Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Bitsdujour-nál HDSentinel akció. Az 5 példány 5 különböző embernél is lehet, legalábbis mi innen a fórumról így vettünk családi csomagot. Ez itt most olcsóbb !
-
arfer
senior tag
Hát ez így ránézésre átcímkézett DataRAM Ramdisk, nem?
-
arfer
senior tag
És már meg is találtam a választ ... Igen, az !
[ Szerkesztve ]
-
-
arfer
senior tag
Ma megint van HD Sentinel Pro Family licensz akció a http://www.bitsdujour.com/ -on. Ha öten összeállnak, akkor csak 6 dollár egy példány!
-
arfer
senior tag
BD engem is megsz*patott most, beadtam neki az új kódot, elfogadta, de onnantól kezdve nyista net, csak ha a tűzfalát kikapcsoltam. Törölni kellett a tűzfalszabályokat és újra kellett indítani a gépet ahhoz, hogy bekapcsolt tűzfal mellett ismét tudjak netezni. A szabályokat meg újra beállítani. Csak azért írom le, hátha más is belefutna, mert számomra ez nem volt evidens.
-
arfer
senior tag
Én a Double Commandert preferálom...
-
arfer
senior tag
válasz l.skywalker #16739 üzenetére
"The inventor of Autocorrect is dead. Restaurant in peace!"
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz fateless #18659 üzenetére
Én ezt úgy csinálnám, hogy a Macriummal csinálnék egy bootolható USB pendrive-ot/küldő vinyót/SSD-t, arról bebootolnék, image-be menteném a klónozandó egyedet, persze az image-et a bebootolt vagy egy másik külső egységre tenném, majd az m.2 cseréje után ismét a macriumról bootolnék és visszaállítanám az image-et a kellő helyre... Bár ha nem az m.2-ről bootolsz, és nem azon van a rendszer, akkor a Win-en futó macrium is megcsinálja, a külső eszköz bootolását megspórolhatod.
-
arfer
senior tag
válasz LeroyJetro #20432 üzenetére
Kár hogy 1 éves licenszek, és 12.31-ig telepítenii kell őket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest