- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de akadt 1 kis problémám az új gépemmel. Van ugyebár egy GA-N650SLI-DS4 alaplapom 2 1 gb 800 mhz ddr2 twinmos memóriával.
1. A memóriák memetest alatt hibáztak, gariba visszaküldtem és ott azt mondták, hogy náluk okék voltak a memók. Visszaküldták a memókat, majd egyenkentént minden slotban leellenőriztem (memtest, vista memóriadiagnosztika) és nem jelzett hibát egyik progi se. Majd beraktam mindkét modult és mindkét progi hibát írt ki, mind dual, mind single chanel módban.
2. Játék közben töltésnél, vagy játék közben kilép a windowsba.
3. két kékhalál jött be, az egyiknél a page file-ra, a másiknál a video-memory managmant-re hivatkozott a windows.
4. Próbáltam ujrarakni a vistát, de a telepítő azt írja ki, hogy nem lehet másolni a fájlokat és egy hibaüzenet 0x0800201217, azt hiszem ezt írta ki dob. A dvd-íróm jó, mert másolni és írni is tudok vele.
5. A winchesterem meg eléggé kerreg (samsung 160 gb, sataII)
Nem tudom, hogy mi a probléma, gondoltam a tápra is, de gyanús nekem, hogy az alaplappal lehet a probléma.
Valaki tudna nekem segíteni, mert kezd elegem lenni a gépemből. Az alaplapot, a memóriákat, megy vinyót gariban visszaküldtem, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd, de szeretném ha közületek vki tudna nekem segíteni, hogy mi baja van a gépemnek.
Előre is kössz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest