Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #42015 üzenetére
A flottás ajánlatok között. Azóta van olcsóbb flottás korlátlan csomag is a flottás topicban.
-
antal750
aktív tag
válasz enginev3.0 #44383 üzenetére
7300ft
-
DrBubo77
veterán
válasz enginev3.0 #44385 üzenetére
Hogy mennyi idő, az típusfüggő. Van amelyiket helyben meg tudják csinálni, van amelyiket a gyártótól kérik el. Utóbbi esetben kb. 1 hét.
Pedig internetet pár óra alatt beszerzik a kódot. De a magyar jogszabályok szerint ez illegális.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #44470 üzenetére
Bocs, nem tudom (így sem), csak arra akartam utalni, hogy pár ezer forinttól akár százezer forint feletti összeg is lehet.
Most nincs előttem szerződés, hogy megnézzem, de az talán tartalmazza.
Ami biztos, hogy a 1220-on vagy egy üzletben rákérdezhetsz.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #44470 üzenetére
"Illetve még egy olyan kérdés, hogy személyesen lehet hűség nélkül is előfizetést kötni mint Telekomnál?"
Ezt nem láttam, bocsi. Lehet, de akkor a havidíj jóval magasabb.
A Blue M-nél ez 9690 forintos havidíjat jelent.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bollokcs80
Korrektor
-
castiels
addikt
válasz enginev3.0 #46461 üzenetére
Csak ugratás volt lehet...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #46461 üzenetére
korán van még. Először a nagy sajtóbejelentés, utána lesz elérhető a weblapon, majd 9-10 körül.
-
Hosssszu
őstag
válasz enginev3.0 #46492 üzenetére
Szerintem is teljesen jók lettek a csomagok.
Még a Telenor oldalán a tarifaválasztó menüben nem találom, de gondolom hamarosan ott is látható lesz. -
janeszgol
félisten
válasz enginev3.0 #46492 üzenetére
Tényleg jó. Aki sokat beszél, annak blue (ha van már 1 telenoros, sokat beszélős ismerős, már megérte), akinek meg adat kell, annak Hello. Akinek meg mind, nos az választ valami drágát.
Nincs hűség. Kíváncsi leszek, hűséggel mennyibe kerülnek a Hello csomagok, már ha lehet majd úgy kapni. -
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #46556 üzenetére
nekem 447MB-nál megállt és hiába tolom a sok face videót meg youtube zenét nem mozdul
megnézem páromnak is ilyen-e mert azonos flottában vagyunk és ő sem nagyon látott még olyat hogy jött volna üzenet miszerint elfogyott az adatforgalomnem bánnám azért ha tényleg az lenne hogy a facebook és messenger adatforgalmat véletlenül nem számolják el
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
BE4GLE
aktív tag
válasz enginev3.0 #46778 üzenetére
Az ilyenek, mint én? Ezt nehéz nem személyeskedésnek vennem.
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
válasz enginev3.0 #46780 üzenetére
Akkor nagyon mellé lőttél velem cimbora, mert én nem torrentezem. A HBO Go előfizetésem van és a konzol játékokat is boltban veszem. És az első gondolatom nekem az volt, hogy jaj de jó, akkor ezentúl nézhetek Youtube videókat hazafele menet. És itt van elhibázva a szolgáltató hozzáállása is, hogy engem, a tisztességes előfizetőt, úgy kezel, mint te most.
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
válasz enginev3.0 #46785 üzenetére
És azt tényleg tartsam számon, hogy volt e havi egy telefonhívásom? Vagy húzzak le valami appot a play-ről, ami havi egyszer automatiusan fölhív egy ingyenes számot? Miért kellene nekem ilyesmivel foglalkoznom, ha csak netezni akarok?
Redmi Note 9 Pro
-
azbest
félisten
válasz enginev3.0 #46830 üzenetére
Az ászf azt írja, hogy
"Egy Előfizető egy regisztrációhoz összesen négy eszközt párosíthat, de egy időben
egyszerre csak két eszközön tudja igénybe venni a Telenor MyTv Szolgáltatást. "Hbo esetén lehet csak egyen megy a lejátszás egyszerre.
-
BE4GLE
aktív tag
válasz enginev3.0 #46830 üzenetére
LG smart tv-hez még nincs app. Chromecast-en és Apple TV-n megy. Én Chromecast-en próbáltam. Ott nem akadozott, de a képminőséget én kábelt tv-n jobbnak találtam.
Redmi Note 9 Pro
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52348 üzenetére
Szia.
Nincs
NemPixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52362 üzenetére
Pest megye elég nagy részét járom, van Telekomos netem is tartalékban ha gond lenne. Eddig nem volt problémám, a Telekomosra nem volt szükségem. Amerre járok kb. megegyezik a két szolgáltató lefedettsége.
Én is Telekomról váltottam. Semmivel sem rosszabb a szolgáltatása a Telenornak ( mint ahogy azt sokan gondolják vagy állítják )
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
theooracy
aktív tag
válasz enginev3.0 #52364 üzenetére
Bár nem kelet, de Velencei-tó környéke, Székesfehérvák is ok.
-
MODERÁTOR
Az ilyen kérdéseket sosem értettem. Szerintem igen kicsi (kb. 0%) az esélye, hogy olyan valaki ír ide, aki arrafelé jár, mint te.
Veszel egy feltöltőkártyát vagy Hello Data előfizetést, és kipróbálod.
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
a HD nincs hűséghez kötve, én is először próba képpen léptem be, maradok.
Sajna más területről nincs tapasztalatom. Van egy-két panasz de eléggé kieső területekről (Pl. Ceglédi-szőlők ), többet nem olvastam itt.Nekem először HD, majd Telekom Domino Fix + Maraton tartaléknak ( a Telekomos előfizumat lemondtam ) eddig nem kellett a Maraton, van rajta vagy 10 GB net , nem tudom mi lesz vele ( kb. 3 hónapja használom a HD-t)
(#52366) Viktor0610
igen a kipróbálás a tuti
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52368 üzenetére
akkor vegyél egy feltöltőkártyát, hozzá opciót- netet( most nem ugrik be mi a legolcsóbb, más majd megadja az instrukciókat ) és szépen kipróbálod, buksz maximum 2000 Ft-ot. De tényleg ez a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52368 üzenetére
Klikk 1 GB 1390 Ft + 2 hónapig ingyen kapsz 1 GB -ot egy áréáért
Szóval ennyi lenne, hogy mérni tudjál.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52371 üzenetére
ha rám hallgatsz, szerintem érdemes, én is fáztam tőle anno de nem bántam meg, nekem mondjuk nem volt ami a Telekomhoz kötött volna ( korlátlan böngészés ) az első méréseket én is ezzel az összeállítással végeztem azt elfelejtettem.
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #52373 üzenetére
hát nem konkrétan a sebességre gondoltam, nekem "vidéken" pontosabban útközben az a fontos, hogy van működő net vagy nincs és használható legyen, én sem töltögetek le, mondjuk nekem az útközben azt jelenti, hogy 1-2 órát töltök egy helyen , meg autóban utazás ( böngészés, youtube, film,TV nézés, chet erre használom ), általában a "mező" szélén ahol "gyérebb" lehet a net de nem jellemző ez sem. 3G nálam nem játszik az már gyenge ( lenne ) , amerre járok mindenhol megvan a 4G ( és tényleg legtöbbször a prérin ).
Használgasd a kártyást és meglátod. Némi pénzt megér szerintem, hogy pontosabb képet kapj még ha fel kell + - ban töltened is rá esetleg. Szerintem megéri még ha nem jössz ki abból a kb. 2000 Ft-ból akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
Itt Békéscsabán nem kell aggódnod a Telenoros mobilnet miatt. Egész jó a lte lefedettség is, csak a város külső részén kicsi a térerő. De ott meg stabilan fullos a 3G.
Poco F6
-
elekreg
tag
válasz enginev3.0 #52383 üzenetére
A lefedettség elvileg azonos, sebességben és más tekintetben vannak szegmentálások, hogy például ha az egyik szolgáltató korlátlan mobilnetes előfizetői adott helyen megfektetik a hálózatot, akkor az csak azon szolgáltató előfizetőire legyen ott hatással, a másik szolgáltatóéra ne.
-
4Grider
nagyúr
Ekkora városokban jellemzően saját 1800 MHz-en nyomják a 4G-t, 800 MHz csak a környékről szűrődhet be, vagy a szolgáltatók maguk kezelik ha aggregálják 1800 MHz-el.
-
Somatom
veterán
Nem egészen. Csak vidéken, és csak a 800MHz -es (B20) frekvenciát használják közösen.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #52362 üzenetére
Nekem van mind a kettőnél előfizetésem, járok mindenfelé, nem sok különbséget láttam a kettő között.
-
flegga92
senior tag
válasz enginev3.0 #52385 üzenetére
Békés megyét rendszeresen járom kocsival, nincs gond a 4G-vel. Persze van 1-2 pont ahol épp nincs de ez jellemzően külterület. Ha hanghívásra nem használod akkor érdemes csak a 4G hálózatot használni. Korábban volt erről szó, a 3G hálózaton toronyváltáskor elég sokat kell várni míg IP címet kapsz 4G-n nincs ilyen.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #53580 üzenetére
12. oldal lent
-
castiels
addikt
válasz enginev3.0 #53580 üzenetére
ez már biztos 5220 lesz januártól?
-
Beniii06
addikt
válasz enginev3.0 #53585 üzenetére
Ha ma veszel telefont jár hozzá ugró papagáj.
"Got any other secret weapons?"
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #54636 üzenetére
Gondolom, nem frissítették le az oldalt/rendszereket.
Számlázva 99,9% valószínűséggel a jó összeg lesz már, ha esetleg előlegként fizetted be, akkor meg mindegy, mert természetesen az egész jóváírásra kerül.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #56674 üzenetére
Üdv itt!
Akartad írni, Hello Data Start?(A Hello Telenort lezártuk már.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #56677 üzenetére
Még nincs benne a lekérdezőben, de ne aggódj, nem szívbajos a rendszer.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
bollokcs80
Korrektor
-
veterán
válasz enginev3.0 #56700 üzenetére
Az tuti listaár lesz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #56700 üzenetére
A feltöltőkártyással egyező árakat "képzelj"a Hello Data mellé a hűségnélküliség miatt.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz enginev3.0 #58017 üzenetére
Tegyük hozzá azt az "apróságot", hogy nem lakossági, hanem üzleti tarifákról van szó!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #58017 üzenetére
Sms-ért külön pénzt kérni egy 10k+áfás csomagnál, hát merész.
Szerk.: igen, 2018-ban még használnak az emberek sms-t, főleg céges használatra, egy híváselutasítást pl nem lehet messengeren elküldeni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #58310 üzenetére
enginev3.0:
Milyen eszközön, milyen csatlakozási mód?
Az S8-cal többet kellene mérj.bollokcs80:
Örülök! Szívesen![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #58313 üzenetére
Az Alföldön a 800 MHz-es hálózat - mivel egy-egy cella nagy területet fed le - nem a sebességéről híres. 4G+-on jellemzően már 60 Mbps feletti értékeket is lehet mérni. Mondjuk ott is terhelésfüggő a dolog.
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #58534 üzenetére
Jellemzően a 30000 alatti készülékeknêl szűnt meg a részletvétel, illetve a 0 forintos kezdőrészlet tűnt még el, kivéve az iPhone-készülékek.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #58598 üzenetére
A jövő heti lottószámok: ...
A Mi Mix 2 nem jó? Az már van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.