Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
rgranc
üzenetére
Megtaláltam a több részlet kivágásának lehetőségét, ugyanaz mint amikor egyet vág ki az ember csak meg lehet tenni többször, más kiválasztott résszel
Arra viszont nem jöttem rá, hogy a kivágott jeleneteket hogy lehet előnézetben megnézni lementés előtt.
Kb. vagy 10 éve vágtam többet videót és akkor a Sony Vegas-t használtam és szerettem is, de már megelégednék egy ingyenes alternatívával is, ami azért az alapvető dolgokat tudja azért.
Hiányolom továbbá a teljes képernyős megjelenítés lehetőségét is. Anno még amikor a Windows része volt én még a Windows Movie Maker-el is elvoltam.A #17341 cigam által javasolt progik elég bizalomkeltőek, már csak az a kérdés, hogy azok közül melyik lenne az ideális?
-
-
-
looser
addikt
válasz
rgranc
üzenetére
Értem a kifejezést, azzal nincs gond :-) Tehát ismétlem, én úgy értettem, mint a Destiny 2, vagy Originen a Sims 2 volt. Egyszer berántod, utána a tiéd. Egyébként valószínűleg nektek lesz igazatok, meg végül is egy mmo esetén fura is lenne (a PES talán játszható single-ben?...) ha csak egyedül játszhatnád; gondolom botok ellen nem lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Arra viszont nem jöttem rá, hogy a kivágott jeleneteket hogy lehet előnézetben megnézni lementés előtt.