Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Elkezdte a frissítést, meglátjuk mi lesz a vége... Ez lett a vége..."
Nem is értem a felvetést! Ahogy #19232 AtHoS is írta, minden fontos tudnivaló le van írva a linkelt oldalon:
Terms and Conditions: This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered No free tech support You must download and install this giveaway before the offer has ended May not be resold Technical Details Developed by H.D.S. Hungary Version is v5.61 Standard Download size is 23.9 MB Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit)
#19234 tibaimp
Így van, telepítés során települ egy 986 KB-os SharewareOnSale Notifier.exe is, ami a nevéből adódóan napi szinten értesít az aktuálisan ingyen vagy akciósan kínált szoftverekről, én egész sokat húztam már ennek köszönhetően be. Nem tudom, hogy bármi kár okoz e, nekem még egy vírusirtó sem jelzett rá, és mint írod is eltávolítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest