Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Irodanet Pro-ra szerződtem a fél éves próbaidőszakkal. Szerintetek gond lehet átállni vele lakossági Otthonnet Prora? A szolgáltatás jó, megtartom mindenképpen, csak így lehetne TV-t mellé. Nyilván meg lehetne oldani úgy, hogy visszaadom, hogy nem kérem és újrakötöm lakosságisként, de nem akarom a szerelés hercehurcát, semmi ok rá, hogy a Yettel duplán fizesse az alvállalkozót stb. stb.
-
-
szaboi6512
addikt
válasz
Zoshi85
üzenetére
Vagy OtthonNet és OtthonNet Pro csomag vagy lakossági, számlás, hangalapú tarifák mellé rendelhetők meg. Ha van OtthonNet, akkor már a 2. opció nem feltétel.... Akkor 3 hónapig ingyenes is , utána pedig A TV esetén kedvetménnyel fizethető elő rá. 2-3-4000 ft/hó áron, csomagtól függöen.
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ami most együtt 3 hónap/0, utána a választott csomag ára. Rendben.
Mert így ki lehet próbálni akkor hajrá. De telefon előfizetést nem szeretnék, mert akkor tárgytalan. Köszöntem ✌️😎 -
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De akkor most kell legyen mobil előfizetés vagy nem? A cikkben ami arról szól hogy elindult ott írják, de a hivatalos oldalon nem találom.
Minőséget nézve eddig : Digi. Voda hasonló utána a Telekom.
Összegezve egyikkel sincs gondom. Mind a T és a Voda boxa ugye hadjuk kategória. Teszi a dolgát. Mindegyikkel van gond de KB ennyi. Meg ugye a Digi jelenleg sorba cseréli le a csatorna kiosztást, és azok a vissza jelzések hogy az pocsék. Majd ha nálam is változik meglátjuk. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Zoshi85
üzenetére
Mondjuk most úgy néz ki, hogy mindkét szolgáltatásra hivatkoznak a 0 Ft-os 90 napos elállási lehetőséggel, mivel többesszámot használnak
"90 napos elállási lehetőség
90 napon belüli elállás esetén a havidíjakat és a bérleti kedvezmény miatti hűségekkel kapcsolatos díjakat elengedjük."Nekem korábbról úgy rémlett, hogy a 0 Ft csak a TV szolgáltatásra vonatkozott, a netes részre nem...de lehet csak én értelmeztem így akkor

-
Gyuree91
tag
Cellmapper olykor nem túl naprakész, mert utaztam Szegedre, és a hódmezővásárhelyi elkerülőn olykor 5G-re állt a telefonom, és ott nincs sehol jelölve. Esetleg ha valaki arra jár, és érdekli meglesheti/frissítheti.
-
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Katicza
üzenetére
Mondjuk a sorrend igen helyfüggő. Legfeljebb arra az adott terültre nézve mérvadó. Nálunk például teszt nélkül is a Digi tök utolsó, mert nincs lefedettsége és belátható időn belül nem is lesz.
Hacsak nem lesz nekik valamelyik szolgáltatóval nemzeti roaming mint ahogy a Vodafone-nak volt egykor. -
Katicza
tag
válasz
Zoshi85
üzenetére
Tökéletesen így van. Laptopon, PC-n egy weboldalon bejelentkezve, tabletre, mobilra alkalmazást telepítve használható, plusz egy android box. Egyszerre 30 eszközre telepíthető és egyszerre ezek közül 3 nézheti az adást. Router, ami csatlakozik a mobilhálózatra és szórja a jelet. Én a routert és a boxot kábellel kötöttem össze, de wifin is mehet a kapcsolat, a boxot egy hdmi kábellel a tv-hez kötöttem.
Kérdés. Az eddig használtak közül (Digi, Voda, Telekom) melyik a nyerő? Hogy áll a sorrend?

-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Szeretek tesztelni. Jelenleg van Digi Voda Telekom is. Egyik majd ki fog esni nyilván. Látom a Yettel tvn van 3 hónap ingyenesség, így kipróbálom. Kérdés. A technikai dolog nem világos. Itt nincs kábel, hanem egy routert hoznak, és az mobil hálózatra csatlakozik ugye? És ahoz a stb, vagy olvastam hogy elvileg van aplikacio is, azzal meg bárhol nézhető gondolom.
Köszönöm a segítséget 😎✌️ -
csernak75
senior tag
válasz
pourri
üzenetére
Szia, a fúrás csak a legvégső eset lenne szerintem.
Ha nagyon jó nálad az 5G jelerősség akkor csak sima beltéri eszközt adnak, olyasmit mint amid most is van. Ha kicsit gyengébb akkor még mindig van olyan eszközük amit csak az ablak külsejére ragasztanak fel és az ultra vékony kábel bejön az ablak szigetelésénél.Ha ezek nem megfelelőek csak akkor fúrnak, ami kb. 4 db kis lyuk felfogatásnak, és 1 ahol bejön a kábel a beltéri eszközig.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg sima Otthonnet előfizetésem van, nagyon megvagyok vele elégedve simán megy 200/60-at azonban csak most látom, hogy a lakcímemen már akár Otthonnet pro-ra is előfizethetnék.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy konkrétan a kültéri antenna felszerelése mekkora fúrás faragással jár? Csak egy kis antenna felszereléséről lenne szó minimális munkával, vagy a fél falat kifúrják. Teljesen új építésű társasházról lenne szó, ráadásul csak bérlő vagyok, szóval nem nagyon könyörögnék a tulajnak, hogy lécci ugyanmár menjen bele, mert viszont annyit nem ér, a mostani sebességem is bőven elég, viszont a stabilabb jobb válaszidős net jól jönne a játékoknál. Illetve kérnek- e a tulajdonostól meghatalmazást a munka elvégzésére vagy rugalmasabbak mint egy sima kábeles netszolgáltató? Köszönöm szépen előre is a választ, tudom hogy volt már szó a telepítés folyamatáról, de erre a kérdésre konkrétan nem találtam választ.
-
Zuglói
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, akkor még várok.
-
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
a yeti tv-n lesz lehetőség a csatorna sorrend beállítására, esetleg a fölösleges adók elrejtésére, vagy kedvencek létrehozására? -
törölt tag
Az Antenna Hungária a PPF Telecom Group magyarországi leányvállalataiban meglévő 25%-os tulajdonát megtestesítő részvénycsomagot cserélte el a Corvinus Zrt. által birtokolt Vodafone részvények 19,5 százalékára.
-
Somatom
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Jogos! Ez az újdonság nem ugrott be. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. A Voda is így kezdte a Red -del, aztán elkezdett tiltogatni, majd egyoldalú szerződésmódosítással megszűntette a korlátlan roamingot. Mondanom sem kell, hogy az összes, nemzetközis kamionos kolléga Redes volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Katicza
tag
Na ebből mi fog kisülni. Jó lesz ez vagy nem? [link]
-
tomp
félisten
-
Fecó88
tag
válasz
djnice
üzenetére
Egéségükre váljék haverom tudna mesélni róluk át ment hozzájuk hogy majd spórol hát nem sikerült neki. 1/5 hét után a 100giga elfogyot neki le ált a net. Mondták neki vehet kiegészítő adatot valami 6000ft ért 50 gigát magyarul ugyan annyiért mint ami a havidíja lett volna. Hát meg mondta nekik hogy egy ló pikulát akkor köszöni szépen és le mondta másfél hét után. Más fél hétre 15000ft kötbért számoltak neki az volt pofátlan. Ennyit az olcsó megoldásról már újra yetteles.
-
djnice
veterán
Most hívtak a Netfone-tól, elvannak havazva, brutál sok megrendelésük van, ezresével jönnek át az emberek a Yettel-től

-
EA's hit
addikt
-
zseko
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Ez jogos, de mire nem elég 50GB a legtöbb embernek külföldön? Egyébként ahogy néztem ,ennek a tizedét se kapni +10e-ért.
Persze nyilván le lehet használni gyorsan, 4K filmeket streamelve, de feltételezem hogy nem ez az általános ha külföldre kimegy valaki pár napra-hétre. Én legalábbis biztosan nem fizetnék +50e-et +15GB adatra. -
zseko
veterán
válasz
bigdigit
üzenetére
Szerintem vett készüléket is, mert a Prime+-nak nem ennyi az ára, hanem 11990, abból 8393 lesz a -30%-al, de ha veszel készüléket, akkor pluszban lehúznak emeltebb árral.
Nálam is ennyit ír, én is vettem új telefont.Ebből a szempontból az S Net+ ami egész jó árban, elvileg megkaptam volna arra is a 30% kedvezményt, így 8490 helyett csak 5950 lett volna, és eleve 50GB net van benne.
-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ bár soha nem vettünk így még telefont. Csak az okra próbáltam rájönni vajon miért van ez a lehetőség. De így érthető egyszerűen kevesebb legalábbis értékben illetve bonyolultabb lesz így a kedvezményes készülék vásárlás. A kedvezményes flották amik úgy tűnnek külsős cég csinálja holott yettel az is csupán arról szólnak előfizetést csináljanak a feltöltő kártyásokból.
-
-
EA's hit
addikt
Az a baj, hogy ezzel (meg általában a biztosítással is) rendszerszinten élnek vissza az üzletekben dolgozók (tisztelet a kivételnek), de a cég magasról szarik rá azzal az indokkal, hogy nem érkezik sok panasz az üzletekre, tehát nincs itt semmi látnivaló. A te döntésed, de minden elmaradt panasz egy plusz lehetőség, hogy másokat majd nálad rosszabb végeredménnyel húzzanak csőbe.
-
zseko
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Persze, üzletben állították be, mikor csomagot és telefont váltottam, a biztosítást megkérdezték akarok-e, első hónap ingyenes (mondtam hogy az ingyenes egy hónapra igen), ezt nem. Annyira nem akarom csesztetni őket mert amúgy mindig tök normálisak és rendesek, ám azért valahogy majd jelezni fogom, hogy ez így nem okés. Majd forduló előtt lemondom, balhézni akkor fogok ha nem megy egyszerűen.
Persze az ilyeneket is az appból lenne a legegyszerűbb, legkényelmesebb, és legértelmesebb állítani, de hát... -
bigdigit
addikt
Ha csinálok egy prime csoportot akkor akik benne vannak külön külön is tudnak venni kedvezményes telefont vagy csak az aki alá vannak rendelve a többi előfizetők?
Vagyis futhat egyszerre több kedvezményes vásárlás? -
EA's hit
addikt
A Netpajzsot gondolom üzletben rakták fel neked. Ott rendszeresek az ilyen jellegű visszaélések. Szerencsére bármikor lemondhatod és az első 30 napban ingyenes, de ha így volt, én a helyedben 100%, hogy tennék egy panaszt az üzletre is. Igaz el fogják utasítani és semmi haszna nem lesz, de sok kicsi sokra megy.
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó lenne ha fejlesztenének rajta, mert az egy vicc, hogy annyit nem tudnak összedrótozni, hogy korlátlanosként ne akarjon már extra adat vásárlást feleslegesen rám erőltetni. Pláne ne a KORLÁTLAN felirat alatt.
Hova több??
Ahogy a tarifaváltást is erőlteti az új előfizetésem részleteinél, na meg az új telefon törlesztőrészleténél ajánlja hogy vegyek új készüléket...
az OtthonNet, vagy éppen mikor mi, kikapcsolhatatlan erőltetése is marha idegesítő a főoldalon. Cserébe persze pont a lényeget nem látni itt, mert azt minek is, ahhoz almenübe kell bemenni. Fél óra alatt komolyabb dizájnt lehet összedobni mint ez (NEM leprogramozni, az más, hanem kinézet tervet).
Na de nem érdekel amúgy, egyébként se látom havi 1-2 alkalomnál többet a felületet, ezt is csak addig amíg tesómat betanítom hogy töltse fel magának a prepaid kártyáját a saját telefonjáról, egyébként sincs semmi amiért érdemes megnyitni, csak leírtam a véleményemet az appról.Jah, egyébként tarifaváltáskor, mikor mindennel végeztünk, utólag közölték, hogy amúgy aktiváltak nekem egy NetPajzs szolgáltatást (kéretlenül, meg se kérdeztek róla) havi 390Ft-ért, úgyhogy örüljek, védve vagyok...
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az új Yettel TV szolgáltatás most indult.
Biztos vagyok benne, hogy könnyítik, kibővítik majd a megrendelés, manipuláció lehetőségeit, mert az app és a TV szolgáltatás is fókuszban van.
-
szaboi6512
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem savazás, de amit ez az app tud és kezel az valóban nem sok....
Tv csomag váltás is nehézkes, az pedig nem egy nagy dolog.... -
-
4Grider
félisten
válasz
zelikocc
üzenetére
Mert dolgozni kellene vele, a marketing meg nem tudja ezt a fejlesztést meglovagolni, mert eléggé ciki lenne.
Ettől sokkal nagyobb problémák is vannak appal. a flottások jó része pl. alig tud benne bármit is állítani/látni. Céges kapcsolattartóként pl. még egy számlát sem tudok benne befizetni, fiókba kell bemászkáljak, hogy láthassam a számlákat és fizethessem őket. OK, emailben is kiküldhetik őket (és a fizetési linkeket is), de az app teljesen kuka, gyakorlatilag csak egyenlegfigyelésre használható. -
EA's hit
addikt
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
többször szeretnem,mivel a határ közelében lakom,igy sokszor átvált az erösebb külföldi szolgáltatóéra..hmm..
ja,a fapados digi is ezt tudja..😊🤔🤔🤔🤔a nagy yettel meg nem..🤔🤔 -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
inkabb no comment,mert megsértödnél a munkaadod miatt..🤔🤔😊😊😊😊😊
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
és mi az oka?ne kelljen már manapság mindent pc-n intézni..nem lenne igy kényelmesebb?ja,nem..🤔
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
De Yettel, az Yettel.
Az appban nincs erre lehetőség.
-
szaboi6512
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
snooze
üzenetére
Gondolom a szolgáltatások menüben lehetne az applikációban, bár nekem nem töltődik be aztán semmi... De böngészőből betöltve megy, ott a szolgáltatások között van külföld menü és ott tudsz állítgatni. Mondjuk engedélyezés szerintem nincs, az default, a tiltást tudnád megrendelni
-
snooze
veterán
hali.
applikácioba lehet engedélyezni,állitani a roamingot?elöfizetéses tarifa.. -
-
Hogy meglegyen.
Régi Yettel TV netes felület: https://tv.yettel.hu
Új Yettel TV netes felület: https://www.yetteltv.hu
Előbbi értékesítése lezárult, yettelesként telefonszámmal lehetett belépni, a hó végén megszűnik.
Utóbbi az új szolgáltatás, emailcímmel kell belépni, ami egyben Yettel fiók cím is. -
trec12
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Androidos tévén pedig megy. Akkor nem mehetne ott sem? Régóta meg van az ingyenes, használtam is.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK hagyjuk.....
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De azóta sikerült belépni a fiókomba! Fos a rendszerük, minden mindennel összeakad... Most már a régi Yettel TV app is működik. Nem értem.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ahogy elnézem a TV app értékeléseit nem vagyok egyedül. Fos lett, ennyi. Mióta Yettel van az egész tévés rész katasztrófa. 2 percig tartott míg mobilneten betöltött már a régi app is sokszor.
Megint visszaállítottam a jelszót, most Yettel app meg a Web megy, tévé nem megy. Fostel.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hibát dob weben is. Érdekes az előbb be tudtam jelentkezni a Yettel appban. Komédia az egész szolgáltató...
OK most már a Yettel app is halott, hibaüzenet és végtelen töltés a válasz mindenre. Egyszerűen nevetséges az egész. És én ezért fizetek....
Nem emlékszem milyen mailcímmel regisztráltam annak idején, kértem mindkettővel emlékeztetőt, gondoltam amelyikre küld, az lesz a jó. Küldött az egyikre, megváltoztattam a jelszót, beengedett de a TV app csak töltött... Előbb a Yettel app beengedett. Most már nem működik semmi. Érthetetlen.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eleve most tettem fel mert a régi nem jó már. Annak is volt egy ilyen időszaka. Mobilnet, WiFi, mindenhogy szar.
Direkt beléptem most a Yettel appba is, az beengedett.
Mindegy igazából mert kicsinálták a Yettel TV-t, addig érdekelt míg ingyen lehetett Forma 1-et nézni rajta. Szerintem az előfizetők 90%-a erre használta...
-
-
törölt tag
Katasztrófa az új Yettel TV app. Képtelenség belépni, csak tölt a végtelenségig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), hanem arra, hogy ha be sem tudsz lépni a fiókba, akkor először azt kellene rendbe tenni.