Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
üzenetére
Én a twingoval sem állok bele, mert igazából egy flottás Octavia TSI párban gyorsul vele, az más kérdés, hogy körforgalomban én nem veszem el, mert elfordul. Állítólag ezekegt is chippelik, de nem tudom mennyire tenne neki jót, ilyen melegben néha így is azt hiszem, hogy elolvad a motor, olyan forró a motortér.
Asszonyka múltkor elvitte egy körre, minden lámpánál túráztattak mellette, amikor elől állt, aztán kilőttek, szerencsétlen meg utána jött rá, hogy nem az Aurissal van és azért, ráadásul pont elég volt neki a kuplunggal harcolás az automata után.

-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit OFF , de autóbuzulás és PH így remélem megfér itt is!Idén is lesz márkafüggetlen ph autós tali Balatonon - minden érdeklődőt szeretettel várunk!

-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Váltócserébe még bele is mennék, de az a baj, hogy nálam az semmit se segítene. Így is nehéz megindulni vele. Nálam erő nincs.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, de életem végéig zavarni fog, hogy nincstarcsi. Világ életemben erős autókkal jártam, eltelt másfél év és még mindig nem nyugodtam bele, nem is fogok. Hiányzik nagyon a sleeperség belőle. Hogy néha megkúpoljak valakit, finoman, diszkréten. Nem szoktam gyorsan menni, de néha elkenném, mint a vajas kiflit.
Kár érte, hogy az 1.6-ok olyan drágák voltak, meg drágák a mai napig. Bár az se egy erőbajnok, akkor meg azért sírnék miért nem 1.8. Akkor meg azért miért nem a legerősebb 1.9dci. Legerősebb szériamotor egy csiptuninggal abba már talán belenyugodnék. Ez egy életérzés. Unalmas Renault kombi.... Meh. Kuityakonzervekkel tömött csomagtartó. Meh.
Aztán wutututuutut és csak nézne mindenki ahogy a kacat francia csak úgy repül, kapjátok be gyíkok én léptem.
Nah ez az ami nagyon hiányzik belőle. 1.4-gyel azon gondolkozom egy kenyeresautó mögött vánszorogva, hogy vajon megelőzzem-e a kanyar után. Nem élet ez.
-
CactuS
Arcképgyáros
Én us így voltam, de a Priust imádtam, mint közlekedő edény. Automata, de nem esik szét 500k km után sem a váltója, faék egyszerű. Asszonyka hybrid Aurisa is teljesen élhető, de mostanában inkább kirázatom a vesémet a twingoval, pedig abban csak a fordulatszámmérő analóg.

-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Ja tényleg a kalkulátor szerint is 5 Km/h a különbség. Akkor rosszul emlékeztem, illetve nem emlékeztem rosszul, a török csávó videóiban az 1.6 Megane többet ment 130-nál, de ki tudja az alatt mi lapult.
Mondtam már, hogy a kéziváltón kívül a benzineseket is rühellem?
Egy jó autón csak a gázt kell nyomni és lassan ketyeregve suhan. -
rob210
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
De jó, semmi baj vele, de használt auto, nálam pedig alapszabály, hogy használtautóban automatát nem veszek.
Illetve ha nem zavar, hogy 400-500 ezret rá kell locsolni, ha úgy van, mert az előző gazda egy tufa szakértő volt. Akkor bevállalhatod, a kényelmességét nem vonom kétségbe.
-
rob210
Topikgazda
válasz
üzenetére
Igen?
Ezt valahogy beszéld már meg a kocsimmal is kérlek!
Nyugodj bele, az 1.6 16v de még a II es megane is 4000et forog 130 nál.
Aki mást mond az hazudik, és ezt azért merem ilyen sarkosan kijelenteni, mert rengeteget javítottam vezettem és mind 4000et forgott 130 nál.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Irigy vagyok.

-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Pedig jó dolog, ha volna rá pénzem a büdös életbe nem kéne többet kéziváltó. A mostani Meganeomat is röhögve adnám el és cserélném le egy ugyanilyenre, ha 1.6 automata lenne viszonylag karbantartott állapotban.
Sajnos árban nagyon meg vannak zakkanva, pedig ennek nem luxusnak kéne lennie, hanem a közlekedő emberek háromnegyedénél alapnak. Csak a magyar begyöpösödött, szűklátókörű. Az ezerötös Ladákból nőttünk ki, nem véletlenül nem mernek 1.6 és kéziváltó fölé menni.
Ha van rá anyagi tartaléka és nem zavarja az esetleges kiadás akkor simán vegye meg az automatát. -
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, inkabb 4000 mint 3000. 3000nel olyan 100korül megy
-
rob210
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az automatát én gyorsan elfelejteném, mert addig jó amig jó, de utána.....
Amúgy a villág legjobb közlekedő edénye kiforrott konstrukció. -
harry
veterán
Sikerült a folyamat
Képek
Vicces de ugyanaz a lég- és olajszűrő volt bent korábban is, mint amiket most vettem (Filtron, ugyanazok a típusok). Az olajleeresztő csavaron a fém+gumi tömítés volt, de most felraktam a rezet, nem izomból rángatva, de azért meghúzva a négyszögkulccsal. Kinyitni kicsit nehezebb volt, de azt fater csinálta, így nincs tapasztalatom. Az olajszűrő szerencsére kézzel, könnyen lejött. Kb. egy fél liter olaj maradt még, így ha minden igaz 4.5l van benne, 4dl még férhet, a pálca is 2/3 - 3/4 körül mutat, de meglátom majd némi használat után.
Légszűrő kicsit bogaras volt, de nem volt holt mocskos, elvileg az is ~1.5 éves volt, mint az olaj.Az egyik C5W kiégett a rendszámtábla felett, cserélve lett. Kissé megégette a műanyag házat is, kellemesen porladni kezdett azon a ponton a műanyag, de nem vészes link
Ablaktörlő lapátok szintén cserélve, Valeo valamire + kapott rendes ablakmosó folyadékot már korábban.
Egyelőre ennyi.
-
Gombinyó
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem inkább 4 körül.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Izzó rögzíttőt hol lehet szerezni. Ha egyáltalán jól írtam. Első lámpa, Megane 1/2 -
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jo auto jo motor, a zajszint kinek mi a megitelese. Nem lesz halk de nem is elviselhetetlen
-
szabonagyur
félisten
Üdv az Uraknak

Fluence 1.6 benzin 2010 körülről mi a vélemény? Mind a motor, mind az autó érdekelne. Minőség mondjuk egy Meganhoz képest (korabeli), zaj pálya tempónál, stb.
Nem versenymotor ezt tudom, ismerős aki keres hasonló városban használja néha pálya ott meg a 130at tudja tartani úgyis, kérdés a zaj.
Illetve ebből a kinézett automata váltós, vélemény róla?
-
harry
veterán
Köszi, akkor a réz lesz. Saját kép: + négyszögkulcs (valamiért azt gondoltam kisebb kép alapján, de elég masszívnak tűnik, amúgy ez is KingTony - azért nem vettem végül csak fejet, mert kellett volna hozzá 1/2"-os kulcs is szereznem, ennyire meg most nem akartam belemenni).
Más: a felhajtóról beálltam a garázsba, s mielőtt leállítottam a motort, én is tapasztaltam, hogy fent maradt a fordulat 2000 környékén, majd 1-2 gázadásra visszament 1000 környékére (ha hosszabb ideig békén hagyom, visszaáll 700 környékére, vagy mi is a 'normális'). Mindjárt visszanézem mikkel volt gond korábban emiatt. Gyanakodjak valamilyen hibára?
-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
A Ladánál pedig megoldották alátét nélkül. Nem tudom ehhez milyen felépítés szükséges, de ehhez képest minden csak visszalépés. A négyszögkulcsról nem is beszélve, mikor csillagkulcsossal sokkal egyszerűbb... Tipikus modern autóipar, ha valami túl egyszerű hát csináld meg máshogy.
-
Bass
addikt
Sziasztok a motor mögötti szigetelőt lehet valahogy cserélni? Le van liffenve és ahogy néztem csak középen tartja "csavar" . Esetleg csak szedjem le? Cikkszámát tudja valaki? Megane 2 1.6 16v
-
törölt tag
A gumis a gyárilag használt, van aki nem szereti. Én azt használok, nincs vele gondom. A másik elvileg roppantógyűrű, az mikor meghúzod szétlapul és úgy tömít.
Alátétből mindig jobb ha több van.Van amúgy harmadiknak sima rézalátét is, az nem tudom mennyire állja meg a helyét.
-
MC Pite
veterán
Gyárilag a gumis belsejű szokott lenni (elvileg így nem esik le a csavarról) a réz meg az univerzális. Én előbbit szoktam egy pici teflonnal, bár általában a rezet rakják fel.
Ha tudsz, kérhetsz kölcsön nyomatékkukcsot, 20-27Nm körül szokott lenni (Haynes enyémhez 20at ír) az előírás. Sose foglalkoztam ezzel addig, míg a Picasson mások után a csavart kivéve nem jött ki egy spirál is
(a menet, valószínű már javítózták). -
harry
veterán
Az olajleeresztő csavarhoz adtak két tömítést, de a dobozon lévő ábra szerint ne használjam mindkettőt. Az egyik egy réz karika, a másik meg fém, belül egy gumiperemmel, kb mint a képeken. Melyiket használjam? Nyilván megnézem a bent lévőt majd, csak egyrészt nem feltétlenül bízok benne, másrészt érdekel miért van kétféle.
-
MC Pite
veterán
válasz
üzenetére
A max sebesség egy elméleti dolog szerintem, ha megy is 170et, és németeknél tudsz akár 6-8 percig is menni ennyivel... 1.4 nem annyira szereti, másik hogy az egész autó(futómű, gumik, stb) is mennyire partnerek ebben, mert tippem szerint nem nagyon. Kettes fókát is kollégák óra szerint próbálták erős 170en tartani, az azért lehetett érezni hogy ne is komálja a 101 lovas, meg az egész autó nem erre lett beállítva/méretezve. M6oson 150-160at tartósan még szinte szerette, de ennyi.
Ha számít a jó erőnlét, azért tudsz tenni még (bár nem pont pályán jön ki leginkább).
Ami meg még nem sok az egész autónak, annyival meg simán elmész annyit, hogy te fáradsz el tőle, nem az autó (130 meg 160 között igencsak van különbség M1-el ha tippelhetek). Amiben van olajhőfok, ott annyit látok hogy 100 helyett 110°os; kb ennyit veszek észre a német pályasebességből, szerintem nem hatja meg az autót különösebben 4000-4500-ig, 5000 már autó függvénye, de ott tartósan nem mennék. Kikormolni előbbin (meg nem mindegy hogy 30, vagy 600km-en keresztül). -
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Akkor a nehezebb kombi a nagyobb légellenállással biztos nem fogja tudni a kisebb motorral. Nem tudom a Wiki honnan szülte azt a 184-et, mert az még szedánnál meg hecsbeknél sem állja meg a helyét az 1.4-es motorral. A tiedre 195-öt ír.
Amit tudunk, hogy 4000-nél 129-cel megy a kalkulátor szerint, 4500-nál 145 és 5000-nél 161. Szerintem itt lehet a reális vége, meg az 5000 is az a fordulatszám tartomány amit még elvileg elvisel megállás nélkül.
Hát nem ezzel fogunk a belsőben büntetni, de a 130-at ami a maximálisan megengedett azt tudja kényelmesen, miliméter pontosan áttételezték 4000-re.
Ha a büntetőhatárig nézzük 145-tel akkor is 4500 ami pont a nyomatékmax púpnak a vége, tehát ez is jó helyen van még. Fölé vinni viszont már tartósan csak kínzás. Fölötte csak előzgetéshez meg kigyorsításhoz szükséges.Megyek majd autókázni vele valamikor a közeljövőben azért számolgatom, hogy mi legyen a kikormolós sebesség.

-
törölt tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Nincs ilyen benne, megnéztem a hátulján a jelmagyarázatot is abban sem szerepel. Szerintem a magyar forgalmik nem tartalmaznak ilyen adatot.
Wiki szerint 184Km/h a top speed ami ugye a váltóáttétel számolással nem lehet (az én autómé a legrövidebb), szóval valószínű, hogy ez egy tényleges légellenállással beleszámolt érték lesz inkább. Bár ha padlón tud ennyit menni az nem jelenti azt még mindig, hogy a hűtővíz nem-e forr el 10 perccel később. -
válasz
üzenetére
200-nál olyan légellenállás van, hogy addig tuti nem forgatod el még lejtőn sem.
Azzal nem számoltál, hogy a sebességgel egyenesen arányosan nő a motor terhelése is, hiába a hűtés, ha terhelésen sokkal jobban melegszik. Mennyi van megadva maximális konstrukciós sebességnek? A forgalmiban elvileg benne van. -
törölt tag
Valami nem kerek. A gyári acélfelni 14 colon ET36 és 15 colon ET42 a felnis oldalak szerint. Most megnéztem a fotókat és látom, hogy ET42-es a 14-es felnim ami a kocsin van. [link] Ezek szerint kétféle ET-vel is kiadták a 14-es gyári felniket?
És jól tudom, hogy ez ET42 van beljebb? Én meg egész eddig abban a hitben éltem, hogy picit szélesebb vagyok a gyárinál. Nem mintha az a 6+6 mili érne is valamit. -
törölt tag
[link]
Itt egy váltóáttétel kalkulátor, ha valakit érdekel. Meg itt van a váltóáttétel táblázat még egyszer. [link]Kikalkuláltattam az én értékeimet.

Mutatók szerint 3000-nél 100-zal megyek, ez a táblázat szerint is rendben van. 3Km/h-t csal a mutatóm.
A 6600-nál van a tiltás, elvileg 213-mal tud menni a kis vakarcs, ha lejtőnek meggurul mivel kétlem, hogy az 1.4-es motor kiforogná magát. 6000-nél a teljesítménymaximum van amit viszont elvileg egyenes úton is el kell tudnia érnie, tehát 194-gyel haladóképes a verda.Az már más kérdés, hogy mondjuk huzamosabb ideig mit reagálna erre. Mert állóhelyben kinyíródik minden motor pár perc alatt hatezres fordulaton, de ott a hűtéshiány miatt forrni kezd és megszorul, törik. 200-nál viszont van akkora menetszél, ami elvileg a hűtést megadja így nem szabadna beállnia. De mondjuk ebben nem vagyok biztos, mert a hűtőradiátoroknak is megvan a hőleadó képessége ami egy bizonyos szint után már nagyon rosszul skálázódik átvitt levegőmennyiségre. Csak nem tudom hol van ez a pont. Nyilván a külső hőmérséklet is számít.
-
Mukucs
senior tag
Jövő héten viszem a Cliomat fojtószelepház és alapjárati motor tisztításra, illrtve benzinszűrőt cseréltetni. Nagyjából mekkora kiadásra számíthatok, meg tudnátok saccolni?

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Kell egy 8-as négyszögkulcs. Egy 24/16-os roppantós alátét vagy gumis belsejű. Egy kis tölcsér amit bele lehet dugni 10-es csőbe, a csőből fél méter. Meg a 4db Elf NFJ 75W80 olaj.
Alul megtalálod a diffi házán a leeresztőt, felül a hűtőradiátor mögött egy fekete műanyag pillangós csavar a váltóház oldalán. Ez feltöltő és szintező. Ha kifolyt a régi és visszatekerted alul, akkor addig töltöd amíg nem kezd el a slag mellett kifolyni, betekered és kész. 3.5 liter körül megy bele, ha jól csináltad.
A váltóház tetején van egy érdekes alakú pöfékelő szelep, azzal nem kell foglalkozni csak túlnyomás elengedésére van. -
törölt tag
Robibá, letekertem a tanksapkát és szisszent egy közepes erősségűt. Azt nem tudom kifele vagy befele-e. Ez normális? Azt hitem van valami szellőztető.
-
rob210
Topikgazda
válasz
csibor
üzenetére
Első körben a biztosítékot

Aztán a hátsó ülés alatt nézd meg az ac pumpa elektromos csatlakozását, mert az előszeretettel eloxidálódik és el is tud olvadni, ilyenkor megnő az ellenállása és caapkodja ki a biztit, hogy ne gyulladjon ki a kocsi.
Nem játék meg vicc még ha annak is tűnik.
Ha ott minden rendben akkor az inercia kapcsolót érdemes még megmérni meg megnyomkodni párszor. -
csibor
addikt
Szia Rob!
2001megane 1.6 16v. Most éppen megint nem indul a kocsi. Nem kap benzint, levettem a csövet injektor előtt, indítóztam egy csepp sem jött+ aksi mellet 30A biztosíték elment. Milyen módon tudni kideríteni, mit kell cserélnem?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Ha van mibe engedni a használt olajat van egy 8as négyszög kulcsod egy fogód valamint elmész egy autósboltba és 85.- veszel egy roppantógyűrűt akkor simán.
Egy tölcsér és egy darab 10 es slag fog kelleni még, mert gondolom betöltő pumpád nincs így a gravitáció lesz a barátod. -
Mukucs
senior tag
Skacok!
A Clio 2/1 és 2/2 ülései megegyeznek? Tehát bele tudom rakni egyiket a másikba, ha úgy van?

-
rob210
Topikgazda
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Cseréld ki az olajat a váltóban és nem lesz baja.
-
harry
veterán
Megcsináltam én is a légcső kicserélését, képek: link
Én 60-as alu csövet használtam, sajnos ezzel is kell ügyeskedni, mert az 'elöl' lévő résznél kb 55mm talán a cső külső keresztmetszete, amire kicsit így nagy a cső (ezért pár helyen bevágtam, rásimítottam, körbetekertem a csövet alu ragasztószalaggal, majd végül egy bilinccsel rögzítettem), míg 'hátul' meg nem elég nagy ahhoz, hogy rámenjen, de bele meg nem fér. Szóval itt is be kellett vágni kicsit, oválisabbra formálni, s betolni a csőbe. Itt inkább körberagasztottam az egészet megerősített szalaggal. Összességében szerintem jó lesz.
Feltételezem a hátsó résznél lévő doboz (nem amibe ez a cső fut) tartja a motor levegőszűrőjét. Holnap megjön az is, hétvégén cserélem (egyelőre ezért nem nagyon tisztítottam ki a környékén, de elég koszosnak tűnt).
-
törölt tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Jellegzetes hiba a korabeli kocsiknál, JB1 JB3 váltóknál legalábbis, egyébként a diffi szokott búgni, de búghat a váltó is. Váltóolajat cserélj benne (egybe van a diffivel), a belevalót vedd meg, ha JB1 vagy JB3 a váltó akkor Elf Tranself NFJ 75W80 kell bele, 3.5 liter körül.
A hang nem fog megszűnni, de itteni tapasztalatok alapján olajcserével lelassul annyira a folyamat, hogy kibírja az autó élete végéig már és nem kell cserélni.
Itt a topikban többen is vagyunk akiknek szintén búg enyhén.
[link] Ebben a videóban mikor másodikba rakja is hallani ahogy huhog pl. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Váltó felújítás lehet szükséges. Azért olajszintre ránéznék, a leírás kicsit úgy hangzik, mintha a "vége" nem kapna elég olajat, bár nem ismerem a konkrét váltó felépítését. Nekünk 100k km alatt ugyanannyira van egy nagyon pici hangja az 5. fokozatnak a Golfban, köszöni szépen
Kb 200-nál kaphatott új gyári olajat, most karcolja a 300-at. Nem nagyon van változás, gondolom az is közrejátszhat, hogy ebben a sebességben tölti a legtöbb időt. -
Smith Ügynök
tag
Üdv!
Voltam szerelőnél a Cliommal, kerékcsapágy csere volt. Utána kipróbálta a szerelő, és
azt mondta, hogy 4-esben és 5-ösben vagy egy kis hangja a váltónak, szerinte 1-2 év és tönkremegy.
Valaki el tudja magyarázni, ez mit jelent?
És mivan ha tönkremegy? Beragad és blokkolnak a kerekek, vagy el se tudok indulni?
A kocsi 2003-as Clio, 1.4 16v 98LE, jelenleg 230 000km. Van esetleg tapasztalat, meddig kéne bírnia a váltónak?Köszi
-
emre
veterán
Beázik a kocsim valószínűleg az antennánál.Már nem. Gondoltam kikérdem a nagyérdemű véleményét a bontásról, hogy hogyan lehet hozzáférni, de aztán inkább nekiláttam. Egész könnyen szét jött a mennyezeti panel ahonnét levehető a tetőantenna rögzítő anyája. Kapott egy kis tömítő anyagot, mert megöregedett a műanyag perem, remélem most jó lesz.

Illetve ha már megvettem a gégecsövet összeeszkábáltam a szívó oldali részt is. Találtam egy irodai szék teleszkóp takaró szoknyát ami pont a szívó idom mérete volt, ezt egy bilincscsel rögzítettem, majd erre ment a 70-es gégecső. Egy darabra való még maradt is, szóval az angol szívócső rendelés még ráér. Asszem innét látszik a legjobban:
A múltkor újra húztam a jobb oldali ablakmosó tartály csövét, ezt most cserélhetem ki, mert ez az átlátszó vacak megtörik ha le van csukva a motorháztető. Kell néznem hozzá valami rendes gumi tömlőt.

-
törölt tag
[link]
Ha valaki unatkozik nézegetheti. -
Gombinyó
őstag
-
törölt tag
Ha van klíma akkor kétfokozatú a venti, a klímához az egyest használja, illetve a leállított motor után is az egyes fokozat kapcsol be utóhűteni. A kettes fokozat csak járó motornál kapcsol be, az lényegesen gyorsabban pörög, erősebb és hangosabb.
Mai autók nagy része már ilyen, szóval a venti környékén okosan kell nyúlkálni. -
rob210
Topikgazda
Ennek egyetlen módja van játszani kell a fojtólappal amíg jó nem lesz.
Illetve élőadatban nézni a fojtószelep állást ott làtaszik, hogyan ejti vissza az alapjáratot.
Diagrammon nem a fordulatszámmérőn ami pontatlan.A másik amit megtehetsz, hogy leveszed a levegő csövet valaki beül indít te pedig közben nézed a fojtószelep mozgását ahogy ő adja a gázfröccsöket.
Tudod egyből írtam, hogy azt a két csavart nem lett volna szabad piszkálni azt a gyárban hézagmérővel állítják pozicióba. Sok türelemmel vissza lehet állítani, de pepecs meló. Kitartást.
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Elektromos,de az a helyzet h amikor pucoltam kiszedtem a két csavart ami a csappantyút tartja. Igaz h az egyik probálkozáskor kézzel zárt pozicioba nyomtam és ugy raktam vissza a csavarokat,akkor is sokat javult,de azota ugye voltam betanitáson. Annyira vigyáztam rá (mint mindenemre) tisztitáskor hát nem gondoltam h ekkora galibát okoz,vagy érzékeny ez a kocsi ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pályázni turbos benzines vagy még inkább dízel köll.

(a menet, valószínű már javítózták).