Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Az a gond hogy Vanced kicsit többet tud mint a prémium. Beépített SponsorBlock, beépített Return Youtube Dislike, csúsztatási műveletek fényerő és hangerő állításra, valóban fekete téma, nem csak sötét, egyenként kikapcsolható komponensek (YT story, csatorna vízjel, stb.), preferált videóminőség kényszerítése, stb, mindezt a gyári YT app köntösében.
De nem kell félni, a legutóbbi Vanced még 1-2 évig el fog ketyegni, addigra meg csak átveszi valaki más néven.
Ami még alternatíva az a NewPipe. Igaz Google login nincs (pont ez a lényege hogy szeparált), de legalább van SponsorBlock meg Dislike.
-
-
-
-
tobias40
veterán
Azoknak írtam akiknek nem sikerült vmiért,mint nekem a nordvpn-el..(nekem a harmadikat továbbra sem de nem érdekel már,nem oszt nem szoroz..
)Mindent uanúgy csináltam és elsőre megette,tegnap többször próbáltam és nem.(igaz úgy láttam hogy a nordvpn is bizonytalankodot...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest