Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
A következő olajcsere alkalmával úgy tervezem, hogy lassan érdemes lehet hajtókarcsapágyat cserélni a Megane 3-ban (2009-es 1.5 dci 105le 150 ezer km van most benne). Igaz semmi jele, hogy bármi lenne vele, de ahogy olvasgattam ezeknél ajánlott lehet. Akihez szoktam vinni az autót Ő a gyárit preferálja, a másikat nem szívesen szerelné be. Valóban érdemesebb a gyárit választani? Nem probléma az a plusz 10 ezer, csak hogy valóban jobb-e vagy jobban bírja-e. Mi az amit ilyenkor még érdemes cserélni? pl.: olajteknő tömítés...
Egy fórumos hozzászólásban még ezt találtam, hogy a márkaszervízben emiatt nem ajánlották a cseréjét:
"a használt( kopott )főtengely és a szintén használt hajtókar közé bekerül az új csapágykészlet az roppant hamar berágódhat"Ez valós gond lehet?
-
SPeti1984
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm. Lekopogom Exide Preiummal eddig nem volt gond pedig szülőknek meg ismerősnek is hozattam már.
-
SPeti1984
senior tag
Az utóbbi hidegebb időben többször jelezte az autó, hogy indítsam el, mert merül az akksi. Biztonság kedvéért rá is dugtam tölteni. Ma megint jelezte. Gondolom érdemes lenne új akksit venni, mert a mostani ahogy látom 2016.08 hóban lett beletéve az előző tulaj által. Viszont ami a kérdésem lenne, hogy az autó egy 2009-es még nem start stopos Megane III 1.5 dci 106le amibe ha jól tudom a 242x175x190-es akksi kell, viszont most egy Bosch S4 007 van benne, ami 278x175x175-ös. A kérdés annyi lenne, hogy maradjak a gyári méretnél, vagy akár mehet bele mivel ezek szerint belefér a 278x175x190-es is akár? Vagy mint ami most benne van 278x175x175Ezt a hármat néztem ki ebben a három féle méretben:
-Gyári méretű 64aH - 640A
https://www.arukereso.hu/.../premium-ea640-64ah-640a.../...-Egyel hosszabb és laposabb: 72aH - 720A
https://www.arukereso.hu/.../premium-72ah-720a-jobb.../-Egyel hosszabb, gyári magasságú: 77aH - 760A
https://www.arukereso.hu/.../premium-77ah-760a-jobb.../... -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
A K9KF830-as motorkódú 2010-es Megane III 1.5 dci 86le-s euro4-es kivitelében jól tudom, hogy nincsen még se kettőstömegű se részecskeszűrő? -
SPeti1984
senior tag
2009-es kártyás Mégane 3 esetében hogyan tudom a gyujtast raadni hogy ne inditsa el az autót? Hiába nem nyomom a pedalokat akkor is egyből indít. Néha jó lenne ha pl állok csak a kocsival lejjebb húzni az ablakot de csak úgy tudom ha beinditom a kocsit.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Véletlenül nincs valakinek információja arról, hogy a Megane 3-as 1.5dci 106le-s motorjánál pontosan milyen fordulatszám tartományban adja le a maximális nyomatékot? Mindenhol csak azt találom, hogy 2.000-es fordulat, de engem a tartomány érdekelne.
Egyenlőre valakitől úgy hallottam hogy 2000-2500, de azért többektől is várnék erre megerősítést, hátha valahol van erről bármi hivatalos információ.
Köszönöm. -
SPeti1984
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ilyen a lámpa: Ez sima foncsor nem?
[kép] -
SPeti1984
senior tag
2009-es Megane 3 esetében a sima H7-es izzók helyett milyen erősebbet célszerű választani? Olvastam, hogy többen próbálkoznak a LED-es izzókkal, de nem tudom, hogy az első fázisnál is lehet-e ilyet bele tenni vagy csak a későbbiekben volt olyan kialakítású a lámpabúra, hogy ahhoz passzol. Egyáltaán szabályos a led ezeknél az autóknál?
-
SPeti1984
senior tag
Nem tud valaki vagy nincs valakinek eladó Megane 3-ra való 16"-os alufelni? Szeretnék vásárolni 4db-ot. Ha jól tudom a paraméterei 5x114.3 ET47 KF: 66,1
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek mi adhatja ezt a hangot? 1.5 dci Amíg hideg a motor gáz adására lehet hallani. Ha felmelegedett pl megjelenik az első sáv a hőfok jelzőn és mondjuk leállítom bemegyek a boltba újra inditom utána nem hallani semmit.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Én úgy tudom a 106-ból is volt dpf-es. Szerintem annyit kell nézni, hogy EURO 4 akkor DPF nélküli ha euro 5 akkor dpf-es. Legalábbis én így néztem.
-
-
SPeti1984
senior tag
2009-es Megane III 1.5 dci 106le K9K832-es motorhoz ami dpf nélküli Mann olajszűrőnél melyik a helyes típus? A W79-es vagy a W75/3-as? Vagy mindkettő jó?
-
SPeti1984
senior tag
1.5dci 106-nál a hajtókarcsapágy csere mikor szokott esedékes lenni? Olvastam, hogy alulméretezték ezért ajánlott a cseréje illetve odafigyelni rá. Vagy egyáltalán miről lehet tudni, hogy lassan cserélni kellene?
-
SPeti1984
senior tag
Szombaton vettünk egy 2009-es Magyarországi 2 tulajos Mégane 3 1.5 DCI 106le autót garantaltnak tűnő 130 ezer km-rel, szép állapotban. Tegnap meg ma reggel is elég nehezen indult csak 3.-ra indult el.
Ma rámilyesztett picit egy volt renault szerelő, hogy a nehézkes reggeli indulás lehet a porlasztók miatt van ami legalább 240 ezres tétel ha cserélni kell. Milyen jelei vannak a porlasztócsúcs hibának? Vagy annak nem kellene minden indulásnál akkor jelentkeznie, hogy nehezen indul az autó, mert nálam csak reggel volt tegnap meg ma is hogy 3.-ra indult el. Azóta egész nap simán indult megy szépen az autó nem rángat semmi. Holnap reggel meglátom megint mit csinál a kocsi aztán kimérjük az izzisztógyertyákat, esetleg üzemanyagszűrőt kellene cseréltetni még ami kb 1-1,5 éve volt cserélve. Előző tulaj az elmúlt 2 évben főleg hosszú utakon használta. Most eléggé beparáztam, mert azért olcsó sem volt az autó meg szép is tetszik is magyarországi 2. tulaj végigvezetve a szervízkönyv erre meg ilyen gondom van vele és nem lenne jó egyből visszavinni vagy javíttást kérni rá az ex tulajnál. Esetleg még megcserélem a másik kocsival beállok vele a garázsba, hogy ott mit csinál reggelre + 6-7 fokban.
Milyen jelei vannak a porlasztó csúcs hibának? -
SPeti1984
senior tag
Téli dízel izzítással kapcsolatban ezt találtam. Próbálta ezt már valaki és valóban így működik?
Az izzítás indítás nélkül folyamata.
Kártya bedug a kártyaolvasóba. Sebességbe rakva a váltó. FÉKPEDÁL benyomva, startgomb egyszer megnyom. Az autó nem indul de az izzítási folyamatot elvégzi.
Műszerfalon a kijelző jelzi az izzítást. Mikor az izzítás ikon kialszik akkor vársz pár másodpercet. Üresbe teszed és a kuplungot benyomva újra indítasz. Ekkor indul az autód.
2x akkor fog csak izzítani ha 2x csinálod végig az első procedúrát. -
SPeti1984
senior tag
Ezen a képen (netről szedtem le nem a saját autóé) a pirossal bekarikázott rész alkatrész micsoda, az a turbo? Az mennyire gáz vagy mit jelez, ha a lilával keperetezett résznél ahol a cső rámegy ott van egy kis olajpára? Nem olyan men nyiségben mint a képen.
[link] -
SPeti1984
senior tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Én is pont arra gondoltam hogy őt felkérem, hogy mossa le a motort.
De hogy lássad milyen hálás vagyok a tanácsért és segítségért téged is befizetlek nála egy alapos mosásra.
Jó persze értem amit mondtok, de általába nekem amik voltak autók azok 10 évesen is olyan volt a motortér, hogy ennyi lehetne róla. Tudom vannak típusok melyek különösen felverik oda a vizet sarat de gondoltam rendbetenném vagy renaultba megcsináltatnám és utána Én már tudnám szépen törölhetni ha kell a port róla.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Kártyás kulcs esetén hogyan működik, hogyan kell nagy hidegben izzítani, hogyan tudom akár többször elvégezni? Sima kulcsosnál tudom, hogy ráadom a gyújtást majd levesz és újra ráad, de itt nem tudom hogyan kell (Megane 3 1.5dci 78kw). Megköszönném, ha valaki leírná a lépéseket. Köszönöm.
-
SPeti1984
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
78kw-os a lekérdezés alapján ami 105 vagy 106le illetve több ilyet is hírdetnek ezért kérdeztem. A 2009-es katalógusban is láttam de mivel külföldi a katalógus és nem találtam magyart így nem tudtam hogy van-e benne szűrő vagy sem. Inkább úgy mondanám, hogy van egy új egyterű turbobenzines autó és ezt a 2. autót használnám inkább mindennapi közlekedésre illetve párom is ezt használná mikor épp kell neki autó. Az új pedig megmaradna hosszabb nyaralásokra vagy ritkább használatra hogy ne menjen annyi km bele a munkábajárás miatt (35km oda és 35 vissza). valamint városban is lenne használva azért ezért lenne jó ha nem részecskeszűrős.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
2. autónak szeretnénk vásárolni egy 2009-es Megane 3-as típust 1.5 dci 106 motorral. Ez mennyire megbízható konstrukció, mind a motor mind az autó? Mik a legfőbb hibái? Esetleg ha lenne valakinek eladó szép állapotú max 1,9 millióig azt szivesen venném.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok. Egy Mégane I. Classic 1.9 dízel F9QK732 motorszamu autónál mennyi a vezérlés csere periódus? Ez szijas vagy láncos?
-
SPeti1984
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Én úgy tudom a hibák főleg a gyártás eleji 2011-13 közötti 1.0-s motorokat érintette. Nekünk mondjuk mindegyik későbbi volt 2014 ill 2016-os.
Ezt néztem még, igaz nem nagyon lehet adni ilyen statisztikákra, de a 10. hely nem olyan rossz. Illetve volt régebben 100 ezres teszt hogy szétszedték a motort és lényegében semmi kopást nem találtak és ott is nagyon jó eredményeket ért el. Ahogy mondtad biztos sok múlik a felhasználón. Nekem mondjuk a most eladott 9 éves autóm is olyan volt (1.4 turbos) mintha most hoztam volna a szalonból mind külsőleg mind belsőleg és műszakilag sem volt sose problémám vele. Meg azért másabb az is ha valaki Pesten használja meg ha más környezetben. Szerintem pl 1 év Pest megfelel legalább 5-6 év vidéki használatnak legalábbis futóművet tekintve.
-
SPeti1984
senior tag
Kértünk ajánlatokat. Kadjar Life kivitelben 5.230.000 lenne a legkedvezőbb fehér színben ködlámpával és mankókerékkel. Míg a C-max 1.0 4.870.000 Ft esetleg 1.5 dízellel 120le 5.2m Ft és van 1-2 db 1.5 benzines is ami már 5.5 mFt körül van azt nagyon sokallanám. Még a dízelen gondolkodunk nagyon, habár sokat nem megyünk az autóval.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Baj nem volt eddig a Fordokkal, legalábbis 2014 óta családon belül 4 újat is vettünk (3 focus ebből kettő 1.0-s egy 1.6-os motorral és egy Kuga 1.5 ecoboost). Renault esetében inkább félek az elektronikai zűrtől igaz abból csak Megane II meg Clio volt nekünk, de nem sokáig voltak meg. Motorikusan én is jobban hajlanék a Kadjar felé, de csak azért mert jobban megy picivel, de beltér, anyaghasználat és a jóval több extra miatt illetve a 400 ezres árkülönbség miatt nem tudom nem járnánk-e jobban a C-max-al.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Új autót keresgélünk és vagy a ford C-max 1.0 125 vagy a Renault Kadjar 1.3 140 jött szóba Life alapfelszereltséggel.
Azt nem tudom eldönteni később melyik lesz eladhatóbb ill melyik tartja majd jobban az árát.
A Ford a jobb felszereltség miatt (digitklíma, bőr körmány, city ütközésmegelőző, fűthető ülés, kormány ablak, metálfény) de 3 hengeres motorral
vagy a
Renault alapfelszereltséggel (sima műanyag kormány manuális klíma, alap fehér színben) 4 hengeres 1.3-es motorral.
Mennyire megbízható elektronikailag ez a Kadjar?Szerintetek?
-
SPeti1984
senior tag
Neten keresgélve pedig nemigen találtam különösebb hibákra ezekkel az 1.2 130 le-s motorokkal kapcsolatban, ezért is reménykedtem benne hogy nem lehet olyan rossz választás.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
A jövőben tervezem egy 2015-2016-os Renault Kadjar 1.2 tce 130 turbo benzines gépkocsi vásárlását. Mit érdemes tudni ezzel a típussal illetve ezzel az 1.2-es motorral kapcsolatban, mennyire megbízható, mik a legnagyobb hibái? pl olajat mennyire hajlamos enni vagy elektronikus gondok ilyesmikre gondolok.
-
SPeti1984
senior tag
A Rowe Hightec Dot 4 fékolaj jó 2003-as Megane II 1.4-hez? 1 literes elég cseréhez igaz?
-
SPeti1984
senior tag
Megane 2-nél ha nem sötétedik fényre a visszapillantó ott mivel lehet a gond?
-
SPeti1984
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
2003as mégane II-nel reggel elment a fűtés ventilatorom. Semmit nem csinál. Biztosíték rendben van. Mi lehet a baj miért nem fúj se hideg se meleg levegőt?
-
SPeti1984
senior tag
Egy SOS kérdésem lenne hozzátok. Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy 2003-a Megane II 5ajtósnak hány cm széles illetve mély a csomagtartója (hátsó ülésekig valamint ha ledöntöm azokat akkor az elsőig)? Asztallapokat kellene elhoznom, de nem tudom megmerjem-e venni hátha nem férne be és nincs nálam mérőszalag hogy lemérjem. Sehol nem találtam róla neten adatot, csak képeket de azoknál meg nincs odaírva a méret.
-
SPeti1984
senior tag
Nincs valakinek kép vagy valami infó arról hogy 1.4 16v 98le motornal(K4J730) hol a felső holtponti jeladó hol keressem?
-
SPeti1984
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Mármint akkor valami égve maradna mint hiba? Nem tudom ennél hogy jelzi a hibát. Vagy csak kiolvasásnál látják hogy valami gond volt és ott tárolta el a hibát.
-
SPeti1984
senior tag
Mitől lehet szerintetek hogy Mégane 2 1.4 néha azt csinálja hogy tekeri de nem indul be. Majd várok picit és egyből beindul. Gyertya már cserélve lett. Lehet ilyenkor eltarolt hiba ha kiolvastatnam?
-
SPeti1984
senior tag
Mi is cseréltünk Megane 2 1.4-ben olajat és furcsálltam, hogy mindenhol azt olvasni hogy 4,8-4,9 liter olaj kell bele szűrővel együtt, de kb 4,5-4,6 litert öntöttünk bele első körben és már így is a maxon van a szint, pedig azóta 500km-t mentünk tehát beállt már azóta a szint. Pedig hagytuk hogy a régi lefollyon tehát sok nem maradhatott bent.
-
SPeti1984
senior tag
A szellőző feletti kijelzőt (Megane II) lehet valahogy tesztelni hogy minden pixel működik-e ha nincs gyári rádió az autóban vagy csak azzal lehet valahogy? Mert rendeltem gyári rádiót de ugye eddig csak azt láttam hogy az időt mutatja mást nem, vagyis még régebben a hőmérsékletet de egy ideje már azt sem mutatja. Hőmérséklet nem zavarna ha nincs kijelezve de azért a rádió neveket remélem kifogja ezért szeretném leteszteltetni hogy jó-e a kijelző azon része vagy csak az órát tudja jelezni.
-
SPeti1984
senior tag
Amúgy kaptam most egy ajánlatot ami Tuner list-es de az ujabb és 2004-es Scenic 2-ben volt. Az talán jobb lenne Megane 2-be nem?
Konkrétan ez lenne:
-
SPeti1984
senior tag
Ez a rádió működne Mégane II 2003-as tipusba?
Philips 22DC278/62B TUNER LIST 22DC278/62B
Csak az számít hogy Tuner list legyen ráírva vagy ez csak a régebbi Megane-ba jó? Nekem olyan kijelző van a Mégane II Ben hogy alul van 3 vízszintes gomb aminel a két szelsovel beállítható az óra.
-
SPeti1984
senior tag
Ezek a régebbi fajta tuner listes cd-s rádiók nem működnek a Megane 2-ben? Mert mintha ugyan az lenne hátul a csatlakozási lehetőség.
-
SPeti1984
senior tag
Így kell?
Ráállítod a kijelzöt, hogy a service-t mutassa (hogy mennyi km-t mehet még a kocsi olajcseréig). akkor elkezded nyomni a nullázó pöcköt, jó hosszan. (elkezd villogni, majd utána még nyomod mindig tovább és akkor nullázódik majd le)
-
SPeti1984
senior tag
Hogyan lehet nullázni a szervízintervallumot (Megane II)? Jelenleg 10 ezert mentünk olajcsere óta de lecserélnénk az olajat. Szeretném ha újra 30 ezer km-ről számolna vissza a fedélzeti computer.
-
SPeti1984
senior tag
Mitől lehet hogy mégane 2 klíma és a mellette lévő visszajelző ha bekapcsolom solom nem világít amúgy megy a klíma meg a rádió sem kapcsol be. Mivel lehet gond? Biztosítékokat átnézve rosszat nem találtam.Vagy melyik vonatkozik ezekre?
-
SPeti1984
senior tag
Ha az automata világítás (hiába nyomom az auto gombot nem is csippanik) és a fényre sötétedő belső tükör nem működik akkor általában ott mi lehet a probléma, mi miatt nem működik?
-
SPeti1984
senior tag
Ezek az alkatrészek szerintetek minőségileg megfelelnek egy 2. autónak használt Megane 2 1.4 98le-höz?
ELF Evolution 900 SXR 5W-40 5L 7220 Ft
Champion COF100136S olajszűrő 831 Ft
Febi 45890 olajleeresztő csavar 323 Ft
Eyquem RFN 58 LZ gyertya 4db 2972 Ft
UFI 30.147.00/I légszűrő 1053 Ft
Starline SF KF9458C aktív szenes pollenszűrő 1109 Ft -
SPeti1984
senior tag
Az alábbi gyertyák közül melyiket ajánlanátok Megane II 1.4 98le 2003-ba (K4J730 motorkód):
-Bosch FR7DC+ ( 0242 235 666) 607 Ft/db
-Eyquem RFN58LZ 743 Ft/db
-NGK BKR6EZ 819 Ft/db -
SPeti1984
senior tag
2003-as Megane 2-nél ha nincs bekapcsolva a biztonsági öv akkor csak a piktogram jelzi ezt vagy hangjelzés is kell hogy legyen ilyenkor? A hang be ill kikapcsolása házilag otthon kivitelezhető? Mintha nálam ki lenne kapcsolva és szeretném visszaállítani.

-
SPeti1984
senior tag
Mit kell vagy lehet csinálni mégane 2-nél ha nem jön és zár vissza a tank betöltő nyílás fedele? Ha így marad jelenthet ez gondot vagy veszélyt?
-
SPeti1984
senior tag
Az 1.4 16V 98le-s megane II motorokra mennyire jellemző a rángatás és a nehézkes indulás? Gondoltam megkérdezem mire számíthat az ember hosszú távon, mert olvasgattam ilyen hibákat renault motoroknál. Ilyen esetben a gyertya szokott leni a ludas vagy micsoda?
-
SPeti1984
senior tag
Ha esetleg van valakinek Megane II-re való felni 15 vagy 16-os méretben (4x100 60 ET 43 ill ET49) kérem gondoljon rám mert majd venni szeretnék.
Amúgy az acél és az alu csavarjai ugyan azok, vagy másik kell az acélhoz?
-
SPeti1984
senior tag
Mitől függ hogy Tuner List vagy Update List rádió tehető az autóba és az működik is? 2003-as Megane II-be melyik való?
-
SPeti1984
senior tag
Hangszóró kábelbekötéssel kapcsolatban még egy kérdés, nekünk ugye 2 első csipogó 2 első normál az ajtóban és 2 hátsó hangszóró van az ajtóban.
De mindnehol csak olyan leírást látok ahol csak simán bal első bal hátsó ilyeneket írnak vagyis 4 hangszóróról van ott szó míg itt 6db van. Akkor nem tudom rákötni mindet a rádióra?
Konkrétan ilyen rádió van a kocsiban:
JSD520 bluetooth rádióDe van egy másik is ha azzal jobban működne: Sony CDX-gt20 ahhoz van iso átalakító is. De jó lenne ha az első blkuetotthossal menne a kihangosítás miatt.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Van a Megane Generation Authentique ami nem digitális.
Csak kerestem egy ilyen hírdetést ahol látszik.
[link] -
SPeti1984
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Akkor megnézem mert lehet minden össze van kutyulva ott, mert ha a rádión az L-R (bal jobb) egyensúlyt állítom akkor épp hogy az előre hátra állítódik ha meg a F-R (előre hátra) akkor meg pont a bal jobb állítódik. De átnézek akkor mindent, még az is lehet hogy a jobboldali hangszóró kábele ki van csúszva picit ezért nem szól. Legalábbis jó lenne ha csak ennyi lenne a baj.
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm. Még egy kérdés az első vezető oldali hangszóróm jó, de az anyós oldali nem. Feltudom cserélni a kettőt csak próba képpen hogy hangszóró-e a hibás vagy vezetékgond van? Gondolom formára ugyan az mindkettő nem, itt nincs olyan hogy balos vagy jobbos? Bocsánat de ehhez nem értek annyira.
-
SPeti1984
senior tag
Ma megjelent újra a hőmérséklet kijelzés, de -39 fokot mutatott. Lemostam az autót magasnyomásúval utána 0-t mutatott, majd -3 -4 környékét mutatott utána. Ez talán akkor szenzor lehet, habár néha meg eltűnik a kijelzés tehát lehet hogy szenzor+ vezeték gond is lehet. Amit még furcsálltam hogy mikor kijelzi a hőmérsékletet a mértékegység a °C fok jel villogott a szám után, ez így normális?
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
SPeti1984
senior tag
Még egy olyan kérdés hogy tankoltam az autobaivel szinte üres volt a kereskedőnél.50 liter ment bele 2x kattanasig engedtem bele. Utána néztem és csak 3/4ig mutatta a visszajelző.Ugy tudom 60 literes a tank.Most a visszajelző mutatja rosszul vagy miért nem tudtam többet tankolni a kocsiba mikor 2x is kattant a töltőpisztoly?
-
SPeti1984
senior tag
Vagy az órán kívül mit kellene még hogy kijelezzen mert csak annyit jelez ki mindig.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen megy minden. Órát is kijelzi. Rádió adatait nem mert nem gyári a rádió.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
PeterPH
üzenetére
És szerinted lehet ennek a szenzornak a hibájától hogy néha kiírja néha nem a kijelzőn a hőmérsékletet? Drága egy ilyen szenzor? Amit még észrevettem hogy a sebváltó fokozatkiosztása kopott azt kellene lecserélnem meg az utas oldali első hangszóró nem szól minden más igen.
-
SPeti1984
senior tag
2003-as Mégane II kijelzőn ha nem jelenik meg a kinti hőmérséklet akkor az szenzor hiba? Van mikor megjelenik de -35 fokot mutat.Hol a szenzor?
-
SPeti1984
senior tag
Renaultnál van olyan hogy alvázszám alapján minden lekérdezhető a kocsiról pl hogy mikor ol gyártották minden felszereltsége stb... Esetleg van aki ezt letudja kérdezni itt?
-
SPeti1984
senior tag
Sikerült beszamittatnom a cliomat egy Mégane 2 1.4 98 Authentique plus 5 ajtós 2003 6. haviba.Holnap hozom el remélem nem lesz vele sok bajom.A gyári cd rádiók játszanak MP3 át? Ebben nem gyári van de lehet kicserelnem gyarira mert a rádió mellett van rés ami nem szimpi.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Én egy 2003-es 1.4 98le-s Authentiqu plus változatot néztem ki.
-
SPeti1984
senior tag
Hátha valakit érdekel és épp ilyen autót keres: Eladó egy 2002.10 havi Clio II 1.2 benzines 3 ajtós szép állapotú 4 légzsák, ABS, elektr ablak, kp zár. Pöccre indul 153 ezer km-rel nagyobbra váltás miatt (Megane II lesz helyette) Vagy ha valakinek van Megane II és beszámítaná az is működőképes alternatíva lenne.
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek az angol Clio II-nél másabb a vezető oldali dupla kapcsoló mint a nálunk levő clionál? Ebay-en láttam ezresért de nem tudom passzolna-e bal oldalra.
Otthol szétszedtük de mintha meglenne szakadva, hiába próbáltuk áthidalni de utána sem működött. -
SPeti1984
senior tag
Szerintetek honnét lehetne olcsóbban vásárolni 2002-es Cliohoz vezető oldali dupla elektromos ablakemelő kapcsolót? A mostani úgy néz ki megadta magát, legalábbis csak a jobboldali ablakot működteti a vezető oldalit nem.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Megmértük, nem kap. Mi lehet akkor?
-
SPeti1984
senior tag
Ramertunk az akksi 13.5v tehát az oké.Masik kocsi akksijarol sem indul el. Betöltés viszont beindul. Talán így az önindító lehet a ludas jól gondolom?
-
SPeti1984
senior tag
Lámpa világít tehát akksi nem lehet kinyiffanva szerintem.Inditozasnal csak halk vigasz hallani semmi próbálkozást hogy tekerné
-
SPeti1984
senior tag
Mitől lehet az hogy 2002 és clional 1.2 benzines nem indul be.Gyujtast tagadom világítanak a visszajelzokk de utána nem is tekeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest