- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
18800 - 18701
100161 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-24 19:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
-
_NCT
addikt
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
Nagyon csinos kis géped van
Ha jól értem akkor a hajtott tengelyre a gumisnál kaptál nem félre kopott gumit rá úgy tényleg jó lesz kibírja azt a kevés km-t és ahogy írta csak esőbe kell ésszel..bár szerintem ez még jó gumiknál is így van 
giigz: nem hiszem hogy törve volt van ilyen amikor már a gyárba se sikerül tökéletes illesztés
( a lámpáknál nézd meg tökéletes az illesztés a képen ) Sorozat gyártás egyik átka..vegyél egy bentleyt na ott csak 1 embernek ez a dolga hogy szinte ezred pontosan vizsgálja állítsa be a hézagokat 
SocketA: felesleges állítgatni gyárilag ha így volt így kell hagyni ha nem pánt az az 1-2mm mert ha már hozzá nyúlsz a csavarokhoz kopik a gyári festése és rögtön avval kezdik ha egyszer el akarod adni hogy törve volt

-
giigz
veterán
-
SocketA
senior tag
rob210: Ejha. festeni fogod? Nekem amugy a Renaultos szerelo segit egy karosszeriassal megcsinaltatni, inkabb profira bizom.
giigz: Nem volt torve, bar a lokost nem tudom, hogy volt-e cserelve. Viszont ha arra gondolsz, hogy a lokharito meg a karosszeria mas szinu, az sajnos ilyen a Megane-oknal, mivel az egyik muanyag, masik fem, es mashogy tori a fenyt, meg mashogy is fakul a napon.
Szerk: Ez ilyen a Megane II-eseknel, hulyen all. De nekem az egesz motorhateto picit ferde, jobbra huz
Majd megcsinaltatom, csak en nem tudtam kicsavarni.(#18797) tresh Koszi szepen! Igen, az elso kettore visszament a tavalyi Pirelli P6000-es. Az van a kepeken is. A 3. kepen talan jol latszik kiforditva, hogy azok meg egesz jo allapotban vannak.
-
_NCT
addikt
Inkább a jobb oldala kapott egyszer, főleg a sárvédő felől
Én semmit nem látok az elején.De amúgy szép autó nagyon
Csillog mint a salamon töke 
rob210: ó én mennyi ilyet tudnék reggel a P+R parkolóban lőni neked. Van aki már direkt így áll be, azt hiszi ettől megvédi az autóját, hogy rányissák az ajtót....
-
rob210
Topikgazda
A múltkori nem tudnak az emberek parkolni témához szervesen kapcsolódva.
Reggel jöttem haza persze, hogy nem tudtam leparkolni a következők miatt

Na akkor most mit is mondjak?
Valószínűleg mindegyik mozgássérült és legalább 3 gyerekes családos, amelyik így rúgja ki maga alól a kocsit.
A rendszámokat kitakartam, de ennyi.

-
giigz
veterán
-
SocketA
senior tag
Koszonom mindenkinek a gumis temaban a hozzaszolast, a dontes megszuletett:
A gumis velemenye alapjan 2db-ot feltettunk ebbol a vacakbol, amit most vettem hatra, a ket regi Pirelli gumit meg elore. Kozepen a 4mm megvan mind a 4-en, a hatso szeleinel nincsen sajnos.
Nem orulok en se neki, hulyeseget csinaltam, tobbet nem rendelek Vaterarol igy latatlanba.Viszont! Kiszamoltam, hogy eddig iden 2800km-t mentunk a kocsival.
Szoval ennek a 4 kis csoro guminak is kb. ennyit kell meg kibirnia. Autopalyan nem voltunk, es iden talan 1-2x ha felmegyunk majd ra. A gumis szerint (akinek erdeke lett volna uj gumit rank sozni) el lehet menni ennyit vele biztonsagosan, esoben kell vele majd jobban vigyazni, mert nem tudja ugy elvezetni a vizet az alacsony minta miatt. Szaraz uton jol fognak, probaltam is tegnap.---- A sok segitsegert cserebe, amiket Toletek kapok itt vannak a kepek a kocsinkrol ----
Fokep - PhotoShoppolva.
Ezt kerem beallitani a profilomhoz!
-
rob210
Topikgazda
De kell.
Benzinszűrő levegőszűrő olajszűrő.
Ha nem klímás akkor pollen nem kell!!!Olaj kell 10W40es 4 literes kiszerelés.
Olajszűrő mann filter.
Vízpumpa dolz.
Szíj feszítő gates szett.
Fagyálló és ioncserélt víz, vagy már gyárilag bekevert fagyálló.
Ha jól emlékszem 6.5 liter de a könyvben benne van.
Ne felejtsd el a vizet, mert pumpacserénél, nem javaslom a régi visszatöltését.
Illetve nem árt azt se cserélni időnként.Ennyi meg valaki aki megcsinálja, mert te otthon nem fogsz vezérlést cserélni, annak még én se állok neki, mert azt ha csak egy foggal elkúrja az ember akkor volt egy motorja.
Nekem 10.000.-cserélte ki az ismerős a vezérlésem. -
_NCT
addikt
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
Igaz bocsánat itt Magyarisztánban 1.6mm, de ha bárhova kimész a környékünkön, lelőnek az 1.6mmes gumival.
Egyébként ez a szélén 1.6mm-sincs.
Lehet túljátszom a szerepem, de ha majd totálkárra töri a kocsit a nagy spórolás végett akkor érdemes lesz elgondolkozni, rajta ki mivel és mit hogyan játszott.
Ő konkrétan az életével.Lehet eltulzom, de majd ha neked is meghal egy barátod, aki ilyen okosan spórolt szintén, kicsit érzékenyebben fogod fel ezt a témát.
Nekem ugyanis sikeresen tkra törte a ford mondeót az egyik barátom aki mellesleg a hugát is majdnem kinyírta.
Amikor durdefektet kapott a pályán a jó ez még használt gumijaival. (őt már nem szedték ki illetve pontez az hogy őt már csak kiszedték a kocsiból
)De akkor én nem írok ehhez a témához többet, mert valóban elfogult vagyok.
Csak tudod, a baj az nem csak magát veszélyezteti ezekkel a rágógumikkal, hanem az előtte mellette és utána közlekedőket is.
-
tresh
veterán
-
giigz
veterán
-
tresh
veterán
-
giigz
veterán
Én is 370-ért vettem az autót, most meg jön majd rá először a nyári, aztán télre az új téli gumi, 100k-ért...
Nem örülök neki, de ez van, így legalább a következő 4-5 évre (amíg tervezem az autót használni) le van tudva a gumi... -
tresh
veterán
Félre kopott gumiról beszélünk ami tapadás útfekvés végett nem nyerő semmilyen téren..plusz ő írta hogy biztonságosan tudjon vele közlekedni na most ez arra alkalmatlan véleményem szerint+ a futóművét is szét fogja b*szni mert húzni fog az autó nincs az a gumis aki ezt úgy felrakja hogy f*sza legyen..illetve ha megnézed elégé ki is van repedezve a széle..mint írtuk lehet használni de 30k ból vesz/vett volna olyan 80 % os nyáriakat ami rendbe van..én egy szezont mentem hasonló állapotú nyárin.. azóta csak új vagy alig használt hibátlan gumik jöhetnek szóba és a biztonságon nem spórolok

-
zenke
aktív tag
-
rob210
Topikgazda
Nem lehet, ne csináljátok már ezt.
A kresz kimondja 3mm es profilmélység a minimum amit használhat az autós.
Nálunk sajnos még nem szerepel a kor a kreszben előbb utóbb az is benne lesz, máshol már benne van.Ezen a gumin hol van 3 mm es profil mélység?
Felteszik neki, aztán ott b@ssza meg a rendőr ahol éri.NE TEGYE FEL!!!
---:---:----
SoketA:Nekem 26.000.- megvolt a nyári csere amikor használt gumit vettem. (semperit 3 éves jó 80%-os gumik voltak)
Nem igaz, hogy ennyi nincs rá, ha valakinek autója van akkor költsön rá, vagy kiesik alóla.NEm minden gumis húz le, de sajnos valóban meg kell őket válogatni.
Mondjuk én a baráti szál miatt helyzeti előnyben vagyok, de elárulom, ha ezekkel a gumikkal az én barátomhoz beállítana, elvennék tőle a gumikat és ott a helyszínen szétvágnák, vagy 4 helyen, hogy fel ne tudja rakni senki.
Az a 4 kerék egy nagy rakat szar.
Bocs hogy őszinte vagyok, de tényleg az. -
tresh
veterán
Szívesen máskor is viszont.. az tuti hogy váltod ugyan az ami az enyémbe is van..vagy legalább is én így tudom az adatok alapján...hf csere lehet megcsinálom majd ha találok jó áron hf-et amit felújíttatok de az ecu végett kicsit fosok hogy azzal is kell babrálni.. nem nagyon hiszem el hogy csak a kompresszió végett tér el egymástól a 75/90 paci de ezek szerint igen.. túl egyszerű mindig bonyolultabbra gondolok

mycso: bele belefér de evvel a gumival én nem mernék tényleg 80 fölött közlekedni..plusz azért a kopás véget is ami valljuk meg elég ferde nem biztos hogy jót tenne a futóművének..de én azt mondom elmegy vele egy gumishoz és megmondja neki hogy okés lehet a dolog vagy sem.. egy nyarat tuti el lehet vele karikázni de csak nagyon ésszel
-
rob210
Topikgazda
-
mycso
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
_NCT
addikt
-
Reaper04
aktív tag
Itt is vannak olyan kátyúk ... bocs ez már inkább valami fekete lyuk...
A fele kerék eltűnne benne, talán le se érne az abroncs a lyuk mélyére, mert az alváz felfogja.
tresh: Jah
Ez a marketing. Van gari... 1 ÉV ! de... bizonyítsd is. Azt meg úgyse tudja, vagy ha még is .. akkor nem fogadják el.SocketA (18772): JA nálunk is ... a LEGFIATALABB ... azért mert ezek "mind" külföldről behozott gumik... ahol annak módja szerint időben cserélik is az abroncsokat a járgányon.
-
SocketA
senior tag
tresh: Mondom, az ar nem feltetlenul mervado, mert vatera. Akar 1 Ft-ert is lehet vasarolni. De ertem mit szeretnel mondani. Nekem a kerdes, hogy az idei nyarat kibirja-e biztonsagosan?
MMA87: Most hivtam fel egy gumiszervizet, itt Db-ben. Van 6.5-7mm-es gumija... a LEGFIATALABB 2004-es!
giigz: LEtai uti automoso 5eFt-ert lecserelik a telit, felteszik a nyarit, es lemossak a kocsit (kulso mosas). A tobbi arat nem tudom, azt kerdezd meg telefonon!
-
_NCT
addikt
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
-
Reaper04
aktív tag
-
_NCT
addikt
-
Reaper04
aktív tag
Szia!
Nálunk se igazán van ilyen árban gumi. Illetve van, de az 100 éves. Profilok 4-6 között mozognak, legalább 5 évesek mind (van persze kivétel, de annak az ára is jóval magasabb).. Garancia? "Az mi?"
Én is netről rendeltem, szerencsére kifogtam egy zsír új Uniroyal-t, használt áron. 2010/42, 9mm, és még "szőrös" volt

Találni lehet azért elég jókat a neten. Csak idő kell.
A télimet mikor leszedtem egy (szintén 2010-es) Trayal gumin volt oldalt a gumi falán egy repedés. Felületinek nézett ki... a gumi máshol nem repedezett, nem öreg, 7-8 milis profillal.
Tippetek esetleg hogy mi lehet ez? Vagy mitől lehet? Gumishoz kellene vinnem érzésem szerint.
-
giigz
veterán
-
SocketA
senior tag
-
_NCT
addikt
Én nem tudom milyen gumisok vannak felétek, de én nézegettem őket múltkor személyesen és direkt figyeltem a DOT számokat. 5 évnél idősebb gumik nem nagyon voltak 90-99% között.
Azért engem a garancia megnyugtat, hogy visszamehetek pampogni, ha szar a gumi, 2 kanyar után szétmállik stb... Vaterán ezt nehezen tudod megcsinálni.
Képed meg mikor lesz már??? Kezdjük azt hinni, hogy nincs is Megane-od!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
-
SocketA
senior tag
1. Nezd mar meg, mit jelent egy gumisnal a 95%. 2004-es 3-4 milimeters gumi. Vagy B eset, amikor rajta van a 6-7 milimeter, de eveket allt a disznok kozott a gumi a sarban/hoban/fagyban, vagy potguminak volt beteve, es szanaszet van mar repedve.
2. Igen, nekem a garnitura volt 11, es azert ilyen olcso, mert Vatera, ennyiert kelt el licittel. Lehet itt jo dolgokat is kifogni... lehet, hogy most nem jott ossze

-
tresh
veterán
Az baj hogy ez a gumi amit mutattál el is van öregedve illetve amelyik autó alatt volt annak egy raklap fos volt a futóműve látszik hogy félre van kopva..ha nagyon akarsz el lehet vele karikázni ezt a pár hónapot de én autópálya tempót biztos nem mernék vele menni max 80
Add el valami driftes srácoknak 4-5 ezerért többet úgy se adnak érte neki meg jó elfüstölni neked meg tanuló pénz volt a maradék 5 k.. mellesleg ha nem akarsz sokat kidobni egyszerre gumikra madaras tescoba van olyan akció hogy 0% thm re el lehet hozni az új nyári gumákat és akkor havi 5-6k fizetsz..haver is így vett nyári gumikat és legalább nyugodt hogy gumi van az autó alatt nem pedig valami annak nevezett futófelületű műanyag sz@r...ja és michelin 
Rob küldöm a képeket pübe
-
_NCT
addikt
-
Reaper04
aktív tag
-
Coyot
őstag
-
_NCT
addikt
-
SocketA
senior tag
MMA87: Az egyik az ara. Ezt 11eFt (+posta) volt, a leiras szerint 4mm-es 2008-as Continental, boven jo kellene lennie 1, akar 2 nyárra is egy ilyen jó guminak.
A masik az, hogy akitol multkor vettem jo gumit, most nem tudott semmit hozni.Gumikereskedesbol meg azert nem veszek, mert rohadt dragan adjak, es nagyon regi szarokat adnak, ott vagjak at az embert, ahogy tudjak.
Arrol nem is beszelve, hogy mindenhonnan osszeszedett gumikat adnak, ezek meg legalabb egy kocsin voltak, egyforman koptak... csak ugy tunik, hogy az elado nem tuntette fel, hogy a szelei jobban. -
_NCT
addikt
-
Coyot
őstag
-
SocketA
senior tag
-
biker
nagyúr
-
SocketA
senior tag
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
Lefotozok mindent ha holnap nem is de mindenkepp megcsinalom es kuldom..
Amugy kapaszkodj meg mert ez egy quadra turbo 21-es ami a kepen van es egyre jobb formaba kezd lenni igaz sokat is foglalkozik vele a haver ..jelenleg csak motorikusan es muszakilag teszi helyre aztan jon a karosszeria. Viszont vitt es vezettem is...hogy is mondjam erre az autora nincsenek szavak szerintem zsenialis amit itt a francia mernokok csinaltak motorikusan de az hogy ilyen bodeba..aahh ha nekem ilyenem lehetne bkv-znek ket evig is akar de osszeraknam es elveznem amit nyujt mert kenyelembe is brutalis

Giigz: nem nyulok en a gyari technikahoz jo nekem igy ahogy van de ahogy mutattam mar kb 160le hozhato ki ezekbol a motorokbol kompresszorral..de mint minden ilyen ez is aldozattal jarna pl motor eletartalom/fogyasztas/es egy raklap penz.
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
Reaper04
aktív tag
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
Reaper04
aktív tag
-
Reaper04
aktív tag
-
FerNandor
őstag
én nem irok ilyeneket, inkább megyek egy kört és beállok máshova, ezeknek úgyis olyan lenne, mint halottnak a csók, nem is tünik neki fel, hogy "mi van". egyszer álltam így be egy ilyen mögé, mert este volt és nem volt máshol hely, de írtam a képen is, másnap meg ott van elöttem egy fél autó hely, én meg nem tudom az ilyet elviselni. (mármint, hogy én állok rosszul és miattam nem tud beállni más, persze ugye a többiek meg magasról szarnak erre, hogy szakadna le a kezük)
-
tresh
veterán
-
FerNandor
őstag
hali, ez mi, az az 1.8-as turbó, vagy az 1.8-as nem is turbós..?

hogy ma milyen front van vagy nem tudom... balesetek, mindenki megy konkrétan, mint a vadf@sz. se index se semmi, bejönnek/kijönnek elém, más elé, össze-vissza mennek, szemböl átjönnek az én sávomba stb, alig vártam, hogy hazaérjünk, mielött valaki belénkjön. tisztára meg van hülyülve mindenki, de halálkomoly!
másik meg.. a hülye szomszéd nem képes normálisan beállni vagy a gárázsába, vagy a garázsa elé. most hogy lehet ilyen b*zin beállni és kb rendszeresen?! én meg nem tudok miatta beállni a ház elé, majd egy daewo tico be tud, mert az 2 méter hosszú csak
de a sor már így is el lesz b@szva
kép -
tresh
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
Mai találós kérdés mert már rég volt mi és melyik röncinek a motorja kezd életre kelni?

-
SocketA
senior tag
Megjartuk ma Ronikevel a markaszervizet:
Az electronic fault hibat azert dobta a kocsi, mert kiment a feklampa kapcsoloja, egyaltalan nem ment a feklampa (durva)
Kicsereltek a kapcsolot meg a biztositekot, mostmar minden jo.
Kiutottek a hibakodokat. Igazabol semmi nagy hiba nem volt, par aprosag (pl a legzsak a kiszedett ules miatt), meg a lamdaszonda dobal neha hibakodot, de ennek az az oka, hogy mar vacak a csatlakozo, ezt majd ossze kell forrasztani.Mentem egy par km-t most a kocsival, es szerencsere nem jott vissza a hibauzenet, szoval minden rendben.

Igy mar csak a rozsdat kell lekezelni (a szerelo szerint karosszeriassal kellene vegyszeresen megcsinaltatni), meg a lamdbaszonda-csatlakozot megforrasztani, hogy ne azzon be.
-
tresh
veterán
Igen ezt a szerelő megmondja jó e még azt nem tudom hogy csinálja max tán a feszítőgörgőt tudom elképzelni hogy meg tudja mondani mi van vele meg hogy menyire feszes a vezérlés de az hogy az meddig bírja még stb nem hiszem.. meg azt most kicseréli és ameddig hajtja tuti nem lesz vele gond utána már úgy is eladja vagy bontó lesz mire annak cseréje újra szükségessé válna

-
_NCT
addikt
-
Josi
senior tag
-
tresh
veterán
-
giigz
veterán
-
tresh
veterán
-
giigz
veterán

Már megvolt:
- gyertya
- elosztó fedél
- rotor
- talpas csapszeg
- axiál csukló
- porvédő gumiharang
- akkumulátor csere
- futómű állítás
- akkusaru
- elektromos ablak bovden
- izzócsereMég kell:
- alapjárati motor
- felső holtponti jeladó
- hőgomba
- hűtő radiátor
- motortartó bak
- hővédő lemez csere
- vezérlés csere
- szelephézag állítás
- injektor tisztítás
- olajcsere, szűrőcsere, váltóolaj csere
Most hirtelen ennyi jut eszembe, talán nem hagytam ki semmit

-
tresh
veterán
-
rob210
Topikgazda
Nekem az a baj, hogy hűtőt kéne cserélnem.
Nagyon kokszos lehet már, és melegben szinte állandóan megy a ventillátor.
Amikor a ventilátor ki be kapcsol olyankor meg érezhetően lejjebb esik a fordulat amíg az alapjárati motorom nem állít utána.
Ez még ugye kényszer vezérelt nem elő vezérelt.Szóval lenne nekem is mit csinálni.
De a remegés nálam is játszik csak én a váltókaron látom amikor indulok akkor látszik ahogy hátréb megy a váltókar.
Szóval nem csak a haver motortartóját kell kicserélni, de azt hiszem az enyémet is érdemes lesz megnéznem.
Ez van. -
tresh
veterán
ja ja mert azok a blokkokat "örökölte" a r19 ből

más:
mióta írtad ezt a motor remegős dolgot folyamatosan ezt figyelem a kocsimnál és valahogy oda jutottam hogy nem tetszik az alapjáratom minta nem 750 lenne pedig a mutatom ott áll (de érezem/hallom a hangján hogy ha egy minimálisat is de ugrál +-50 ami gyári érték de nem tudok vele megbarátkozni) ..így szerintem holnap kicsit kitakarítóm a pillangót/alapjáratit ártani úgy se árt..meg én is csekkolok egy gyertyát ha már olaj cserénél lusta voltam igaz nekem 20K körül mentek még csak a gyertyák de inkább kontroll
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
giigz
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
-
mycso
Topikgazda
-
tresh
veterán
Pont írtam múltkor amikor a váltó mechanikát "javítottam" hogy rudazatos mechanikája van és ez által ha kiszáradnak a csuklópontok lehet kis kattogás nyöszi stb befúj valami zsírzóspray-vel azt jócakát..ez az egyik oka lehet a hangnak és amúgy se árt ezt megcsinálni meghálálja
A másik hogy alapból van egy pici hangja ez ilyen.. de ezeket a váltókat véleményem szerint csak úgy lehet kinyírni ha nincs benne olaj...vagy ha nem ismered a kuplungot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
18800 - 18701
100161 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha jól értem akkor a hajtott tengelyre a gumisnál kaptál nem félre kopott gumit rá úgy tényleg jó lesz kibírja azt a kevés km-t és ahogy írta csak esőbe kell ésszel..bár szerintem ez még jó gumiknál is így van 
( a lámpáknál nézd meg tökéletes az illesztés a képen ) Sorozat gyártás egyik átka..vegyél egy bentleyt na ott csak 1 embernek ez a dolga hogy szinte ezred pontosan vizsgálja állítsa be a hézagokat 

Nem örülök neki, de ez van, így legalább a következő 4-5 évre (amíg tervezem az autót használni) le van tudva a gumi...

Az nem jó üzlet