Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Na megvan, működik nálam is, iPhone 11.
-
SpongyaBob
veterán
Úgy néz ki működik a VoWifi, végre.
Én még nem tudtam kipróbálni, de már jött a visszaigazoló SMS, hogy aktiválták a szolgáltatást.
Egy SMS-t kell küldeni egy a 1744-re VOWIFI szöveggel. -
SpongyaBob
veterán
Üdv!
Számlázási ciklust szeretnék módosítani, ezt megtehetem telefonon is vagy mindenképp be kell menni egy Yeti üzletbe?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
eFeMeR74 #92575 üzenetére
Az csak egy dolog, hogy ott egy kapcsoló, de még nem müködik. IPhone-nàl pl. frissülni fog a hàlózati szolgàltatàs amint elérhető lesz és a mobilhàlózat résznél lesz egy Wi-Fi hìvàs lehetőség Yettelen belül.
Szerintem jobb az, ameddig nem működik a VoWifi addig nem is lehet mit kapcsolgatni. -
SpongyaBob
veterán
Elvileg napokon belül indul a vowifi
A facebook KÜF csoportban írta egy admin.
-
SpongyaBob
veterán
Igen, és nagyon jó volt, hogy ha beléptem rögtön láttam mindent. Most nem így van, nem mintha bonyolult lenne csak na. Nem régóta vagyok a Yettelnél, májusban asszonykámat hoztam át, én meg egy hete jöttem a vodától, viszont határozottan emlékszem, hogy az első számláját Apple Pay-en keresztül fizettem. Most már ilyen lehetőség sincs. Barion van, meg bankkártyával szarakodás.
Nem értem, ami jó miért kell szétcseszni.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Mai napon megtörtént a szàmhordozàs. Gyorsan be is léptem az appba és van benne egy egyszerinek feltüntett ugyan, de megùjuló Flotta Mobilnet Pro néven, 9252 Ft értékű szolgàltatàs:
Ezzel kell foglalkoznom vagy ez ilyen flottàs dolog ami nem érint?
A tarifacsomagom, BUMM flotta (5016 Ft/hó) -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
21 év után búcsút intettem a vodának. Ma hozta meg a futár az új SIM-et, BUMM flotta, számhordozással. Ideiglenes telefonszám van egyelőre, jól gondolom, hogy akkor most 1220 és beállítják nekem a hordozott számot egy általam választott 4 órás időintervallumban?
Egyébként beraktam a SIM-et a telefonba és jelenleg nincs szolgáltatás.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Projektor topic
- Politika
- MIUI / HyperOS topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motoros topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest