- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgergo76
tag
Augusztus 21-ig: [LEGO Game Bundle]
-
sopruk
senior tag
-
roseA580
tag
válasz
Oldman2 #20692 üzenetére
Moon+ Reader Pro megvéve!
Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
-
baloo79
tag
AOMEI Backupper Professional még 1 nap, 12 órán keresztül ingyen!
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20687 üzenetére
Köszi sikerült!
Telepítés után az asztalra rakott ki egy ikont ami csak az oldalukat nyitotta meg.
Azt hittem nem bírja a gépem és el sem indul
Később rájöttem hogy a Start menüből kell indítani...
Ezért én is itt regisztráltam fiókot először és belépve van egy menüpont ahol aktiválni lehet a kapott kulcssal... -
válasz
andreas49 #20686 üzenetére
Én ilyen célra fenntartok egy gmail-s címet (ha tempmail és hasonlókat nem enné meg), ezzel nem volt gond.
Esetleg próbáljuk fordítva, azaz először regisztrálj egy új fiókot valamelyik email címeddel, aztán utána próbáld újra (a regisztrált email címedet add meg a promo oldalon)
-
andreas49
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20677 üzenetére
Valós email-t adtam (3-at is), de azt mondja, hogy nem 'valid'
-
-
válasz
fogselyem #20679 üzenetére
Azt direkt megnéztem, hogy tud-e offline adatbázist kezelni és mivel -sok más mellett- TUD, csak ezért osztottam meg.
Olyan jelszókezelőt nem használtam/használok (és nem is fogok, de még csak megosztani/ajánlani sem), amihez fiók kell, csak és kizárólag online tárolnak. Kezdetektől a jó öreg Keepass-t használom, pont azért, mert offline az adatbázis, ezen meg nincs mit törni, ha ellopnák, akkor is (jelenleg) kb. 1 milliárd év lenne visszafejteni a master password-t... -
-
fogselyem
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20676 üzenetére
Biztos jó... ...valamire, arra pédául tökéletes, hogy egy a fejlesztőhöz való betörés, adatszivárgás, megszomorodott fejlesztő bosszúja esetén az összes kulcsunk, jelszavunk, stb kikerül a netre.
Maradok a Google, Microsoft jelszómenedzsereknél kétfaktoros Google és Microsoft autentikátorral megfejelve.
Ha meg felnyomták a Googlet, Microsoftot akkor már úgy is mindegy.
-
Hoffer
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20677 üzenetére
-
ACDSee Gemstone Photo Editor 12 Lifetime | Működik
Valós email kell neki (tempmail-t lefülelte), fiókot hoz létre.
-
AceBIT Password Depot 16.0.8 Lifetime
Direct Link | Gyári oldal | Érdeklődtem felőle, nem jött válasz
Kulcs: 22U4-Q5M2-832NK-T0101-C0C1N-AUPTH (mindenki ezt kapja) | Működik -
Sdi
addikt
válasz
Shad0w #20673 üzenetére
Evvel tényleg jobb lenne áttelepülni a saját topikjába.
Egyébként én is megvettem és semmilyen anomáliát nem vettem észre a meghajtóimon / 3 ssd, 2 hdd /. Korábban ingyenesen használtam sok-sok éven keresztül.
-
Shad0w
senior tag
Sztm még a szürke zónában vagyunk. Te is megemlítetted, hogy itt szoftvereket ajánlgatunk és ha most kiderül, hogy A S.M.A.R.T. elemzőnek vannak mellényúlásai akkor lehet, hogy ezentúl nem ezt ajánlgatjuk
Én pl. megvettem és használom rendszeresen, ha vannak korlátai azokról szeretnék tudni. Illetve ha tudom reprodukálni akkor nyitok is rá ticketet (ez nem egy ingyenes open source ahol ha gondod van akkor az a válasz jön, hogy open source, oldd meg magadnak
).
Idáig kicsit dedóban ment az ügy:
- szar
- de nem szar
- de mondom hogy szar. A CrystalDisk nem szar
- de nálam tökjó
- ...Szóval jöhet a következő lépés, nyomozzunk már egy kicsit!
-
gézu
őstag
válasz
SenorGrande #20671 üzenetére
De akkor kiderülne a probléma forrása. Hát hova vezetne ez?
-
-
UserX
addikt
-
kivlov
aktív tag
Elmondtam egy véleményt és egy tapasztalatot erre itt mindenki meg akar győzni az igazáról, amiben nem kételkedem, illetve hogy én vagyok a hülye.
ebben sem kételkedem
Nálam nem mutat valós értékeket, 8 eszköz van itt nálam amiből 3-nál mutat valós adatokat, a többinél egyik sem felel meg a valóságnak, közelítve sem.Feltettem a 6.20 legújabb verziót az sem mutat mást.
pedig még 3 füstölőt és 2 cápafogat is tettem fölé hátha...Tisztában vagyok a S.M.A.R.T. értékekkel és nyilván evidens, hogy nem ugyanaz a start/stop, mint a power cycle, ehhez azért nem kell atomfizika.
De hogyan hozhat teljesen más adatokat két program ami mind ugyanabból a S.M.A.R.T-ból szedi az infókat?CrystalDisk közel helyes értékeket hoz mind a 8 eszközön, most akkor ez, hogy lehet ha ennyire szent grál a HDS?
Ez nálam a tapasztalat, amit megosztottam nem kértem rá megoldást, mert nincs gond, így ez nem képezi vita tárgyát.
Nálam eddig mire jelzett a HDS, hogy kezd pusztulni bármi is addigra már az adatok egy része menthetetlen volt, így sok értelme nincs nekem nézegetni, régóta 3x redundanciában van minden szóval nincs para...
Nem kívánom tovább vinni ezt a szálat, mindenki használja azt amiben hisz.
Köszönöm -
Shad0w
senior tag
válasz
kivlov #20662 üzenetére
HDS a S.M.A.R.T. interface-en (vagy fenetudja minek kéne hívni) olvassa ki az értékeket, de mivel semmi nem köt senkit, hogy melyik registerben melyik érték van így gyártónként és modellenként van egy lista, hogy melyik érték micsoda. Seagate például kerek perec leírta, hogy nem mondja meg melyik érték micsoda, használd az ő saját tooljukat.
Szóval a hds-t érdemes mindig frissen tartani és/vagy tisztában lenni vele, hogy a régi verziók esetleg rosszul azonosítják a kiolvasott értékeket.Külső hdd: 2 érték is van: Start/Stop Count, Power Cycle count. A kettő nem ugyanaz. Régi WD Green-eknél volt is belőle probléma, hogy a Start/Stop count percenként növekedett, mert csak. Szal, nagyjából pont kiadja amit tapasztaltál (márha WD a külső vinyó, de nincs kizárva, hogy a többi gyártó is trükközött ezzel)
Üzemidő: nekem van a serveremben egy Samsung 830-as ssd, 2011-ben vettem és most 3555 napot ír működési időre, nagyjából telibe találta.
...nem mondom, hogy nem azt látod amit, csak nálam teljesen jól működik a HDS.
-
kivlov
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20660 üzenetére
HD Sentinel 6.01
Samsung 980 ssd
Samsung 970 evo ssd
Kingston snv2s ssd
Ezek a legelterjedtebb típusok mit kellene felismerni akkor?
Gyerekek kicsit kezdem úgy érezni hogy véditek a mundér becsületét
Mit kellene még tenni térdeljek kelet felé és áldozzak egy tyúkot?Ha a másik progi teljesen eltérő de a valósághoz sokkal közelibb értékeket mutat akkor mit akartok védeni? több mint 10 éve használom a HD Sentit de egyre több a fals infó amiket ad régen jó volt ez tény....
régebbi verziókkal nem voltak ilyen eltérések
-
borges7
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20656 üzenetére
köszi, ezt kipróbálom!
-
válasz
kivlov #20658 üzenetére
Nem írtad pontosan milyen SSD-ről van szó, de lehet, hogy a HDS nem ismeri (feltételezem a legújabb verziót töltötted le belőle) vagy tényleg rosszul kezeli.
UI: A leállítások számát ill. az üzemórát általában az összes meghajtó, a visszaadott "infótömb" ugyanazon indexű elemén tárolja, ezt még különböző FW-l rendelkező, azonos típusú SSD-k sem szokták megváltoztatni. Ezért feltételezem, hogy a HDS inkább nem ismeri az SSD-t, mint rosszul kezelné ezeket az értékeket...
-
Nyíl
tag
válasz
kivlov #20657 üzenetére
Én már régóta HDS-t használok, nagyon jó program! Nekem az indulások/leállások számát is pontosan mutatja, és az írt adatmennyiséget is, a működési időt nem tudom pontosan, de az is valósnak tűnik, használtam PC-n és laptopon is, van SSD-m és HDD-m is és eddig semmilyen problémám nem volt a programmal, mindent valósan mutat nekem. Melyik verziót használod? Ha régebbit lehet az a gond... (Nekem jelenleg v6.01 fut hiba mentesen, de a korábbi verziókkal sem tapasztaltam problémát...)
-
kivlov
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20653 üzenetére
A HD setinel és a Crystal is teljesen más értékeket ad ilyenkor mi a teendő? vegyek még Cavintont vagy álljak le vele?
a Crystal sokkal közelebb áll a valósághoz lényegesen pl.: 6500 helyett csak 75 leállást ír ami kb. valós is lehet. -
kivlov
aktív tag
Nem bántottál meg de hidd el vannak anomáliák is a világon...
Nem tudom mit tudok elfelejteni azon ha egy külső hdd-t 2-3 havonta egyszer rádugok a gépre és átmásolok rá mindent majd lehúzom és megy a szekrénybe ez hogyan tud 6500 nál több leállást produkálni a szekrényben? ha az üzemidejét amit kiír elosztom a leállások számával akkor kb egész nap ki be húzogatom percenként amit valljuk be nehéz lenne elfelejteni -
WinX DVD Ripper Platinum 8.21 Lifetime
Letöltött ZIP-ben benne a licence kulcs, promo lejárata előtt (hogy az mikor lesz, nem tudom) aktiváljátok be. Jelen pillanatban még működik. -
UserX
addikt
-
-
válasz
kivlov #20651 üzenetére
Elnézést, nem akartalak megbántani, nem is annak szántam a mondandómat. De bárkivel előfordul (még 30 év IT után is), hogy elnéz, vagy elfelejt valamit. Mindnyájan emberek vagyunk. Én is már kb 30 éve dolgozom IT-ban, ráadásul már előtte évekig a számítógép volt a hobbim (C+4 és C64 volt az elsők között). Mégis hibázok időnként.
-
kivlov
aktív tag
válasz
Busterftw #20642 üzenetére
Nekem a megbízhatóságával van gondom.
1. ssd 6 éves azt írja rá 419 napos pedig 0-24 be megy 6 éve
2. ssd 1 éves erre 505 napot ír ki ez is 0-24 ben megy a másikkal együtt
3. 3 éves külső hdd ez csak adatmentésre van használva 2-3 havonta egyszer van rádugva a gépre egy mentés erejéig, erre azt írja hogy 261 napot ment és 6547 szer indult el és állt leszóval kb semmire se jó csak sacc per kb.ra az állapotra és a hőmérsékletre.
Gyári HP Desktop gépen, samsung, toshiba, kingston cuccokkal, még mielőtt valaki arra fogná, hogy gagyi alkatrészek miatt és eredeti sw.
Több tucat gépen és hdd-n tesztelve amiknek tudom az üzemidejét sem stimmel sehol semmi. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Acélfarkas #20638 üzenetére
SSD-k korában mennyire van ennek értelme?
Egy időben én is telepítettem de kb rá sem néztem, meg akkor jött jól amikor épp eladtam pár régebbi HDD-t és tudtam állapotot mellékelni. -
mgergo76
tag
válasz
Acélfarkas #20638 üzenetére
+1
5db-os licencet vettem pár éve valami akció keretében, az összes családi gépre feltettem. -
vacs
veterán
válasz
ggeleven #20462 üzenetére
Helló.
Azt jól látom, hogy a Hard Disk Sentinel még mindig ingyé van?
Sőt, már 2023-09-05-én is elérhető volt.
Szabad innét tölteni? -
Jabby
őstag
Power-user - Szombat 22 óráig ingyenesen telepíthető PC-re.
-
niof
veterán
Vótmá?
6 hónapig ingyen használható a teljes Affinity csomag. Nice! -
Jabby
őstag
Ashampoo Disk-Space-Explorer 2024 - Holnap 22 óráig ingyenes letölthető/telepíthető.
-
Vigneau
félisten
Én a Speed Commander-t kedveltem meg, de ingyenes verziójával eddig még nem találkoztam.
-
sopruk
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20609 üzenetére
Köszi szépen, biztos hasznos lesz majd...
Ezt is felraktam, működik, korábban itt is többször linkelték a korábbi verziókat...
Ashampoo Snap 15 Lifetime Giveaway -
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Acélfarkas #20613 üzenetére
Tudom, a Dos-navi-t...Akkor ez volt a nagy rivalizálás, NC vs Dos Navi! De rég is volt...
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20616 üzenetére
Az szép, nem tudtam róla, de most már mindegy, rászoktam a TC-re régóta.
-
A DOS Navigator Necromancer's DOS Navigator néven mai napig "él"...
-
Acélfarkas
őstag
Közben beugrott, DOS Navigátor, hála a linkednek, onnan már rá tudtam keresni. Imádtam, sajna Windowson már nem fejlesztették tovább.
-
crok
nagyúr
válasz
Acélfarkas #20613 üzenetére
Volcov Commander (VC) vagy ha default szürke volt akkor DOS Navigator (DN)
-
UHHH
őstag
Midnight Commandert linux alatt és
FAR Manager-t használok windows és android (Far on droid) alatt. A legjobb és ingyen van!
Igen, ez a windowsos FAR Manager. -
fogselyem
senior tag
Q: What's the price of an update from an older to the current version?
A: As soon as you are registered, (until further notice) all updates are free, provided that you get the latest version yourself by downloading it. This has been the case since version 1.0. Just install the new (Shareware) version over the old one. The only important thing is to keep the file wincmd.key.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged