Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee0307

őstag

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de akadt 1 kis problémám az új gépemmel. Van ugyebár egy GA-N650SLI-DS4 alaplapom 2 1 gb 800 mhz ddr2 twinmos memóriával.

1. A memóriák memetest alatt hibáztak, gariba visszaküldtem és ott azt mondták, hogy náluk okék voltak a memók. Visszaküldták a memókat, majd egyenkentént minden slotban leellenőriztem (memtest, vista memóriadiagnosztika) és nem jelzett hibát egyik progi se. Majd beraktam mindkét modult és mindkét progi hibát írt ki, mind dual, mind single chanel módban.
    2. Játék közben töltésnél, vagy játék közben kilép a windowsba.
    3. két kékhalál jött be, az egyiknél a page file-ra, a másiknál a video-memory managmant-re hivatkozott a windows.
    4. Próbáltam ujrarakni a vistát, de a telepítő azt írja ki, hogy nem lehet másolni a fájlokat és egy hibaüzenet 0x0800201217, azt hiszem ezt írta ki dob. A dvd-íróm jó, mert másolni és írni is tudok vele.
    5. A winchesterem meg eléggé kerreg (samsung 160 gb, sataII)

Nem tudom, hogy mi a probléma, gondoltam a tápra is, de gyanús nekem, hogy az alaplappal lehet a probléma.

Valaki tudna nekem segíteni, mert kezd elegem lenni a gépemből. Az alaplapot, a memóriákat, megy vinyót gariban visszaküldtem, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd, de szeretném ha közületek vki tudna nekem segíteni, hogy mi baja van a gépemnek.
    Előre is kössz a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés