- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97793 üzenetére
2 ismerősömnek van Oppo telefonja.
Find X5 Pro 5G és Reno 7 5G. Előbbi független, utóbbi a Yetteltől.
Find X5 Pro-n bekapcsolta a rendszer a VoLTE-t, Reno 7 5G-re nem. Hívta a 1220-at. Nem támogatott. Nos. Mit is ír a Yeti oldala a Reno 7 5G-nél? VoLTE képes: Igen
3. ügyintéző kapcsolta csak be akit sikerült meggyőzni, hogy de támogatott...
Szóval ez a "támogatott akkor bekapcsolja ha nem akkor nem" olyan mint a lottó. Sorsolják...
Ha ott a telefonban gyárilag(azaz nem kell semmit sem csinálni) a VoLTE kapcsoló vagy a 4636-os menüben a szürke VoLTE kapcsoló engedélyezve van akkor ne mondják már, hogy nem tudják bekapcsolni mert nem támogatott. Akkor miért is adta át a szolgáltató a megfelelő beállításokat a gyártónak? Poénból mert unatkoztak...yanna
Szombatonként sorsolják este 6-kor, hogy kinek kapcsolják be... -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97796 üzenetére
De, akkor honnan tudja a leendő vásárló, hogy melyek a támogatott készülékek? Ha jól láttam, akkor az a lista 2022. márciusi. Azóta történt ez-az mobilfronton.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Rossz listát nézek? Pl. az enyémet nem is forgalmazza a Yeti, de megy rajta a Yeti Volte. Viszont, az S23 -at forgalmazza, de a lista szerint nem támogatott. Akkor az aktuális flagshipen nem megy a Volte?
-
yanna
addikt
válasz
És mi alapján támogatott vagy nem? Mert a lista kissé siralmas.
-
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97784 üzenetére
Na és milyen telefonok támogatottak?
A yettel oldalán lévő lista gyakorlatilag csak tájékoztató jellegű...
Jó pár telefon rajta sincs a listán amelyek amúgy támogatottak. Konkrétan a Yetteltől van a VoLTE konfiguráció de a listán nincs rajta...
Majd megnézzük a varázsgömb segítségével. -
Narxis
nagyúr
válasz
Viktor0610 #97784 üzenetére
Ha ez tényleg így van akkor meg mondhatta volna. Nem értem amúgy ezek az infók miért nincsenek a Yettel volte oldalán? Feleslegesen terheljük az ügyfélszolgálatot is. Na mindegy, remélem akkor majd aktiválódik. Kb. mennyi idő mire kiderül? Pár nap?
Bici: akkor jó, én se veszek emiatt új telót.
-
válasz
Narxis #97783 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy nem tudják egyénileg manuálisan aktiválni, hanem a rendszer aktiválja automatikusan, ha támogatott készüléket érzékel.
Elvileg deaktiválja is, ha támogatottból visszateszed nem támogatottba.Én is bosszantónak tartom, hogy a 3G lekapcsolás után nem lesz adatforgalmam hívás közben, de emiatt tuti nem fogok abból a szűk kínálatból választani. Inkább vettem plusz egy vodafone-os kártyát hívásokhoz.
A digi meg tudta oldani, hogy menjen a VoLTE minden erre képes készüléken. Kiváncsi lennék, hogy mi ennek az akadálya a yettel esetében.
-
-
Narxis
nagyúr
Ekkora szemétséget, hogy az ügyintéző nem aktiválja nekem a Volte-t...
Hagyjuk már ezt a támogatott meg nem támogatott készülékek dolgot.
-
-
k.csaba20
újonc
Sziasztok. Egy olyan helyzetben, hogy az e hónapi 04.26-i határidővel rendelkező számlámat, csak a következő héten tudnám 05.05-én tudnám rendezni. Számíthatok valami korlátozásra, akár kimenő akár bejövő forgalom esetén? A 30 napos türelmi idő, ami idő alatt nincsen korlátozás, amit egy több mint 3 éves yettel facebook kommentben olvastam helyénvaló lehet?
-
donjohnson
addikt
válasz
Dr Bubo #97776 üzenetére
de nehogy vegyél mert pont tegnap volt a mobilarena teszt, hogy nem megy benne az 5g itthon. 270k-ért drága nem működő 5g-vel.
-
-
-
adam1400
tag
válasz
Viktor0610 #97729 üzenetére
ha ezt úgy érted ahogy gondolom akkor kár itt is politizálni
-
FattyDove
őstag
válasz
autotaxmo #97758 üzenetére
Az egyik (ha nem a) legjobb Yettel-es flotta, aminél ráadásul a te neveden van minden.
Kedvező flotta - Telefon és internet előfizetések (kedvezoflotta.hu)
-
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #97755 üzenetére
Hol találtad ezt a leírást? Két napja turom a netet de semmi használható infó nem jött elő.
A másik kérdés a box irányítása bt-n megy vagy ki lehet nyerni esetleg az IR kódokat? Be kellene tanítani a Broadlink RM Pro-t, hogy Home Assistant alatt is tudjam vezérelni. -
Bocs igazad van. Most olvasom a leírást. (Csak futólag láttam a ZTE cuccot.)
"5.2 Billentyűk testreszabása
Az STB távirányítóján négy TV tanulási billentyű található (Power, TV/AV,VOL+, VOL-) . Ez a négy megfelelő funkció a TV távirányítón testreszabással működtethető az STB távirányítón. A felhasználók csak az STB távirányítójával végezhetnek el néhány műveletet a TV és az STB számára is.
1. Tartsa lenyomva a SET gombot kb. 3 másodpercig, amíg a tanulás állapotjelzője egyszínű zöldre vált, ami a tanulási folyamat megkezdését jelzi.
2. Helyezze a két távirányítót egymással szembe 3-5 cm távolságra.
3. Nyomja meg a TV távirányítón a megtanulandó gombot (például a Powerkey-t), a tanulás állapotjelzője egyszínű zöldről egyszínű pirosra változik. Ezután nyomja meg a cél billentyűt az STB távirányítón (például a Power billentyűt), a tanulási állapotjelző kijelzője egyszínű pirosról egyszínű zöldre változik, ami azt jelzi, hogy a tanulási folyamat sikeres.
4. A többi billentyű megtanulásához kövesse a 3. lépést.
5. A tanulási folyamat befejezése után ne végezzen semmilyen műveletet, amíg a tanulási állapotjelző ki nem alszik, ami azt jelzi, hogy a tanulási információ sikeresen tárolódott. Vagy nyomja meg a SET billentyűt a tanulási beállítások elmentéséhez és a tanulási üzemmódból való kilépéshez." -
anzo
senior tag
válasz
Viktor0610 #97753 üzenetére
Lehet túl naiv vagyok de van rajta egy választó gomb Box vagy TV és ha átkapcsolom akkor TV-nel villog a led.
-
-
anzo
senior tag
Sziasztok!
Ismerkedem a Yettel TV-vel.
Megy szépen, a fórumban olvasva a feliratot is sikerült eltüntetni viszont a távirányítóról sehol sem találok semmit sem. Hogyan lehet a TV-t is irányítani vele? Hogyan tudom tanítani vele a régi távirányítót?
Másik probléma a ZTE routerrel van. Hogyan tudom Bridge módba állítani? Esetleg valami megkerülő megoldás? -
A vastagon szedett rész szerintem azt jelenti, hogy a ZTE box esetén valószínűleg nem volt ilyen hiba és/vagy nem volt tömeges bejelentés, ami miatt regisztráltak volna központi problémát.
Jut eszembe! Ha egy beállítással orvosolható a "hiva", akkor az nem bug, hanem feature.A szoftververzió szerintem a 2.15.0 lesz/lehet majd. A jelenlegi számból kiindulva.
-
kl122
tag
válasz
Viktor0610 #97739 üzenetére
Szép dolog a szolidaritás tőled, komolyan, de ha nem tudja a kollega akkor miért nem néz, kérdez utána, miért csípőből válaszolja, hogy idézem:
Tájékoztatjuk, hogy bejelentését kivizsgáltuk és a Yettel Tv működésével kapcsolatos központi problémát nem regisztráltunk. Tesztjeink során a set-top-box használata során az RTL és TV2 csatornákon a felirat alapértelmezetten nem jelenik meg, azonban elérhető és be- illetve kikapcsolható.
Az Android rendszerre letölthető alkalmazás esetében ez a hiba 15.0-ás szoftververzió telepítésével oldódik meg
Így, vastaggal kiemelve. A legszebb az egészben hogy nincs is 15.0-ás szoftververzió, a 2.13.3-as eléhető.
És a tudatlansága után még úgy is írja alá, hogy technikai csoportNa most a gond az, ha nem irok be ide és adja tomp a megoldást akkor a kollegám még mindig szív a problémával.
-
trec12
addikt
Jut eszembe netfone-nál vannak Telekomos csomagok kicsit drágábban - nem tudom elérhetők-e - esetleg írj nekik v. hívd őket. Honlapon csak vodás hálózaton lévő csomagok vannak.
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, hello data start csomagom van amiert jelenleg 6 ezret fizetek havonta, ez korlatlan internetet es 50 perc lebeszelhetot tartalmaz, ezt nagyon kedvesen a Yettel kivezeti 1 honapon belul
az inflacio koveto dolgoz még lenyeltem, de ez mar picit bosszant, hogy mindent lassan egyoldaluan ok tudnak valtoztatni, megszuntetni. Jelenleg az en felhasznalasi szokasom az havonta kb. 10-20 giga internet es 100 perc belfoldi mobil hivas minden halozatba. Az uj csomag kalkulacio szerint ez kb. 8-10 ezres csomag lenne. Van valakinek tapasztalata, otlete hogy melyik csomagot lenne erdemes valasztani, nagyon nem akarnek 6 ezernel tobbet perkalni ezeknek havonta de ugy latszik sok opciot ezek nem hagynak. Vodafone-hoz semmi penzert nem mennek, telekom johetne még szoba.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #97742 üzenetére
Ez mehetne egy tell me hogy rosszul csináljátok without telling me hogy rosszul csináljátok meme-be
-
-
Zoshi85
aktív tag
Nálam megszünt a felirat hiba. Nem kapcsoltam ki semmit, szóval valószínűleg központilag lett javítva 👍
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97739 üzenetére
Persze nem hazudott csak szimplán azt se tudja miről van szó így hát alkalmazta az 1 bites választ. Vagy bejön vagy nem.
Legalább nézett volna utána vagy valami...
De a többi szolgáltató ügyfélszolgálata is ugyan ilyen. Valamelyik azt se tudja melyik cégnek dolgozik... -
-
tomp
félisten
Én konkrétan írtam nekik egy részletes és hosszú emailt extra információkkal és máris nem az 1bites választ kaptam hanem a Technikai csoport egyik embere az összes kérdésre konkrét válaszokat írt az és még az ötletemre is válaszolt. Azaz egy szavam se lehet mert valóban teljesen korrekt levelet írt.
A Kaltura Cloud TV-n(AWS van alatta) csak a csatorna streamek futnak de nem az osztja el hanem a CETIN saját szervere a BIX-ben. A CETIN-hez kapcsolódik az app.
A BIX-ben 100Gbites linkjük van. -
-
kl122
tag
Köszönöm a tanácsot.
Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban meg értem, amit írsz, de tudtommal csak velük lehet kapcsolatba kerülni ügyfélként, tehát onnan kellene, hogy jöjjön a megoldás is. Az a szomorú amúgy, hogy minden nagy cégnél ilyen az ügyfélszolgálat és ez maximálisan a felsővezetés sara.
-
tomp
félisten
válasz
szaboi6512 #97733 üzenetére
Na igen amilyen stabilan indult, az elmúlt napokban olyan hulladék lett...
Ez még mindig egy erős béta állapot. Igazi Yetteles...
Amúgy Android TV-n tökéletes. Mobilon és böngészőben viszont halott. -
tomp
félisten
Az 1bites ügyfélszolgálat kb semmire sem jó.
Frissítsen oké de a Yettel TV indulása óta még nem jött frissítés.
A lényeg: tudnak a hibáról és javítva lesz a következő 1-2frissítésben.Addig is a megoldás: nem a csatornán kell kikapcsolni a feliratot mivel ott ugye nem lehet hanem az app beállításaiban. Ha ott kikapcsolod az fixen kikapcsolja az összes csatornánál és úgy is marad.
-
kl122
tag
válasz
Viktor0610 #97729 üzenetére
Köszi.,
Ő is bejelentette, erre jött neki a válasz, hogy központilag minden rendben, frissítse a szoftvert. Kérdés. vajon miért hazudik az ügyfélszolgálat? -
-
FattyDove
őstag
válasz
donjohnson #97726 üzenetére
A vodánál vásárolt Galaxy A52 5G volt a gond
-
kl122
tag
Egyik kollegámnak probálnék segíteni, a kérdés az lenne aki itt használ Yettel Tvt nálatok megvan még az a hiba, hogy a tv2 és RTL adókon a feliratozás alapesetben kint van és ha ki is kapcsolja akkor csatornaváltás után ugyanúgy kint van?
Bejelentette hibára és azt a választ kapta, hogy az ügyfélszolgálat a náluk lévő tesztkészüléken nem tapasztalja a hibát, frissíte a szoftvert. Próbáltam neki frissíteni, de sem a boxhoz, sem az alkalmazáshoz nem érhető el frissítés.
-
-
trec12
addikt
válasz
banda76 #97721 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdésed. Ezressel olcsóbban jössz ki.
(Tapasztlatom szeint viszont a Yettel hálózata általánosságban jóval gyorsabb, főleg ahol fejlesztettek 4G+-al akár több száz megabit is elérhető. KÜF-nél 5G is van alapból de az eszköz pl. router drága hozzá.)
-
banda76
csendes tag
válasz
4Grider #97687 üzenetére
No, regisztráltam a Küf-ék oldalán és azt latom, hogy a 6000 Ft-os előfizetés ugyanúgy csak internetet biztosít, hívható számom gondolom nem lenne, ha jól értelmezem azt csomagot.
Milyen előnyöm származna a flottához való csatlakozásból, miközben olcsóbban ott van a Vodafone xxl csomagja? Nekem a 4G tökéletesen megfelel, hozza azt a sebességet amire bőven használható kategória nálam. -
törölt tag
De gagyi ez a widget... Csak a megákat mutatja, smi mást. Se egyenleg, smi.
Mondjuk a tréé még gagyibb, mert az meg nem mutat smit, de abszolúte. A vodának meg nincs is. A görög az, ami ér is vmit. Mutat egyenleget, lejáratot, perceket, megákat, sms-eket, ha vannak, szal színes-szagos -
tomp
félisten
A Yettel TV alapja AWS féle Kaltura Cloud TV. Ez nem is baj. A budapesti Amazon szervere és az ügyfél között még ott van a CETIN szervere is mivel bár a stream az Amazon szerveréről megy de a CETIN szervere osztja el. Az ügyfék maga onnan kapja és a felvétel is ott van tárolva.
A betáp garantáltan megvan mivel az ip a BIX-ig megy(onnan nem megy tovább, azt látni lehetne). Itt szerintem a szokásos magyaros munka zajlott. Azaz a legforgalmasabb időben kell végrehajtani a folyamatot ami alatt valamelyik kiszolgáló offline lett.
Magyaros munka: mikor kell a BKK mobiljegy rendszert frissíteni? A reggeli munkábamenet időszaka előtt így utána a sok bejelentkezés miatt össze is omlott minden. Azaz jó pár óráig gyakorlatilag ingyenes volt a BKV....
Mivel az app azonnal kiírta, hogy te itt most nem fogsz nézni semmit így szerintem nem a CETIN lett offline mert attól még a Kaltura Cloud TV app betöltött volna hanem maga a Kalturát csaphatták le. -
kl122
tag
válasz
szaboi6512 #97676 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ez csak rosszabb lesz, minél több tv ügyfél lesz. Ez az átka az unicast streamingnek hogy véges a kapacitása. A multicast lenne a megoldás, vagy felrakni AWS féle CDN-be de annak meg horror ára lenne és senki nem fizetne elő
-
Gubu0101
veterán
Mint a voda,inkabb visza valtott 20Gb-ra eu-ban a korlatlanrol,valoszinu nem erte meg nekik a korlatlansag
Nekem eleg volt a 46Gb is idekint,ezt a korlatlan se tudtam,csak mikor az ugyfelszolgalatos mondta,gondolom meg most johetett be.De ahogy irod,az csak egy biztositek,de tobbnyire nem foglalkoznak vele,max kuld elsonek egy figyelmezteto smst,legalabb is a vodanal igy volt anno.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Viktor0610 #97712 üzenetére
-
-
Narxis
nagyúr
Üdv.
Online indítottam számhordozást a Yettelhez. Ott ki lehetett választani a számhordozási időablakot, azt a kb. 3 órát amikor a régi szolgáltatónál már nem vagyok elérhető de az újnál meg még nem elérhető. A legkorábbi időpont amit ki lehetett választani az Május 5 volt. Most kaptam egy SMS-t a Yetteltől, hogy Kedves ügyfelünk. A számhordozási eljárás sikeresen befejeződött. A számhordozás életbelépése: 2023.04.21
Tehát már Pénteken betehetem a Yettel-es SIM-et?
-
Gubu0101
veterán
Igen ez a sablon szoveg,kb a vodanal is ez volt,amugy meg tojtak ra(tapasztalat).
Epp minap beszeltem az ugyintezovel es emlitettem neki,hogy kulfoldon dolgozok,egybol ajanlotta a max csomagot a masik prime elofizetesemhez,hogy emeltessek a csomagon,hogy tudjak korlatlanul netezni.Mondtam kossz nem eleg egy max csomag isNekem szerintem csak az a mazlim,hogy 4 hetnel tobbet nem vagyok kint.Bar otthon nem forgalmazok annyit mint idekint az tuti
-
tomp
félisten
A Szolgáltató a vonatkozó Európai Uniós szabályozás (a Bizottság (EU) 2016/2286
végrehajtási rendelete) által biztosított lehetőséggel élve, a roaming szolgáltatások
visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használatának megelőzése érdekében a
méltányos használatra vonatkozó feltételeket vezet be. Ennek értelmében a Szabályozott
Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása, vagy az
1. roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén történő használatra vehető
igénybe. Erre tekintettel az Előfizető az 1. roaming díjzónában való tartózkodása, vagy
fogyasztása 4 hónap átlagában nem haladhatja meg
• belföldi és a 2-3. roaming díjzónában való mobilhálózatra való bejelentkezésének 50%-
át; vagy
• belföldi és a 2-3. roaming díjzónában bonyolított forgalmának (hang, SMS, MMS, adat)
50%-át. -
zsero
aktív tag
válasz
Gubu0101 #97704 üzenetére
Ott csak napi ezer forintot láttam, az meg ekkora forgalomnál kb. veszteséges lehet a szolgáltatónak.
De én igazából csak EU-ra keresném, havi 50-100 GB-nál nem kellene több, csak fontos hogy azért ne rúgjanak ki. A másik lehetőség hogy veszek több 50-es kártyát KÜF-ben, az egész jó áron van. -
Gubu0101
veterán
Prime max van nekem az korlatlan az euban is.Az a lenyeg,hogy asszem 105-110 Gb/nap ne haladd meg,bar ez otthonra is vonatkozik.Aprobetusben le van irva,hogy ha tulleped mennyit szamlaz utana,de sokat az biztos
En 4 hetet vagyok kint 1 hetet otthon,mar igy hasznalom par eve de meg nem volt gond,ilyen feltetel mellett. -
zsero
aktív tag
Sziasztok, ha többet vagyok EU-ban mint otthon akkor valamelyik Prime tarifa működhet? Van tapasztalat?
Flottákban tudom engedik, de magánszemélyként nem tudom mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest