Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz Jazz #9192 üzenetére

(természetesen elolvastam 1#, linkek tömkelegét, meg miegymást mindent, kiokosítottam magam mi micsoda, de tapasztalatom nem sok a mem. tuningban...)
    2.5-3-3-7 -re állítva (mind a 4 modul akkor ugye így megy), be bootol, de hibaüzenetet ír ki hogy bizonyos file nem található system könyvtárban...
    3-3-3-7 -en még nem próbáltam, de gondolom nem sok értelme van, túl sokat amúgy sem gyorsítana.

És előző hsz.-ra valaki? És hogy érdemes e kivenni a memókat (2x256) hogy ne legyen nagy aterhelés a mem. vezértlőn és jobban lehessen tuningolni? Ér annyit? etc etc etc etc... ?

Más:
    1.: Hogy tudom beállítani a gépet (xp) hogy egyáltalán ne használjon virtuális memóriát? Egyszerűen csak mindegyik vinyóra beállítom hogy "nicns lapozófile" és kész?
    2.: Mondták hogy leggyorsabb telj.: rendszer vinyón 1-50Mb virt.mem....másik vinyón meg Fix 2Gb.
    Ha jól tudom esetemben ennyi feleselges, mivel van össz. 2.5Gb+256MbVGA. Tehát 1-1.256Gb bőven elég, mivel eleve csak 4Gb-ot tud max. címezni Op. Nem? :F
    Hogy tudom rendezni hogy ezen akkolációs egységek vinyó elején legyenek?
    KÖszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés