Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na neeeee..... Olvastam a fórum szabályzatot. Én betartom.
Ha már szóba került a warez... Az "OSX PC-re" fórum ezzel kezdi "A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. "
Ami nevetséges. Szóvá is tettem:
A vásárláskor/telepítéskor elfogadod az EULA-t. Ebben pedig kerek perec kimondják, hogy tilos a nem Apple által gyártott gépre telepíteni.
"You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so."
Mivel a mezei PC-re történő telepítése a végfelhasználói lincencszerződés megsértése, egyértelmű az illegális szoftverhasználat.A válasz: Megbeszéljük.
1 héttel később érdeklődtem mire jutottak: Azt eláruljátok, hogy mely gondolatmenet/paragrafus/szerződés alapján "nem illegális"?!
A válasz: Kérlek ne spameld a modkert. Jelentkezünk, ha döntésre jutottunk!
Ez volt majd 1 éve, 2013 augusztusában volt. Szóval ez a "warez mellőzése" igencsak szelektív, képmutatás!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Formula-1 humoros
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest