- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Semmi, csak pár szakaszon megkentem neki 160-170-nel. De nagyon érezni, hogy ez az autó nem erre lett tervezve. Meglepően röhögve felgyorsul ekkora tempóra, én azt hittem alig fogja kiszenvedni magából 140 fölött.
Egy lejtősebb szakaszon talán a tiltás sem lehetetlen az meg váltóáttétel alapján 200 ha jól emlékszem, a múltkor számoltam. 5500-ig forgattam el, onnan már a 6600-as tiltás nincs messze, hacsak nem pont ott van közte egy bottleneck. Meglepett mindenesetre, hogy gurulni is tud, de maradok a megszokott megengedett+első büntetőhatár közötti értéken ahogy eddig is, mert nagyon billeg, hajóként vánszorog, minden baja van ekkora tempónál, bár persze főúton mentem ami göröngyös volt, pályán valószínű jobb volna. De ez akkor sem erre tervezett, a fék is alig fogja meg. 80-ról mint a szög úgy megáll, 160-ról azt hittem sose lesz vége.Nekem is aug 17 a lejárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó