Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
De ha nem "én vettem őket", akkor a "windows-ból ki nem nézhető" infókat milyen jó már egy ilyennel összegyűjteni?
Egy ismeretlen gép, ha hozzám kerül, akkor ebből egy szempillantás alatt megtudok mindent és nem kell keresgélnem. Ráadásul, ahogy te is mondtad, a "legtöbb" benne van alapból a Windows-ban. A többire meg KELL ez.
-
tonyrulez
őstag
Én például alaplap oldaláról letöltött lan driverrel szoptam mint a torkosborz. 100MBps letöltést bírta 10 percig a gép, utána teljes fagyás. Már BIOS-t frissítettem, proci feszt állítottam, tápot mértem, mire láttam hogy az alaplap oldalán egy 1 éves driver van fent. Driver le, generic legfrissebb fel és probléma megoldva. Egyébként egyetértek, nem kell ehhez progi, csak rá kell guglizni.
-
holozis_HUN
addikt
1.: Mint mondtam, eddig semmi bajom nem volt belőle.
2.: Lehet jó, de mi van, ha lehet jobb is? Ha valami frissült olyanra, hogy egy eddig nem észrevett hibát javít, valamit picit optimalizál.
3.: Csak akkor indítom el, havonta 1x, amikor frissíteni szeretnék, legyen Windows, Nvidia vagy ez. Telepítem, leszedi a drivereket, és le is törlöm. Nem kell addig, hogy legyen.4.: Bár szerintem nincs már sok friss driver, mivel a gép LGA1155 alapú...
-
Argos
őstag
Persze, sok ingyenes oldal van. (dafont; fonts.com; 1001fonts; fontsquirrel stb.)
De, ha jött már hozzád ügyfél azzal, hogy neki ez a betűtípus kell -pláne, ha a neve sincs meg-, de "mán' jelleggel" és evégre nincs időd kiszerkeszteni, akkor jól jön, ha van egy pár olyan pakkod, amiben szerepelnek egyébként fizetős betűtípusok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)