Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Na megvan, működik nálam is, iPhone 11.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Úgy néz ki működik a VoWifi, végre. Én még nem tudtam kipróbálni, de már jött a visszaigazoló SMS, hogy aktiválták a szolgáltatást.
Egy SMS-t kell küldeni egy a 1744-re VOWIFI szöveggel.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Üdv!
Számlázási ciklust szeretnék módosítani, ezt megtehetem telefonon is vagy mindenképp be kell menni egy Yeti üzletbe?
-
SpongyaBob
veterán
válasz eFeMeR74 #92575 üzenetére
Az csak egy dolog, hogy ott egy kapcsoló, de még nem müködik. IPhone-nàl pl. frissülni fog a hàlózati szolgàltatàs amint elérhető lesz és a mobilhàlózat résznél lesz egy Wi-Fi hìvàs lehetőség Yettelen belül.
Szerintem jobb az, ameddig nem működik a VoWifi addig nem is lehet mit kapcsolgatni.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Elvileg napokon belül indul a vowifi A facebook KÜF csoportban írta egy admin.
-
SpongyaBob
veterán
Igen, és nagyon jó volt, hogy ha beléptem rögtön láttam mindent. Most nem így van, nem mintha bonyolult lenne csak na. Nem régóta vagyok a Yettelnél, májusban asszonykámat hoztam át, én meg egy hete jöttem a vodától, viszont határozottan emlékszem, hogy az első számláját Apple Pay-en keresztül fizettem. Most már ilyen lehetőség sincs. Barion van, meg bankkártyával szarakodás. Nem értem, ami jó miért kell szétcseszni.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Mai napon megtörtént a szàmhordozàs. Gyorsan be is léptem az appba és van benne egy egyszerinek feltüntett ugyan, de megùjuló Flotta Mobilnet Pro néven, 9252 Ft értékű szolgàltatàs:
Ezzel kell foglalkoznom vagy ez ilyen flottàs dolog ami nem érint?
A tarifacsomagom, BUMM flotta (5016 Ft/hó)[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
21 év után búcsút intettem a vodának. Ma hozta meg a futár az új SIM-et, BUMM flotta, számhordozással. Ideiglenes telefonszám van egyelőre, jól gondolom, hogy akkor most 1220 és beállítják nekem a hordozott számot egy általam választott 4 órás időintervallumban?
Egyébként beraktam a SIM-et a telefonba és jelenleg nincs szolgáltatás.
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest