Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Urak, a gyári emerald Juliet lencse 10e, a VL 5e(remélem jól lőttem be az árakat)

-
majorosbence
csendes tag
Vegre par ev utan ujra birtokomban egy darab.jofogason talan ez az eddigi legjobb vetelem

http://postimg.org/image/ilnkz5hmz/9d969e0c/ -
HagaNRG
őstag
Itt egy ma délelőtti kép a teljes szettről

-
HagaNRG
őstag
válasz
harryls
üzenetére
Így van.
Most már mindegyikben az van...
(az első az Elite, illetve a zöld nekem nem jött be, így annak a helyére jön jövő héten remélhetőleg az új Elite HC ICE lencse
Bár a Ducati keretbe nagy hiba volt zöld lencsével próbálkozni, abba a legjobb a sima króm iridium, vagy fekete lencse.

-
HagaNRG
őstag

Végre új Fire-Polished kombó

Számomra az az igazi Juliet!
-
krain
tag
Uraim, VL Juliet emerald lencse és eredeti emerald lencse eladó lett(most találtam a szekrényben). Nem nyerészkedni akarok rajta, hanem ha valakinek kell elpasszolni vállalható áron.

-
-
czuczb
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy párdarab minőségi fémhulladék, némi gumival és műanyaggal vegyítve kifogástalan összhatással.
Ha valakinek megtetszene bármelyik, ennyiért megválnék tőlük :Penny : 92.000 Ft.-Korrekt, gyűjtőtől szereztem, nem szalonállapot, de nincs is széttaposva.
Half - X : 75.000 Ft.- Zsírúj
Romeo2 : 95.000 Ft.-Új lencsével, de sajna nem valami fasza (vékony, de a színe nekem tetszik) az eredeti
Barna polarizált megvan, de karcos)
Juliet : 90.000 Ft.- Vadi új eredeti lencsével, de nem polarizálttal.(eredeti lencséje megvan, de kuka)Tudok adni tárolózacsit (gyárit), és a kis fémállványt hozzá, amin fotóztam.
Aki esetleg egyben szeretné megvenni, annak odaadom 332000 -ért.
Ha kellenek képek írjatok a czucz.bela.peter@gmail.com -ra, vagy hívjatok, vagy írjatok privátot.
Remélem nem baj, hogy idecsullankodtam hirdetni!Üdv!
-
-
tailor
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek szép állapotú, de felesleges / megunt / kinőtt Large Soft Vault tokja? Vagy olyan nagyméretű tokja, amibe egy Holbrook belefér. Emberi áron megvenném.
-
-
-
kovis
tag
Így van csak nem linkeltem, nehogy ütközzön a jelen fórum szabályaiba bár nem ismerem. Mint írtam is most ez az egyetlen reális lehetőségem. Nem javaslod esetleg, hogy várjak pár hetet egy jobb 30 - 40 közötti ajánlatra? Mindezt az árkategóriát csak azért lövöm be, mert a nem fém keretes Oakley-ra max ennyit szántam szánok, de tudom ez X-Metal. Talán itt a fórumra is felkerülhet egy visszautasíthatatlan ajánlat ezért hezitálok.
-
kovis
tag
Az olx utód oldalán találtam egy Plasma/Emerald-ot ha jól látom érme nélkülit. Hangyányit sokallom az árát. Nektek mint szakértőknek mi a meglátásotok ebben. Az O-review-t néztem elég sok embernek van ezzel a lencsével, amiből nekem az jön le, hogy elég népszerű keret/lencse párosítás volt.
-
-
kovis
tag
Urak!
Egy Juli saját használatra jelen körülmények között megér 80.000,- Ft-ot?
Nem nagyon találok sehol és még a nyáron jó lenne hozzájutni egyhez.Köszönöm a választ előre is.
-
törölt tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Milyen színű a keret? Pont ilyet nézegetek én is, bár kicsit később lesz aktuális, ha meglesz még engem érdekel.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Oakley Batwolfot. Ruby Irridium lencse szín. A boltban próbáltam jó volt, de megrendeltem, megjött és most mintha nagy lenne. Érdekelne esetleg vkit?
-
harryls
aktív tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Új kellene?... mert az nincs
Gold van, nagy jóindulattal, használható. Viszont éppen ezért látnod kellene, én még használnám, de nem vagyunk egyformák 
-
majorosbence
csendes tag
Ha van valakinek R1-be lencseje elado kerem jelezze.koszi
-
válasz
majorosbence
üzenetére
0050Es sorszam alatt lenne igazan erdekes. Amugy 1500-1700 usd korul lehet a vege.
-
majorosbence
csendes tag
tipp,hogy mennyi lesz a vége?

[link] -
-
Hullamos
tag
A fentebb emlitett oakley listambol
:2db Enduro jegelve van TayRol koleganak
:2db Frog(Black/Violet,Black/Emerald) jeglve SamurajKenji koleganak
:1db Jupiter Squared VR46 jegelve Samuraj Kenji koleganak
:1db Five Squared Polar jegelve jookomak koleganakEzen modom is koszonom turelmuk

Es akkor ami meg mardt,es amit most meg jobb arban adom
:Jupiter Squared: Polished Black / Jade Iridium

Frogskins Matte Blue B1-B / Sapphire Iridium (2015 model limitalt)

Es ha valkit erdekel,kerem privatban keressen.Koszonom

-
törölt tag
De jó hogy rá találtam erre a topicra! Szeretnék venni egy ruby irridium Lencsés Batwolf-ot. Iszonyatosan tetszik a színe. Mit lehet tudni ezekről a lencsékről?
-
gaborcsu
tag
válasz
Zolint
üzenetére
A Toxic Blast kollekció már kifutott. Ha fire polár lencsés holbrookot szeretnél akkor nincs más megoldás csak ez jöhet szóba.
Ha a polár lencse a lényeg, akkor nálam is akad bőven választék:[link]
Ha igazából a villantós sárga lencse tetszik, és nem elengedhetetlen a polárlencse, akkor pedig ezt tudom ajánlani: [link] -
Zolint
tag
Sziasztok!
Napszemüveg vásárlásán gondolkodom, a kinézett modell: OAKLEY Holbrook Toxic Black/Dark Grey/Fire Iridium Polarized (OO9102-74)
Voltam egy boltban ott volt Holbrook, felpróbálgattam, egész tűrhetően állt a fejemen, viszont ilyen tükrös meg sárga nem volt, viszont nagyon tetszik. Nem sok boltban találtam meg, magyarban csak egyben ott is 53 ezer ft, esetleg ahonnan érdemes vásárolni, meg meg is érkezik, meg nem hamis, ha tudtok adjatok már tippet. Ja és mit gondoltok a kiszemeltemről? Köszi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
És te akarsz rendelni vagy mással akarod megrendeltetni?
-
SpeciCanyon
tag
Sziasztok! Ebay-es rendelésben tudna nekem valaki segíteni? (Nincs paypalom és még nem is regeltem ebayre..ez az oka
) angliában van a cucc... 
-
törölt tag
sziasztok,
eladó hijinx még mindig nincs senkinek?

üdv
-
tailor
őstag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Szomorú, mert ennyi pénzért én speciel elvárnám

"Polished black" kerettel és "Grey polarized" lencsével vettem. Ez az első komoly napszemüvegem, amit azért vettem, mert a szememből (is) élek, szóval ideje lenne elkezdenem védeni...
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta egy Holbrook Polarized tulajdonosa vagyok, egyelőre nagyon tetszik. Viszont egy dolog nagyon zavar is egyúttal: egy 50+ ezres szemüveghez miért nem adnak egy rendes kemény tokot?! Ezt olyan szintű olcsójánoskodásnak érzem, hogy csak na...
Költsél még 8-10 ezret egy tokra, fajin. -
kovis
tag
Kedves Fórumtársak!
Oakley X-Metal, lehetőleg Juliet érdekelne megvételre saját használatra, nem gyűjteménybe.
Ha valakinek van eladó privát üzenetet írjon. Azt hamarabb olvasom.Üdv
-
TayRol
nagyúr
Eladó lett 3 szemüvegem:
- Chainlink, Polished Blk/Blk Iridium (OO9247-01). Hibátlan, új állapot, doboz, puha tok, papírok: 27.000 Ft
- Oakley Nanowire 2.0 Titanium/Tungsten Ir. Polarized (12-918). Hibátlan, teljesen új állapot, carbon tokkal: 23.000 Ft
- Ten, Brown Smoke-Tungsten Ir. Polarized (OO9128-04). Lencsén nagyon apró karc, doboz, puha tok, papírok: 19.000 Ft
-
Hullamos
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Sziasztok.
Megvalnek gyujtemenyem par darbajatol jo aron.Amit tudni kell rolluk hogy szinte uj allapot 1-2x voltak hordva,ellemben semmi sincs hozzajuk,se doboz se zsak.ES akkor itt vannak az aldozatok:
Frogskins:
1:Matte Black / Violet Iridium
[link]
2:Matte Fern / Jade Iridium Polarized
[link]
3:Matte Blue B1-B / Sapphire Iridium
[link]
4:Matte Black / Emerald Iridium Polarized
[link]Enduro:
1: Black Ink / Violet Iridium Polarized
[link]
2: Tortoise / 24K Gold Iridium Polarized
[link]Jupiter Suared:
1: Polished Black / Jade Iridium
[link]
2: Polished Black / Fire Iridium VR46
[link]Five Squared:
Polished Black / Black Iridium Polarized
[link]Szoval ezek lennenek.......ha egyben valaki elvinne elge jo arban adnam oket de darabra is eladom oket,persze akkor kicsivel tobbert.Ha valakit erdekel valami kerem irjatok privatot.
-
gaborcsu
tag
válasz
Iceman17881
üzenetére
Custom Twoface
-
Iceman17881
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék. Jól sejtem hogy ez egy twoface Kimin? Viszont sehol nem találom ebben a színben pedig ez idei.
http://www.sestodailynews.net/archivi/immagini/2015/K/Kimi-Raikkonen-2015.jpg
http://www.espnf1.com/PICTURES/CMS/26300/26381.3.jpg
-
majorosbence
csendes tag
fúrumtárs csapott le tegnapi nap az R1-re jofogason?
-
-
harryls
aktív tag
A LAB új honlapja 10r.hu Ti felfedeztek valami érdekességet?
-
tomyka74
senior tag
vélemény!
szerintetek,eredeti?http://olx.ph/item/oakley-inmate-polished-gold-dark-grey-05-630-w-oakley-large-carbon-ID6MrkR.html#df71d8aebb
-
trafóóó
tag
válasz
P1eTr0
üzenetére
Az iridium rèteg kezdett hámlani szerintem.
Nem normális de sajnos előfordul.
Sok mindent nem tudsz vele csinálni ès az idő múlásával sajnos ez jobb nem lesz.Ha már zavaró a dolog akkor sajnos csere.
Vezetèshez a szemüveg választás izlès kèrdèse ami fontos ès èrdemes elgondolkodni hogy a polárt nem mindenki szereti vezetèsnèl.
Pl ha sok az lcd cucc a kocsiba akkor nem a legjobb mert nem látod normálisan.
Èn szemèly szerint règen imádtam abban vezetni.
Hijinx vr28 polár volt. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A tapasztalt fórumtagokhoz lenne egy kérdésem. Van egy Half Jacket szemüvegem, amibe vettem külön polarizált lencsét. A csere után már csak ezzel használtam. Ez nagyjából 3 évet jelent. Az utóbbi időben tűnt fel, hogy a lencsék alján (ahol a bőrömmel érintkezik) megjelentik kicsi foltok (kb. úgy, mintha "lepattogzott" volna a felület).
A szemüveget nem ejtettem le, vigyáztam rá, szakszerűen is tisztítottam. Ez normális jelenség? Ha igen, mit lehet vele kezdeni? Illetve a későbbiekben meggátolni
. Elképzelhető, hogy a folt tovább fog terjedni?Ha már írok, akkor még 1 kérdés. normál utcai használatra, illetve vezetéshez melyik szemüvegek ajánlottak? A kettőt együtt szeretném, tehát emellé szeretnék még egy Oakley-t. Gondolom a polarizált lencse alap (a vezetés miatt).
Előre is köszönök minden hozzászólást.
Üdv.
P1eTr0 -
SteveAd
tag
Megvalnek gyujtemenyem nehany kihasznalatlan (alig hasznalt, ill. uj is van kozte) darabjatol:
2 par Straight Jacket (BI es Grey Polarized)
Radarlock Path 1, 2 vagy 3 lencsevel
Half Jacket 4 par lencsevel (Dark Bronze, G20, Grey, Persimmon) es tokkalLasd az alairast. Kepeket privatban tudok kuldeni.
-
ólomlábú
csendes tag
Sziasztok!
Keresek OAKLEY MINUTE BLACK IRIDIUM névre hallgató napszemüveget!
Ebayen csak használtban találtam.
Valaki nem tud véletlenül megbízható,eredeti beszerzési forrást,lehetőleg újat. -
Vole
aktív tag
Ha valakinek barmi kellene az oakley.com oldalrol, az szoljon batran, ebben a honapban rendelek par dolgot es el tudom Mo -ra postazni, joval a magyar bolti ar alatt.
Akar lencsek, kiegeszitok, ruhazat, custom szemuvegek is, barmi ami megtalalhato a weboldalon.
Erdeklodes privatban.
-
MAVERICK11
újonc
Szevasztok!
Van egy eladó crankcase szemüvegem ha esetleg valakit érdekelne!
nikodematy@gmail.com-ra írjatok ha valakinek felkeltette az érdeklődését! -
majorosbence
csendes tag
ÜDv!
Barátomnak keresek Okaley inmate szemcsit.Ha valakinek van eladó kérem jelezze.
Köszi
ÜDv -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
A walleva lencsékkel milyen tapasztalatok vannak?
A fire lencséjük milyen árnyalatú belülről nézve? -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves, hogy adna/eladna nekem 1 db X-Metal Juliet szárába illő csavart?
Az USA-ban látok csak az ebay-en és nincs kedvem heteket várni egy pici csavarra.Köszi!

-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Az én Inmatemet mutatta be a képen tomyka74

Bár azt nem sejtettem, hogy titket fog megkérdezni
Mindenesetre én még feltöltök ide egy képet. Mert láttam írtátok, hogy a kemény tok sem eredeti a müanyag akasztója miatt. Vizsont én még nem láttma ilyen tokot fém akasztóval
se fórumon de még egy eredeti oldalon sem
íme: http://swatdavao.proboards.com/thread/314/oakley-sale
Itt jó pár Oakley-t lehet látni hasonló tokkal és zsákkal.
Persze az Inmatekhez, nem ilyen van és más adobozuk is.
Viszont itt konkrétan ilyen dobozzal adja: http://www.ebay.com/itm/New-Oakley-Inmate-Polished-Chrome-With-Warm-Grey-Sunglasses-Model-42-476-/261902793453Szal, most legyen okos az ember

Ez egy elég kemény müanyag, viszont maga a cipzár rész ami egy erős fém, el van látva O logo-val a gumírozott részén...
Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Módosította: radi8tor ]
-
harryls
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- VR topik
- Formula-1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

íme: http://swatdavao.proboards.com/thread/314/oakley-sale