- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
válasz
roseane2004 #50397 üzenetére
Nekem van 3db .
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok! Érdekel valakit egy hibátlan tuner list-es gyári Renault kazettás rádió? Baráti áron? Sikerül egy cd-set beszereznem.
-
mycso
Topikgazda
válasz
orosziem81 #50381 üzenetére
Szia, update list esetében a zöld "C2" -re kell csatlakozni, csak egy sima párszáz forintos kábel kell. És a fejen az expert menüben engedélyezni az aux bemenetet.
Tuner list-nél pedig a kék "C3"-ra kell csatlakozni, ide már nem elég a kábel, hanem a kolléga által említett cd tár emulátor kell, ezek valahol 10-20k körül kaphatóak.
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonThomasino #50389 üzenetére
Semmi az vállalhato én a két ár érték bajnokot javasoltam.
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonThomasino #50385 üzenetére
Filtron purflux
Nem kell jobb viszont olcsóbbat nem szabad.
100.- on nem érdemes spórolni. -
gooool
őstag
válasz
DonThomasino #50385 üzenetére
Helló!
Ha elfogadsz egy tanácsot.
Mahle, MANN-FIlter, Purflux, esetleg Filtron vonalon nézelődsz.
Nem hiszem, hogy olyan barom ára lenne egy olajszűrőnek, hogy ilyen (lehet csak általam) noname cuccokra legyen szükség. -
tresh
veterán
válasz
DonThomasino #50383 üzenetére
Igen létezik és a felírat renault a beszállító meg mindig más attól függ kivel köt szerződést. Szűrőből normális közép kategóriásat kell bele tenni és sose lesz baj.A márka szinte lényegtelen ilyen téren ki mit preferál.
-
DonThomasino
veterán
Halott már valaki Renault márkájú olajszűrőről ?
Bárdy RENAULT (OE9871116) -
orosziem81
tag
-
mycso
Topikgazda
válasz
TayRol #50372 üzenetére
Én annó azt mondtam, ha 10-15% -al drágább lenne a márkaszerviz pl. az általam felsorolt áraktól, akkor a garanciáért cserébe, megfontolnám, hogy oda hordom.
De basszus, itt háromszor többe kerül, ami valljuk be már rablás kategória.
Ja és az általam felsorolt árak bárki számára elérhetőek (alkatreszek.hu, filterabc.hu), nem mellesleg jó minőségű alkatrészek. Akinek nagyobb csókja van valami nagykernél, annak még lejön ezekből az árakból..... -
Savanya
addikt
válasz
TayRol #50368 üzenetére
Szokásosan magas árak ....
Pont ma cseréltem gázolaj szűrőt 40ekm után . Sajnos az enyém vízérzékelős és rémálom cserélni,de megvolt fél óra alatt . Ez is csak azért ma cseréltem mert átszereltem a téli gumikat nyárira és ha már a jobb eleje fent van egyszerű cserélni . Mannol olajat is le akarom még cserélni mert nem igazán szereti a DCi-m .
-
rsf
senior tag
válasz
TayRol #50374 üzenetére
Hirtelen nem esett le...
Lehet hogy nem jó a klíma a kocsimban.. November elején vettem..
Ma mikor mentem hazafelé 18-20 fok volt beállítottam 15fokot de nem éreztem hogy hidegebb lenne a bejövő levegő...
Hogy tudnám kipróbálni??
Nem értek a digit klímához a cliómban manuális volt csak...
Üdv. -
TayRol
nagyúr
válasz
rob210 #50371 üzenetére
eddig minden kocsinál 10e km-enként cseréltem, így még 2-3e km van hátra. de az összes szűrő volt cserélve októberben, 8e km-rel ezelőtt.
amúgy te szerelő vagy, vagy lelkes hobbista?mycso: jah, 1.6 dízel. csak ugye eddig végig márkaszervizben lett szervizelve, de ha ilyen árak vannak most, hogy 5 éves lett nem fogom oda vinni... 15e km-t sem várom meg, ne aggódj.
-
mycso
Topikgazda
válasz
TayRol #50368 üzenetére
Ezek inkább mókás árak....
Az az olaj aranyból van???
Nekem minden purflux (2.0dci)
Olaj 8l 5w30 elf full tech - 15.000
Olajsz.: 2.725
Pollensz.: 4.900
Levegősz.: 3.937
Go.sz.: 11.888A szerelőnek meg valami 4-5000 körül fizettem és ebben benne volt még egy gyári diagolás is.
A márkaszerviz egy vicc...
A tiéd 1.6dci ugye? Az olajcserét azért kb. megfelezném. Nekem is 30.000km a gyári intervallum.
-
TayRol
nagyúr
Bementem egy márkaszervizbe, hogy árajánlatot kérjek olaj/szűrő cserére. 4-es Mondeoról jöttem (2.0 tdci), de nekem kicsit el vannak túlozva az árak.
Majd megnézte a srác, és ugy 8e km-rel ezelőtt volt full nagyszervíz, tehát 22e km múlva kell. 30e km-es olajcsere intervallum? Szép...Árak:
Alátét: 160
Olajszűrő: 4 848
Pollenszűrő: 8 342
Olaj 5W30: 44 361 (5.5l)
Levegőszűrő: 6 788
Gázolajszűrő: 15 610Revízió olajcsere
1,2óra: 17 920Pollen csere
0,4óra: 5 973Levegőszűrő csere
0,4óra: 5 973Gázolajszűrő csere
0,6óra: 8 96014.933 Ft-os br. óradíj.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #50363 üzenetére
Csörömpölés guruláskor ejjha az akkor nem katalizátor na de mi?
Ezekkel a hibákkal az a baj, hogy látatlanba nem lehet rá okosat mondani. -
rob210
Topikgazda
válasz
DonThomasino #50365 üzenetére
Érdekes az nem szokott nyikorogni. Nincs kikopva ?
-
baluka6
aktív tag
válasz
roseane2004 #50356 üzenetére
Szia,
Megane/scenic esetében 2005től (facelift) volt Update list fejegység, ez tudja az AUX-ot.
Az ez előtti autókban pedig Tuner list-es volt, ez nem tud aux-ot. Oda-vissza nem kompatibilisek egymással.A legegyszerűbb, ha a Tuner list fejegységhez veszel egy Yatour digitális ketyerét. ami azt tudja, hogy a cd-tár helyére csatlakoztatva, kvázi cd tár ként kezeli a magnó és lesz usb valamint aux kimeneted.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rob210 #50361 üzenetére
Sokszor lomhácska de van mikor elég fürge a kocsi. Akkor meg a katalizátor lehet belül.
Nem baj hétvégén meglátom, megkopogtatok ezt-azt mi csörögget. Érdekes hogy mikor ma levettem a jobb első kereket hátha aláfeküdve látok valamit stb... akkor mikor csavaroztam vissza a kereket és húztam meg a felnicsavarokat (a kocsi előregurzlt picit olyankor) akkor is hallottam az a csörönpölést. De ha sebességben van a kocsi és mozgatom előre hátra sokszor akkor is csörömpöl.
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonThomasino #50354 üzenetére
Kell lenni.
Nem lehet, hogy oda van a toronycsapágy és az nyikorog? -
rob210
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #50359 üzenetére
Hát ha a hővédő rögzítve lett, a kipufogó felfogatás nincs szétmálva sehol és nem ér hozzá semmihez, akkor marad a katalizátor ami szét tud égni belül és akkor vsörög mint a barom. De olyankor szokott a kocsi fulladni is, vagy épp jobban menni ha teljesen kiég.
De ezba középső és hátsó dobra is igaz, hogy át tud égni.
A fém karosszéria pedig igen jól vezeti a hangot. -
roseane2004
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #50359 üzenetére
Nekünk a 206e futott motor katalizátort kivették(sajnos) amíg nem lesz rá keret, anélkül megy a kocsi.
De lehet szét esett a katalizátor belseje(igaz nem szedtem még szét mi van bennük,csak robogó katalizátort ismerem), egy kipufogóssal lehet érdemes lenne kivenni, csövet be teszt erejéig hogy elmúlik e a csörgés. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
roseane2004 #50358 üzenetére
Katalizátornál van valahol a hang. Ma veszek egy gumikalapácsot és akkor aknára állok és szétpüfölöm az alját.
-
roseane2004
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #50357 üzenetére
Egy akna és járó motor, esetleg segéd pörgetve a motort? Kalapálnád(óvatosan) az alját melyiknek hasonlít a hangja, esetleg hungarocell és gumi darabokkal(ideiglenesen teszt erejéig) kitömni a helyeket?
Esetleg a dob belseje(szétrohadva levált fém darabok és az csörömpöl?)
-
Wiz Khalifa
veterán
Oké. 3 szerelő mondta hogy nem tudja mi csörömpöl a kocsin. És hogy szerintük nincs értelme venni halomra az alkatrészeket mert sokba kerülne mire kiderülne mi csinálja. És azt ajánlotta mind hogy éljek együtt vele, hallgassam hangosabban a zenét... Az a szar hogy ha üvölt a zene sokszor akkor is hallom.
Szóval agyilag felbasztak. Úgyhogy ideje egyedül kideríteni mi a fasz van...
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, tuner list és update list rádiók közt mi a különbség?Mert tuner list látam már cd rádión is.
És a tervem az lenne kazettás tuner list rádiót cd update list-re cserélni.
De állítólag a kormányvezérlő és a kijelző nem kompatibilis egymással
(Aux végett lenne a csere)
Kerülni szeretném az fm transmittert (és a minőség vesztést) -
angyalpc2
aktív tag
válasz
SPeti1984 #50314 üzenetére
Nekem tök ugyan ez volt a hiba...2006-os 1.2 8V D7F 726-os motor, és a legviccesebb, hogy időjárás függő volt, esőben párás időben nem csinálta.
Egy helyben, de volt hogy már gurulva is balra kormányzáskor az egész kormánymű nyekergett.
Azt hittem a gömbfej, de nem.Végül a szervizben valami perselyt zsíroztak meg a kormányműben Nem mondták, hol, de valszeg ahogy a rúd egyik másik irányba tolódik..
Azóta jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest