Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Igen és sajnos ki tudja még mennyit dobnak rá.
Mert az etanollal is ezt csinálták.
Minden ami kicsit is óvná a környezetet kevésbé szennyezi, azt megölik.
Csak a rohadt olajlobbi.
Kíváncsi lennék rá, amikor elfogy az olaj mi a f@szt csinálnak majd.
Bár a duabi példa is jól mutatja, "hülye" arabok micsoda építkezéseket csináltak ha elfogy az olaj majd a turizmusból élnek.
Magyarország így nem szeretlek.
-
Josi
senior tag
-
Josi
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Itt vagyok, csak hétvégén nem annyira aktivan.

1év és kb 14 ezer gázos km után után nincs semmi gondom a gázüzemmel.
Csak a gáz árával.
A mostani rendszerek már elég inteligensek hengerenkénti befecskendezéssel, saját computerük van.
Ahogy irtátok magátol kapcsol át gázüzemre (ha a vizhőfok eléri a 40 fokot), és visszakapcsol benzinre, ha kifogy a gáz.
Szinte észre sem lehet venni, hogy milyen üzemben vagyok, csak a visszajelzőről.
Átkapcsoló azért ezekben is van, tehát ha akarom kézzel is válthatok az üzemmódok között. -
rob210
Topikgazda
A vicc az, hogy a csoki egyébként tök egészséges, teszem azt hozzá a táblás csoki és amelyik nincs agyon cukrozva. Az ízesített színezett csoki készítmények már megint más tészta.Van benne egy pár anyag ami pl. más élelmiszerrel szinte be se vihető a szervezetbe, pl. lecitin.
A filteres teákról nem tudok nyilatkozni nem ismerem a gyártás technológiáját.
-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Ezért preferálom én is jobban a 8 szelepes gépeket mert nagyon masszívak és hála a kevés elektronikának kegyetlen üzembiztosak ha csak minimálisan is karban tartják őket.
A gázos dologhoz csak annyit hogy se 1.4;1.6-ot nem gázosítanék szerintem normális használat mellett felesleges, mert még pont a vállalható fogyasztás kategóriába tartoznak.Az etanol azért más téma de azt a bulit is megölték ahogy a gázost is.. Egy esetben értem meg ez a gázosításos dolgot amit a cimborám is csinált a cég fizeti a benyát neki sokat megy ezért gázosított de a benya van elszámolva így ha úgy nézzük az autó pénzt termel neki

más: azért a törököknél van lé rendesen

-
rob210
Topikgazda
Hidd el ne menjünk bele, rengeteg mérget tudnék felsorolni.
Az általad említett ízfokozó sem túl egészséges 12hónap alatt csecsemőknek szigorúan tilos is ilyen termékeket adni.Nevezhetjük, úgy hogy gyorsan bomló főleg oxidánsok hatására szétváló anyag.
Ha akarod a teljes élettani hatását ki tudom neked fejteni, egészségesnek semmiképp nem nevezném.
-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210
üzenetére
Jó, ez nyilvánvaló, ha a környezetvédelem a fontos (mondom ezt környezetvédelmi végzettséggel
), akkor etanol vagy gáz, esetleg extrémebb esetben hibrid, elektromos... 
(De, amíg egy vegyipari gyárban dolgozok, szerintem a diesel autók, csak elhanyagolható pontforrások
) -
rob210
Topikgazda

Én ezért szeretm a kis 8V-s megane-t.
Ez is megszámlálhatatlan kilóméteren van túl és gyári kompresszió 2 forgatás és indul.
Szóval elpusztíthatatlan.
Most tartok vele 297.000 kilóméternél és nem volt a blokkhoz hozzányúlva, csak szelepállítás időnként.
Szóval úgy fogalmazok, hogy gyári főtengely+csapágyak, és a hengerfej még a gyárban meghúzott nyomatékkal van a helyén

2005 után felejtettek el autót gyártani a cégek.
Meg is látszik, hogy melyik mennyit veszít az értékéből 5-8 évesen.
Már a toyota sem a régi.
-
rob210
Topikgazda
Urak én nem is hasonlítgatás szempontjából mondtam.
Kár hogy Josi nem jelentkezik ha jól tudom neki van itt 1.4 16V benzin gáz.
Ő tudna nyilatkozni milyen a gázautózás.Egyébként meg én elismerem a dieselek nyomatékát és takarékosságát, de egy valamit szögezzünk le a környezetvédelmi értéke soha sehol nem lesz olyan egyik dieselnek, sem mint egy gázautónak.

-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210
üzenetére
Egyébként nem rád gondoltam okoskodás gyanánt.

Gondoltam, hogy lesz valakinek ellenpéldája is, viszont modern dieselt, azért modern benzinessel ér hasonlítgatni.

Mert ugye akkor ide jöhet ellenfélnek a malacorrú passat utáni passat (IV ?), 1.9tdi, amik elmentek csillió kilométereket, keveset ettek és se kettős tömegű, se nagynyomású pumpa, se csúcsok, illetve ha valami hibádzik rajta, akkor kavicsokból beszerezhető/újítható. -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Én nem okosokodásból írtam, hanem tapasztalatból, hogy ha a keverék képzés az indításnál jól van behangolva akkor kutya baja nem lesz a kocsinak.
Az igaz, hogy gázból a szabályzást alaposan szakemberrel kell beállíttatni, mert különben "szárazon" jár a motor és hamar tönkre megy.
De ha valaki szakemberrel szerelteti be a gázt aki valóban tudja is hogy mit csinál akkor kismillió kilómétert el lehet azzal is menni.Amiben igazad van, hogy a dieselnél nem olcsóbb, mert a tartály és vizsgadíjjak itt is sokat dobnak a beszerelési és fenntartási költségen.
Volt kollégámnak volt még gázos audi 80-asa (újabbik) 470.000.-kilóméterrel adta el, hibátlan állapotban.
50.000.volt benne amikor beszereltette a gázt mert nem bírta benzinesként itatni. -
tresh
veterán
Hát el kell dönteni hogy közlekedni vesz az ember autót vagy gyorsulni nem mind1

Normál használatba az a 110en X LE bőven elég( ha kilövőd a klímát nyersz egy kis erőt)...ha haladósabbat szeretnél akkor min 2 liter hasonló bódéval bár meg jegyzeném hogy pl megane esetében az is kb 20 Le többlet.. A bodén+súlyon sok múlik pl múltkor nálam volt cimborám xsaraja 1.6 16v paci 110 Le és a céges megane/fóka (szintén 1.6 16v) nem mentek úgy ahogy a xsara..a fóka az jóval erőtlenebb volt a rönci már közelebb járt a xsarához de hozzá kell tennem hogy volt pár - kiló a xsara javára és az ennyit számít..ugyan akkor nem kell messzire menni ugyan ez a 1.6 16v ami a xsarába van csak 120 LE re pöckölve gyárilag egy saxo bodéba volt nem vagyok beszari ültem már kemény autóba de ebbe a kis fosba szó szerint fostam úgy szedte a lábát

Gázos dologhoz meg csak ennyit fűznék hogy a fizikát ott se lehet megb*szni a kenés jóval rosszabb lesz ergo jobban kopnak az alkatrészek.. kettő aki benyásba gáz szettet annak inkább nagy cm3 is dieslet kéne venni hisz úgy is sokat jár ott már a diesel is visszahozza a pénzét..
-
mycso
Topikgazda
válasz
laszlo168
üzenetére
No, annó az autós topikban 1-2 embertől jött a nagy okoskodás a gázos autókról, hogy az mekkora jó, meg milyen tökéletes és mennyire takarékos, mert csak a gyertyákból kell speckóbb és sűrűbben cserélni + a gázszűrő.
És, hogy milyen hülye aki dízelt vesz, mert jól beszopja vele, bla-bla...Akkor felvetettem, hogy ez szép és jó, de:
1, minden nagyobb cég autóflottájában diesel autókat használ, nem gázosokat
2, akkor az okoskodóknak mondtam, hogy egy komplett gázszett árából, azért megcsinálok egy turbo + összes csúcs felújítást (mondjuk 300k km futás után), tehát eddig egál
3, illetve, hogy a 2. pont teljesüljön, ugyan hibátlan 300-400k km-t futott dieseleket ismerek, viszont senki nem tudott példát felhozni ugyan ennyit futott only gázzal használt autóra --> de akkor tőled itt van a példa(persze itt még jöttek a kettőstömegűvel, meg nagynyomású tápszivattyú, bla-bla, de hát ez nem ilyen, hogy 300k km-nél minden beszarik rajta, főleg ha vigyázva volt rá)
-
wertigo1984
őstag
Koszi sracok, mindig tanulok valami ujat.
Google terkepen megtalaltam asszony autojat a Streetview-en barangolva. 
-
giigz
veterán
Nekem is van ismerősi körben gázos autó, semmi baja...
-
rob210
Topikgazda
válasz
wertigo1984
üzenetére
Nem mindegyikbe, van amelyikben autómata szabályzó van és pl. ha elfogy a gáz autómatikusan átáll a benzinre. Meg amikor indítod az autót akkor is magától szabályozza hogy mi kell neki.
Ez a fejlettebb rendszer a butább a kapcsolós. -
FRENK1988
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Általában igen. De mostaniakban nemnagyon van mert autómaták
-
_NCT
addikt
Amúgy rájöttem h fedcomp-ra se lehet hivatkozni, most 8.7-et írt ki, de kiszámoltam h mennyit mentem eddig és mennyit fogyasztott, az meg 8 lett kereken. Szal érdekes...
Amit előző hsz-ben írtam meg próbáld ki meganeklub fórumon!!
-
giigz
veterán
Én meg ezelőtt 100 LE alatti kocsiban nem is ültem
1.6-os Focus-t vezettem, de tanulni is 140 LE-s dízellel, utána meg 180 LE dízelt vezettem, meg 200 LE-s benzinest...
Most meg itt van ez a 75 LE-s valami, ráadásul annak a fele most elkalandozott valamerre 
Remélem szelephézagállítás + Xado kezelés visszahozza nekem a pacikat, és akkor legalább a 75 LE teljes egészében az enyém lesz...
-
laszlo168
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Én jártam gázos renaultal, 2 év alatt megette a gáz a motort, a végén eltört a szelepvezérlő tengely.
-
_NCT
addikt
Az a baj h sokáig motoroztam és nekem még a leggyengébb robogóm is úgy húzott, mint most az autóm, igaz csak 100-ig.
Amúgy meganeklubon próbáld ki azt, hogy a linket amit meg akarsz nyitni, na arra jobb egér gomb, link címének másolása, majd egy új ablakban copy-paste és úgy nyitod meg.
-
_NCT
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Én ezt a 115 lovat is olyan gyengének érzem... Nemtom, lehet velem van a baj, de mostanában meghúzattam 6ezerig is 2esben, szépen gyorsul, de mégsem elég jó... Igaz 70-re gyorsan felszalad, de nekem mégis olyan lomhának tűnik az autó

Úgy kipróbálnék egy hasonló 1.6-os M2-t vagy akár egy 2ezrest is, hogy az mit megy
Nincs bajom az autóval, csak a nyomaték hiányzik, hogy érezzem, húzza a kasztnit rendesen... Tudom, vegyek diesel-t, de sajnos az nekem nem alternatíva városi rohangálósnak 
-
giigz
veterán
A meganeklub.hu oldalon csak az látja a fórumot, aki tag? Mert nekem ezt írja ki:
"A Keresett oldal nem található vagy feltöltés alatt áll."
-
FRENK1988
veterán
ehhez nekem kell még valami a vezérlés cseréhez? Esetleg hosszbordás szíj?
-
rob210
Topikgazda
-
kisninja
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Én félek az LPG től ...(idő előtt a gáz szétbassza a motort)
-
tresh
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
LPG?

-
laszlo168
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Az hogy van alatta kerék?
-
FRENK1988
veterán
-
rob210
Topikgazda
Nem a hővédő lemez a kipufogó körül van.
Ez meg a motor alatt a sártól esőtől védi szokták haspáncélnak is hívni.A tartályon ne csodálkozz, tágulásra képes hőtűrő műanyagból van és a kiképzése se egyszerű, szóval az annyi amennyi.
A felső holtponti jeladó kell neked én a facetet javaslom, ha kompatibilis a csatlakozóddal.
De ilyet te úgy vegyél, ha beviszed azt amit most nyúzol a kocsiban, mert különben tuti, hogy nem lesz jó.2 db 10es csavar tartja a váltó motor felöli oldalánál van.
2 perc leszerelni. -
giigz
veterán
Ja, és ha már belejöttem ennyire, akkor a múltkor az egyik kocsiban hallható csörgésre azt mondta rob, hogy a hővédő lemez lesz... Ez a hővédő lemez ugye nem ez "motorvédő lemez - sárfogó lap (motor alatt)" lenne?
Csak mert 33k 
-
giigz
veterán
Nézegetem az árakat a Bárdinál, gondoltam rámegyek a kiegyenlítő tartályra...

Kis szar műanyag valami, biztos valami jó anyagból készülhet, gondoltam 1.500-3.500 Ft körül lesz valahol... Aztán kiderült, hogy 13.500 Ft
+ még a kupak 2.200 Ft
Hát b+ ezt el sem hiszem... Mi a franc kerül ebbe ilyen sokba? Meg ahogy nézegetem, minden szar apróság 10.000 Ft körül van... -
giigz
veterán
Az a holtponti jeladó, amiről szoktunk beszélni, az "főtengely holtpont jeladó" néven fut?

Ha igen, mi az amivel fel tudom mérni a mostani jeladóm állapotát? Ha venni kell újat, melyik márkát érdemes kerülni?
Meat&Doria-Hoffer 5,9k
Facet 8,9k
Hella 17kEgyébként meg márkán belül is van 5,9k, 8k, stb... Tehát van vagy 10 féle legalább

-
rob210
Topikgazda
Uraim ma ismét tanúbizonyságát tette egy Megane II sedanal egy okos ember, hogy a hülyeség ostobaság határtalan.
Gondolom lecseréltette az alu. felnijén a gumit nyárira aztán otthon szépen amikor bejött a jó idő lecserélte a felniket.Na de most jön a poén az idiótája nem szedte le a minősítő bilétát a futó felületről, ami rá van tűző szegezve minden új gumira.

Arra lettem figyelmes, hogy amikor a kétsávosban mellém gurult mi az isten csattog úgy mellettem.
Amikor elment mellettem akkor pedig szembesültem a ritmusosan gyorsuló csattogással, és hogy nem kavicsot szedett össze hanem egy f@sz. -
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
+1 mióta rendbe raktam minden téren már csak akkor van szerelés alatt amikor úgy van kedvem és kicserélek ezt azt amit úgy gondolok hogy még nem cseréltem de nem nagy összeg
Nekem már egyedül a hátsó fékeim vannak hátra hogy kapjanak egy kis karban tartást,azt viszont látásra.(de azt hozzá teszem hogy rengeteget dolgoztam apránként rajta hogy olyan állapotba legyen mint amilyenbe most van )...a lényeg szerintem is az hogy karban legyen tartva az autó és akkor nem lesz gond.. ezek a megane 1-ek meg nem arról híresek hogy folyton szervizbe kéne állniuk..van egy két típus hiba orvoslód és autózol boldogan 
más:
gumedlikkel eddig elégedett vagyok tényleg nagyon jól lehet esősebb vizes úton is haladni vele és szépen tolja ki maga alól a vizet..eddig kb 2000-3000km-t mentem a gumikon, kíváncsian várom nyár végére hogy milyen állapotba lesznek kopás pl
szerk: viszont nem tudom hogy miért írták hogy zajos a gumi, haverom michelin jóval zajosabb volt amit ő is megjegyzett mikor múltkor az én kocsimmal mentünk
-
wertigo1984
őstag
Tavaly aprilis vegen asszony osszetorte az enyemet amikor ment dolgozni. Szerencsere csak 2 elso lampat, hutot es motorhaztetot kellett cserelni de megjobb hogy neki nem lett baja. 1 eve nem voltam szerelonel az enyemmel, csakis tankolom de lasssan erik az olaj-szurok csere.

-
giigz
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Akkor 0-24 dolgoznia kellene, mert ezek olyan autók, hogy soha az életben nem lesz tökéletes, max. 1 hétig, mert utána megint jön a következő hiba...
-
rob210
Topikgazda
Na ma reggel megadta magát a hátsó motortartó bakom.
Indítózáskor akkorát rántott a motoron meg koppant, hogy öröm volt halgatni.
Kedden állhatok neki kicserélni, még jó hogy addig csak kétszer kell a kocsi, mert így nem szívesen használom
Megint egy bosszantó hiba ami egyszerű kopó alkatrész bárhol bármikor bárkinél előfordulhat, na de kicserélni az nem lesz egyszerű.
Még jó, hogy nem rég beszélgettünk erről Treshel, akkor a haverét ki is cseréltem, erre most az enyém minden tünet nélkül szétszakadt.
2-3 órás meló, de hiányzott.

-
Ghandi
aktív tag
Bocs gyerekek,irtam a legutolsó hszemben hogy megyek a telekre pár napra.Azért visszaolvastam az irásokat.Én már nagyon összekeveredtem a felszereltségekbe.Szerintem enyém is az átlag sok kis extrás. 6légzsák,gyári CD kormánytávval,auto fényszoró(halogén,nem xenon)esős ablaktörlő,középső kartámasz tárolóval,4elektromos ablak,abs,hátsó könyöklő pohártartóval és tárolóval,manuális klíma,hűthető kesztyűtartó,asszem ennyi.Nem tudom mi az a szabad kéz funkció,a kilincseimben nincsen nyomógomb.
Más.Ismét nagyon megszívtam!Kiégett a vezető oldalivfényszoró izzóm.Egy régebbi izzócsere után sikerült elhagynom a doblemez szerelőajtaját és a fényszoró kupakot,ami az izzónál van.Ezt a kupakot kaptam bontóban,ajtót nem ezért a lyukat beragasztottam duct tape-el.Most hogy cser3lnemm kelett izzót letéptem a duct tapet,tekerném le a kupakot,de megint nincsen meg!!!!! Pedig direkt figyeltem amikor felraktam hogy biztos a helyén legyen....mindegy,nem ez a lényeg.
Benyulok,elnyomom oldalra a drótot ami tartja az izzót,erre a drót kiesik....bameg.
Probáltam visszatenni a helyére,mert nem tört le semmi,de nem tudtam.Próbáltam bevilágítani a lyukon hogy lássam hova is kell mennie a drót tartónak,de nem látni mert nem a lyukkal szemben van hanem felett.
Nem volt mit tenni ki kelett venni a fényszorót,de ahoz le kell bontani az autó teljes elejét.
Nemrég értem utól egy másik autót,de nem volt olyan vészes kivűlröl,alug látszodott valami csak festékbsérülés meg mozgott kicsit a jobb első fényszoró,de nem vészesen,Na ahogy levettem a lökhárítót szépen széthulott minden.
A lökhárító belseje ripityára van törve,csak ugy hulottak k a darabok,és a jobb fényszoró is szépen széttört.Igy már nem tudtam összerakni,föleg hogy a fényszoró plexijének alja darabosra tört igy be tud menni oda víz/pára.Na futás egy müanyagoshoz,megmutat,majd arra jutottunk hogy a fényszorót megcsinálja,a lökös most marad,majd amkor fényezik elötte megjavítja,addig vissza lehet igy tenni,még ha kicsit mozog is.
Szép kis izzócsere volt,5000 Ft és fél nap..... -
FerNandor
őstag
válasz
rob210
üzenetére
univerzális ez, finom puha gumi(szerü valami?) úgyhogy rá tud feküdni szerintem simán. nagyon jó. nem tünik rossznak, szépen beleolvad az autóba, jól néz ki.
nem durung, meg ilyenek, de a domborulatnál le lehet vágni, ha kisebbre szeretné valaki. én egyelöre így hagyom. -
FerNandor
őstag
be biza

-------
mondjuk a hátsókat nem tudom, hogyan fogom tudni felrakni.. hátul ugyanis sokkal beljebb van a doblemez a sárvédötöl, mint elöl (ott se tökéletesen szintben van, de még pont jó), kb 1,5 centire, egységesen.. rakok alá egy anyacsavart, vagy fogalmam sincs..
-
lajo
senior tag
M2-je valakinek csinál olyat néha, hogy indításra nem indít hanem reszel? Ilyenkor gomb megnyom mégegyszer, abbahagyja, következőre megy.
-
tresh
veterán
válasz
Reaper04
üzenetére
Hát igen elég érdekesen állnak dolgokhoz itthon a közlekedő emberek.. én csak azt nem értem hogy miért nem lehet a másik értékére is vigyázni úgy ahogy a sajátjára..pl céges autók a kedvencem mert annak nem számít semmit majd a cég megcsinálja de az hogy lehúzza a kocsim oldalát az le van sz@rva...

-
Reaper04
aktív tag
hát ne is mond ... vacak az egész rendszer.
Ha a biciklis úgy gondolja elhajt. Nincs biztosítás, nincs semmi. Ha kárt okoz KP-ban kellene fizetnie... ugyan dehogy. Gyors elhajt amíg kiszállsz az autóból.Postán voltam csomagot feladni régebben. Mentem vissza az autóhoz, és látom, hogy egy kis család (anya-apa- kislány) bickiliznek a parkolón keresztül.
Kislány kicsit félre megy, neki a parkoló autónak. Apuka megáll, oda megy, felülteti a bicóra és mennek tovább, mintha semmi nem történt volna. Pedig elég csúnya hangja volt, ráadásul a kormány ért hozzá először az autóhoz.
Nem néztem meg, de biztos hogy legalább 1 sérülés lett az autón
-
tresh
veterán
Az volt a szerencséje hogy nem lett baja
Meg hogy birka türelmem van. Rendőrt nem hívok mert vagy ki se jön vagy mire ki ér letelik a nap..igazából csak attól félek hogy egyszer egy ilyen rossz passzban talál meg és véletlen önbíráskodni fogok..akkor meg nem lesz jó napja az tutirob210: teljesen egyet értek

-
rob210
Topikgazda
No és mondok még egy szépet ha belegondolsz a van olyan bicikli amivel manapság kis erőfeszítéssel egy hétköznapi ember is súrolja a 40km/h ás határt ami bizonyos részeken már gyorshajtásra is alkalmas.
Csak azért írom, mert nálunk a lakótelepen 30 lenne a megengedett de rendszeresen vannak akik csak úgy átsuhannak a járdán úttesten és mindenen a köcsög biciklijükkel, ami nem túl egészséges mondjuk a parkban épp babakocsit tologató anyák között.De ugyan ez megvan gyalogosok között motorosok között és lássuk be sok autós is egy hülye pöcs.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internetes kereső létrehozása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), akkor etanol vagy gáz, esetleg extrémebb esetben hibrid, elektromos... 

+ még a kupak 2.200 Ft
Kopp-kopp...