Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
válasz
LeroyJetro #20432 üzenetére
Kár hogy 1 éves licenszek, és 12.31-ig telepítenii kell őket
-
arfer
senior tag
válasz
fateless #18659 üzenetére
Én ezt úgy csinálnám, hogy a Macriummal csinálnék egy bootolható USB pendrive-ot/küldő vinyót/SSD-t, arról bebootolnék, image-be menteném a klónozandó egyedet, persze az image-et a bebootolt vagy egy másik külső egységre tenném, majd az m.2 cseréje után ismét a macriumról bootolnék és visszaállítanám az image-et a kellő helyre... Bár ha nem az m.2-ről bootolsz, és nem azon van a rendszer, akkor a Win-en futó macrium is megcsinálja, a külső eszköz bootolását megspórolhatod.
-
arfer
senior tag
válasz
l.skywalker #16739 üzenetére
"The inventor of Autocorrect is dead. Restaurant in peace!"
-
arfer
senior tag
Én a Double Commandert preferálom...
-
arfer
senior tag
BD engem is megsz*patott most, beadtam neki az új kódot, elfogadta, de onnantól kezdve nyista net, csak ha a tűzfalát kikapcsoltam. Törölni kellett a tűzfalszabályokat és újra kellett indítani a gépet ahhoz, hogy bekapcsolt tűzfal mellett ismét tudjak netezni. A szabályokat meg újra beállítani. Csak azért írom le, hátha más is belefutna, mert számomra ez nem volt evidens.
-
arfer
senior tag
Ma megint van HD Sentinel Pro Family licensz akció a http://www.bitsdujour.com/ -on. Ha öten összeállnak, akkor csak 6 dollár egy példány!
-
-
arfer
senior tag
És már meg is találtam a választ
... Igen, az
!
-
arfer
senior tag
Hát ez így ránézésre átcímkézett DataRAM Ramdisk, nem?
-
arfer
senior tag
Bitsdujour-nál HDSentinel akció. Az 5 példány 5 különböző embernél is lehet, legalábbis mi innen a fórumról így vettünk családi csomagot. Ez itt most olcsóbb
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Társasjáték topic
- Formula-1
- Router gondok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest