- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
[link]
Amikit 11 most ingyenesen letoltheto. -
Golden9
veterán
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store:
Control -
UserX
addikt
válasz
Donki Hóte #20990 üzenetére
Csak még annyit, hogy a 100x VPN szoftver miből él???
Felkeresik a Pszichiátriai Oszályok Paranoia Részlegét?
Ha követed, egyre több AV-ben, IS-ben beépített funkció...
Üdv:
UserX -
UserX
addikt
válasz
Hidd el, hogy van rá igény!!!
Lehet, hogy ha te Ausztráliában élnél, nem tudnád e nélkül nézni a magyar verzsönt...
Vagy például, ha nincs megfelelő IP címed, az M4 SPORT-ot is blokkolják 'külhonban'!
A szolgáltatók viszont folyamatosan szűrik az IP címeket, pontosan a VPN megakadályozására (is...).
De mint írtam, az általam linkelt elég fapados a szolgáltatások terén, viszont most ingyenes!
Részemről az OFF lezárva! Akinek kell vigye, akinek nem inge, az meg ne vegye magára!Üdv:
UserX
Szerk.: A VPN-nek van külön topikja, ott lehet folytatni a témát!
-
NF-
tag
válasz
Pl. 5 évig használtam indiai YouTube prémiumot. Csak az előfizetés idejére kellett a VPN. Így havi 70 centért használtam 5 évig. Kár hogy épp most nyírja ki a Google ezt.
-
-
UserX
addikt
válasz
kivlov #20984 üzenetére
Tökéletetsen egyetértünk!!! +1 !!!
'Puculónak' ott a CCleaner, én merem használni a Free-t, semmi gond vele! 'TuneUp' szoftvert meg nem használok és nem is akarok!!!UserX: Skizofrénia rulez!!!
Kipróbáltam a Steganos VPN-t. Csalódás! Szerver alig (nincs benne magyar sem), kapcsolat lassú, mint a dög! Tényleg csak azok próbálkozzanak, akiknek TV-re kell!!!
Azért viszont, már ha működik ingyé' jó!
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store:
Astrea: Six Sided Oracles -
UserX
addikt
válasz
Bluerainbow #20970 üzenetére
Nagyon jó, hogy ezt közzétetted, remélem sokan tudják használni!
A 'vézérhajóval' (Backupper) több gondom volt:
1. Egyszerűen képtelenség bootmedia-t összehozni!Ezt többen is írták a fórumán.
2. A visszaállítás nálam tetű lassú!
Az INGYENES Hasleo-t használom, ajánlásra, az AOMEI meg ment a levesbe!
A lemezkezelő alkalmazása viszont nagyon jó, átlátható, könnyen kezelhető.Elnézésed kérem, de még egy észrevétel:
Az appok legtöbbje kiváltható ingyenes programokkal. Gparted, PDFgear, Hasleo stb.
Akiknek mégis ez kell, használják jó egészséggel! -
UserX
addikt
Átlagjúzernek (indonéz HBO...stb.
), szerintem tökéletes. Adatvédelmi szempontból inkább aggályos (német székhely...
). Karácsonyi ajándék:
-
rgranc
aktív tag
válasz
-
-
-
NF-
tag
válasz
Donki Hóte #20976 üzenetére
PDFGear?
-
karlkani
aktív tag
válasz
Donki Hóte #20974 üzenetére
A letöltött .zip-ben van egy .txt, amiben leírja, hogyan kell aktiválni (6 hónap).
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
Donki Hóte #20974 üzenetére
A SwifDoo úgy néz ki trial, viszont alatta ott van a sok ingyenes, teljes verziós program.
-
-
Mikemend
senior tag
SwifDoo karácsonyi csomag, a "szokásos" programokkal
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Köszi pár dolgot behúztam.
-
Piftuka
veterán
válasz
Nagyon köszönöm!
(Az AOMEI csapatának is.) Hosszú idő óta ez a legjobb csomag! Több, kifejezetten hasznos tool van benne. Fotó feldolgozó, mappa és file titkosító, particionáló, stb.
Azon meglepődtem, hogy az IObit Uninstaller is a csomag része, de ez most különösen jól jött, mert éppen készültem ismét megvenni a liszenszt hozzá. -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store:
Vampire Survivors -
mgergo76
tag
december 24-ig
Ant Download Manager PRO Giveaway -
mgergo76
tag
GOG mai:
THIEF csomag (Definitive Edition, Gold, The Metal Age, Deadly Shadows)
90%-os kedvezmény -
pupuka76
tag
Sziasztok!
Nekem továbbra sem jött le a bitsdujour-ról, de Shad0w által megadott linkről igen és a megvásárolt kulccsal sikerült is beaktiválni.
Mindenkinek köszönömP.
-
mgergo76
tag
GOG mai ingyenes játéka (12.15-ig):
The Whispered World: Special Edition -
mgergo76
tag
EPIC Store mai ajánlata december 19. 17:00-ig:
The Lord of the Rings: Return to Moria™ -
UserX
addikt
-
Golden9
veterán
válasz
nggabi #20948 üzenetére
Hard Disk Sentinel Standard Edition
https://www.bitsdujour.com/software/hard-disk-sentinel/in=todays-deals-homeSticky Password Premium
https://www.bitsdujour.com/software/sticky-password-premium/in=todays-deals-home -
GEPESZ66
veterán
Hard Disk és Sticky
[link] -
HugóBoss
tag
GoG-on megint jó cuccok vannak
Space Marine 1
Dredge
The Outer Space
és még sok más -
user12
őstag
válasz
vidaila #20940 üzenetére
Szia
Bd-re van: https://https.hu/ -
atee_13
őstag
-
vidaila
senior tag
Sziasztok, nem tudtok valahol valami bestbuy kedvezményt (esetleg hosszan tartó trial) lehetőséget a következő 3 védelmi programra?:
-Kaspersky
-Bitdefender
-Eset -
mgergo76
tag
EPIC Store Mikulás ajánlatok:
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga
Bus Simulator 21 Next Stop -
-
Trailblazer
veterán
Az Opera valós utódja az eredeti norvég fejlesztőktől a Vivaldi. Ugyan nem a topic témája, csak megemlítem. Hosszú évek óta használom, teljes megelégedéssel.
-
sopruk
senior tag
válasz
mgergo76 #20913 üzenetére
Nekem hírlevélbe érkezett. Visszanéztem a leveleket, minden évben szokott lenni ugyan ekkora kedvezménnyel év végén.
Eddig mindig az ingyenes akciókban lévő Standard verziót használtam, most megvettem az 5 gépes családi Pro verziót...#20917 Piftuka
Tényleg érdekes, hogy a magyar oldalon nem szerepel az akció. Meg ott az alapár is magasabbnak tűnik... -
-
milan26
senior tag
Ez is jó: Unreal Commander
-
-
-
-
lck
senior tag
[Double Commander] 20-25 év TC után már egy fél éve ez van fenn nálam. Gyakorlatilag azt tudja mint a TC. Legalábbis nekem nincs hiányérzetem. És így a lelkiismeret furdalásom is kevesebb
-
mgergo76
tag
válasz
roseA580 #20918 üzenetére
Igazándiból most is véletlenül (munkából kifolyólag) akadtam erre az ajánlatra (korábban egy másik oldalon keresztül vettem családi licenszt).
Várható volt, hogy black friday-cyber monday végett lesznek jó ajánlatok, így vettem meg az AIDA64-et is.
Még egy jó ADM és Total Commander ajánlatra várok ,bár ez utóbbit nem szokták akciózni, úgyhogy lehet egyszer rááldozom azt a 42 eurót. -
-
mgergo76
tag
december 4. 23:59-ig:
HD Sentinel Pro családi licensz (5 gépre) 55% kedvezménnyel (24.75EUR + ÁFA) -
Mikemend
senior tag
válasz
Bluerainbow #20910 üzenetére
Hálás köszönet!
-
Arolotifar
őstag
válasz
Bluerainbow #20910 üzenetére
Köszönöm
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #20907 üzenetére
A Coolmuster oldalán még tart az ingyenes akció.
Coolmuster Android Backup Manager 3.1.14 -
-
Golden9
veterán
-
mgergo76
tag
válasz
s7evcsenko #20904 üzenetére
2 éves opciót vettem 45USD-ért (annyit nekem megért). Sensor panel ki van téve egy kis képernyőre, így látom, ha valami anomália lenne a figyelt paraméterekkel pl. játék közben.
2 év alatt a jelen konfigom mérésére szolgáló paraméterek rendesen ki lesznek reszelve és okafogyott lesz az újabb verziókra való frissítés.
Amikor majd lecserélésre kerül a konfig (5-8 év múlva), akkor legfeljebb majd veszek új licenszet. -
dbius
veterán
válasz
roseA580 #20903 üzenetére
A licenc érvényes marad 1 év után is, az 1 év ebben az esetben csak azt jelenti, hogy 1 éven keresztül vagy jogosult (a vásárlástól számítva) újabb verzióra frissíteni a megvásárolt kulccsal. Az 1 év lejártát követően továbbra is használhatod a kulccsal az addig megjelent verziókat (azaz extreme verzió funkcióit), de további verziófrissítésre már nem leszel jogosult.
-
mgergo76
tag
AIDA64 Extreme előfizetés 50% kedvezménnyel (1 licensz 3 gépre telepíthető):
AIDA64 Extreme
Kuponkód: BLACK2024 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest