Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Walter_White

senior tag

Sziasztok, Na a Halloween…. Amerikaban a gyerkőcök mennek kopogtatni cukorkakert :D :D nalam a kékhalál kopogtatott a gépemen… mar pentek-szombaton settenkedett a gepem korul, vasarnap megerkezett… gépszerelés…. Tesztelés….32gb rambol 24-et vitt magaval…
    4x8GB volt a gépemben, 2x(2x8) - lehet már régóta problémája volt, vagy nagyon peches vagyok, mert eddig semmi probléma nem volt a géppel, ugy ment ahogy kell neki... aztán jött a kékhalál... és a 4 memoriából 3 offos... mekkora lehet ennek a valószinüsége? :D az egyik kit rögtön hibát dob a memtest első percében, a másik kitből az egyik meg 7-10-12 percen belül, a 8-9. tesztnél. Ha rögtön a 8. tesztel kezdem, akkor 3 perc mulva 1 hiba....
    Annyi jó van az egészben hogy élettartam garisok. G.Skill Ripjaws (f4-3200c16d-16gvkb)
    Viszont a dobozukat én már rég kidobtak, most lesznek a memóriák 3 évesek. Nem őriztem meg, ez szerintetek jelenthet gondot? Gondosan becsomagolva viszem vissza mind a 4 sticket. :R
    Tudom nem az a topik, de helyettük, esetleg próbáljak ki másfajtát? Ha igen off-ban jöhetne 1-2 tipus. Azt hiszem ezek Hynixesek voltak.
    Ryzen 3600 mellé.

Új hozzászólás Aktív témák