vonják le a díját.
1777-en próbáld meg kikapcsolni!
A menüben navigálj ehhez a netbővítőhöz, ott bemondja, hogy be van-e kapcsolva. Talán kikapcsolni is lehet. -
Tompika777
senior tag
válasz
zsoltzsolt #129860 üzenetére
Emlékeim szerint a 1414-re kell küldeni SMS-t, "- net 1gb" szöveggel, vagy ügyfélszolgálat felhívásával
-
Nikaré
őstag
válasz
Flowtation #129857 üzenetére
Szia!
Amennyiben be tudsz lépni a fiókjába akkor ott kiválasztod a bővítést utána már csak a fizetés módja marad hátra. -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Bocsánat a hülye kérdésért. Édesanyám kórházban van és kellene neki plusz mobilnet. Az lenne a kérdésem, hogy csak ő tud a saját előfizetéshez hozzárendelni vagy esetleg lehet azt, hogy én "küldök" neki (ilyen egyszeri bővítőre gondolok)? Gondolom nem, de egy kérdést megér.
Előre is köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #129852 üzenetére
A te linked júli 15, de júli 14: Még kérik a 300-at.
Kis káosz? Pedig ez nem is a vodafone
-
törölt tag
válasz
Nem törölték el. 2022.07.01 ászf, 8. oldal
Hívószám újbóli biztosítása 300 Ft
A Hívószám lekötési idő alatti első egyenleg feltöltés összegéből kerül levonásra. -
törölt tag
válasz
Ahha. Kösz. Érik még + meglepetések az embert
A számhordozás miatti egyenleg-visszatérítésről nincs vmi hivatalos? Vmi arról is volt szó az elmúlt hónapokban vmelyiknél.
-
törölt tag
Ha feltöltés miatt leoltják a kártyát, mennyi ideig lehet még feltölteni? 1 hónapra emlékeztem, de ld alant, 3at ír. Továbbá akkor most levonja a 300ft-ot v nem?
A honlapon ezt írja:
Amennyiben Domino előfizetésed rendelkezésre állási idejének lejárata óta kevesebb, mint 90 nap telt el (hívószám lekötési idő), akkor előfizetésed még nem szűnt meg. Töltsd fel előfizetésed egyenlegét, ezzel előfizetésed újra aktiválódik! Korábbról fennmaradt egyenleged az új feltöltés összegéhez hozzáadódik, azt felhasználhatod. -
g.peter23
tag
Üdv!
Kb 3 hónapja jelent meg itthon (és a Telekom kínálatában) a Xiaomi 12, és vele egy időbe a 12X ami ugye nincs a kínálatban. Várható, hogy lesz, vagy felejtős?
Köszi -
rin33
senior tag
válasz
Kbali #129848 üzenetére
Orange SK-n is ugyanígy. Hívásokat sem fogadott. internet.telekom apn-re és 3G-re állítva, majd a repülőgép üzemmód kapcsolgatása után megjelent egy ,, Bejelentkezés a hálózatba" értesítés, amire rányomtam és elindult.
Nem automatikus a dolog 10 percet rá kellett szánni... -
rin33
senior tag
Domino, első nap működött. Adatkeret is van bőven.
-
rin33
senior tag
Telekom SK hálózaton roaming-olva 1 napja nincs mobilnet mindkét APN-nel, több telefonnal próbáltam.
-
MadMancs
veterán
válasz
blackmajesty #129843 üzenetére
Psssszt. 😊
Ha ideges vagy szedjél hangyát. Ez egy nyilvános fórum ahol nyugodtan elmondhatja az ember a véleményét. 😊 Ha nem tetszik, így jártál. 😊 -
MadMancs
veterán
válasz
blackmajesty #129841 üzenetére
Lakossági vonalon választottam mást igen.
Akkor is korlátoz a kombinációkban, ha tetszik ha nemNem támadni kell hanem elfogadni.
Üzleti vonalon nincsenek ilyen megkötések érdekes.
-
blackmajesty
aktív tag
-
janeszgol
félisten
Ennek a csomag összerakósdinak semmi értelme már, annyira be van határolva. Egyszerűen nem találok olyat, ami nekem megérné.
Váltok feltöltősre, aztán meglátom. -
Kaba
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
bozsozso #129828 üzenetére
Ilyen SOS ben nem fog online menni a dolog.
Akkor marad az üzlet. Ott 1990Ft a fix ami 40 percet és 500mb ot tartalmaz, illetve azt hiszem kérnek első feltöltést is, bár ez utóbbi nem 100%.
Vagy postán, benzinkúton, sparba, tescoba a Quick. Az utóbbit nem tudom mennyi és mit tartalmaz. -
MadMancs
veterán
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Légyszíves segítsetek. Domino kártyát szeretnék venni csak mobilnetre. Láttam, ezeket a maraton csomagokat ami számomra megfelelő lenne, mert rendelkezésre állásig felhasználható. Kérdésem csak annyi, hogy ez bármely domino kártyánál aktiválható? Ezt csak azért kérdezem, mert láttam domino fix quick, fix extra meg még nem tudom milyen kártyákat.
Bocs ha hülye kérdés, de előfizus vagyok náluk így nem vagyok tisztában a domino kártyákkal.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Kbali
nagyúr
válasz
modd3r #129820 üzenetére
Hát pl. tiltják a telefont, nem fogsz jódarabig tudni akár új szerződést kötni, ha eladják a követelést, akkor a behajtóval is szórakozhatsz pluszban (meg az ő ilyen-olyan felszámított költségeivel).
Ha előre tudod, hogy baj lesz, inkább hívd a Telekomot és egyezkedjetek, ne utólag kelljen kavarni. -
modd3r
őstag
Sziasztok! Csak érdeklődnek,hogy esetleges készülék-részlet fizetés elmulasztása miatt milyen lépéseket tesz a Telekom?
Kaba: úgy értem, ha hónapokig nem fizetem, és behajtásra kerül sor, az hogyan működik?
-
-
mzso
veterán
Helló!
A múltkor kaptam Telekom SIM-et. Járt hozzá 300MB. Utána volt szerdai ajándék adatforgalom.
Az ember azt gondolná, hogy az ajándék adatot használná, de nem elpocsékolt 100 megát a kártyáéból...
Ráadásul ezt is csak órákkal később mutatta a Telekom alkalmazás, hiába azt muatja, hogy "most frissítve".Ez mimdig ekkor rohadék ganéj? Pl. Maraton előfizetés helyett is inkább ezt használná?
Gondolom az adatok direkt csak hébe-hóba frissülnek -
válasz
#08176384 #129803 üzenetére
Bár tök jó dolognak tartom az esimet, ilyen és hasonló problémák miatt váltottam vissza a munkára használt számomnál fizikai simre. Egyszerűen nem tehetem meg azt, hogy egy-két napig ne legyek elérhető, az nekem sokba kerülne. Amikor esimes voltam, át akartam tenni másik telefonba, akkor én is beleütköztem ebbe, hogy most nem lehet, mert a webes felületen ez éppen nem működött. Akkor mondtam azt, hogy oké, akkor legyen fizikai, azt még egy butatelefonba is át tudom tenni szükség esetén.
És hozzá nem értőként még több esimmel kapcsolatos problémára számítok a közeljövőben, mivel a dominósok esetén is elérhető lesz az esim, valószínűleg jóval több igény lesz rá. -
törölt tag
eladja a tornycégének 51%-át a Telekom
-
törölt tag
Van valamilyen esim probléma a Telekomnál? Tegnap üzletben generált esim egész nap nem aktiválodott, majd az online ügyfélszolgálaton generált sem, utána meg beragadt és újat sem lehet generálni. Hívtam őket, majd megoldják, hiba van. Mondom köszi, de ettől még nem vagyok elérhető. Mehetek be ma is üzletbe újra fizikai simre váltani, majd újra esim. Talán megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával