- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Mindenesetre most véget vetek ennek, be tudtam kapcsolni egy opciót a telefonon ami elvileg blokkolja az ismeretlen számokról történő bejövő hívásokat.
-
PeL
addikt
Üdv.
Nem nagyon értek a lovakhoz, így érdeklődnék, hogy van valami módszer arra, hogy adott magántelefonszámról (gondolom vezetékes lehet) érkező hívásokat letiltsam? Valami marketinges nőci próbál hívogatni, tegnap előtt óta 13. alkalommal, amiből ma is már a 2. volt, így kezdem unni picit. Eleve nem értem honnan szerzik meg a telefonszámomat random emberek úgy hogy direkt ügyelek arra hogy az ne legyen publikus?
-
PeL
addikt
Sziasztok! Azt megfejtette már esetleg valaki, hogy miért változtatgatják az ÁSZF-et havi szinten a Yettelnél, mióta felvásárolták a Telenor-t? Gondolom ahhoz hogy rájöjjek, minden alkalommal végig kellene olvasnom, és összevetnem az előzővel. Vagy van esetleg egy hely ahol ellenőrizhető, vagy ki van emelve hogy pontosan hol és mi változott?
-
PeL
addikt
válasz
pdr755 #88720 üzenetére
Nekem elvileg engedélyezve van a mobil piactér a Yettel honlapja szerint 2018 óta, lejárati időt nem is ír, viszont én sem tudom hozzáadni a Yettel egyenlegemet a Play áruház fizetésekhez. Állandóan ezt írja:
Hiba
Váratlan hiba történt. Kérjük, próbálja újra később
[OR-RCP-01]
meg egy random 16 karakter és számok kombinációjából álló karakterlánc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mazda topik
- Horgász topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor X6b 128GB 4GB RAM kártyafüggetlen okos készülék, vadonatúj, 2-év gyári garancia!
- Videokártya felvásárlás!
- Motorola Moto G72 128GB 8GB ram kártyafüggetlen + dual simes/ 120Hz oled kijelző/ 118Mpx/33W/ AKCIÓ!
- Oneplus watch 2R
- Eladó/cserélhető új állapotú iPad 9.gen, WiFi+ Cellular, Apple Pencil + sok extra
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest