- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Olyan 10-20 percig. Az a vicces, hogy ugyanez a ram masik gepben jol mukodik. Ugy ertem semmilyen hibat nem tapasztaltam masik ket alaplapban vele, ezen a gepen kb. 5-szor probalkoztam win installal, es mindig valamilyen crash volt az elso alkalommal, amikor bejott az asztal. Igazabol arra lennek kivancsi, hogy vigyazni kell, mert ez a ram masik gepben is be fog elobb-utobb szarni, vagy lehetseges, hogy csak ezzel a lappal nem mukodott jol, de amugy masik gepben mukodni fog problema nelkul? A lap az elotte is ment masik rammal, meg azota is megy masik rammal es semmi hibaja, ugyhogy azt tippelnem, hogy az jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest