Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Keret festéssel kapcsolatban írtam neked múltkor egy privátot, ha már aktuális amúgy is itt a téma, majd néz már rá légyszi.

Ha már keret nekem van egy elfekvő Jupiter Squared Woodgrain keretem, ha esetleg valakit érdekel, írjon egy privátot megbeszéljük.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Tavaszi takarítgatás közben válogattam itt az O cuccokat, hát van pár dolog, így gondoltam beírom ide hátha valakit érdekel.
Még mindig van egy Jupiter Squared Woodgrain keretem (lencse nélkül), plusz doboz és azt hiszem törlőzsák.
Illetve van egy régen rendelt pulcsim ami méretprobléma miatt csak porosodik a szekrényben.
Oakley Hydrofree Jupiter Hodiee - Light Grey - L-es méretben.Még van 2 pár Holbrook lencsém, mindkettő Walleva.
Plusz két-három szemüveg amin vacillálok így beírom ide hátha valakit érdekel.
Batwolf - Black Ink/ Ruby Iridium
Frogskins - Matte Black/Black Irdiuim GP75 Edition
Enduro - Black Ink/Violet Iridium PolarizedEsetleg Holbrook Metal csere érdekelhet.
Ha valakit valami érdekel, dobjon egy pm-et

-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Takaritgattam a szemüvegeim között és találtam pár fölös dolgot.:
Style Switch - Matte Dark Grey - Fire Irdiium/Grey lencsepárral (SKUOO9216-07)
Jupiter Squared - Woodgrain keret, dobozzal/zsákkal(SKUOO9135-07)
Enduro - Black Ink/Violet Iridium Polarized (SKUOO9223-13) ez viszont csak a szemüvegHa esetleg érdekel valakit valami pm/emailbe keressen.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Én is nyári nagytakarítást tartok, így van pár szemüvegem amitől megválnék/elcserélném.
- Plaintiff Matte Black/Ice Iridium (SKU004057-14 ) Új, dobozos
- Deviation Polished Black/Ruby Iridium (SKU004061-04) Új, dobozos
- Jupiter Squared VR Signature Series Polished Black/Fire Irdium (SKU009135-11) Használt, dobozos karcmentes (Gaborcsu-tól vásárolt)
- Holbrook Matte Black/Ice Iridium Polarized (SKU009102-52) Használt, csak törlőzsák, karcmentes
- Style Switch Matte Dark/Fire Iridium & Grey (SKU009216-07) Használt, dobozos, karcmentes
- Style Switch Polished White/Positive Red Iridium Polarized & Grey (SKU009216-08) Használt, dobozos, karcmentes
- Frogskins GP75 Matte Black/Black Iridium (SKU 24-335) Használt, dobozos, karcmentes
- Frogskins Matte Blue/Sapphire Iridium (SKU009013-47) Használt, nincs hozzá se doboz, se törlő, karcmentes- egy pár Ruby Iridium (eredeti Oakley) Holbrook lencse
Cserébe ami érdekelhet Plaintiff Squared, Crosshair, Valentino Rossi Frogskins, de persze kp-ért mindegyik eladó

Illetve amit keresek Jupiter Squared lencse (Black Iridium, Grey vagy hasonló), gyári fekete törlőzsák.Ha bárkit bármi (képek árak stb) érdekel akkor privátba meg tudjuk beszélni a részleteket illetve az aláírásomba szereplő címen vannak fent képek.
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Keresek vagyis gondoltam írok ide hátha valakinek a vitrinének az aljába van porosodó darabként.
- Jupiter Squared lencse (Black ird, Grey, Fire ird, Positive Red Ird)
- Holbrook keret matt fekete vagy matt fehér
- illetve Holbrook lencse is érdekelhet Positive Red Ird vagy Black Ird mást is meghallgatok
Ha valakinek van valami ilyesmije és megválna tőle keressen pm-be nyugodtan, aztán megdumáljuk.
Köszi
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Van pár eladó szemüvegem hátha valakit érdekel a téli időszak ellenére, karácsonyi meglepetésnek akár

Garage Rock - Shaun White Edition Matte Black/Grey (SKU 9175-20) - új
Deviation - Polished Black/Ruby Iridium (SKU4061-04) - új
Jupiter Squared - Polished Black/Jade Iridium (SKU 9135-05) - használt (tomtrail kollégától vettem - ő gaborcsutól)Illetve még eladók a múltkori Holbrookjaim:
Holbrook - Julian Wilson Edition - Matte Black/Violet Iridium (SKU 9102-26) - használt (sajnos dobozom /törlőzsacsim nincs meg hozzá)
Holbrook - Grape Juice/Grey (SKU 9102-10) - használtVan még egy Style Switch Polished White keretem, amiért csere érdekel ugyanez a keret csak Polished vagy Matte Black színben.
És akkor záróakkordként egy Oakley pulóver új Pennycross 2.0 Crew / Heather Grey színű / XL-es méretű (nekem sajnos nagy lett)
Csere Jupiter Squared Rossi Edition érdekelhet!
Ha bármi érdekel írj egy privátot.

-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, sry a dupla posztért. Most nézem, hogy ez gyárilag polarizált szóval nem szóltam.

Így a képeket nézegetve az eredetinek talán inkább szürkés a színe mint fekete...de ez persze a képektől illetve a fényviszonytól is függ. -
SamuraiKenji
aktív tag
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
electroger
üzenetére
Fura ez, nekem a Positive Red Ird kb a kedvenc lencsém, én nem tapasztaltam vele ilyesfajta színtorzítást. Sok más "kommerszebb" lencsének sokkal inkább van színtorzítása, de ez persze szubjektív ki mit szeret, ízlések és pofonok

-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Eladóak ezek a cuccok:
Oakley Holbrook Julian Wilson Matte Black / Viloet Iridium (9102-26)
(sajnos doboz , törlőkendő nélkül, de tudok hozzá adni egy Carrera törlőkendőt)Oakley Holbrook Grape Juice / Grey (9102-10)
(Dobozzal, törlőkendővel)Walleva lencse Holbrookhoz (zöldes külső / lilás színezés)
Ha valakit érdekel vmi privátba keressen.
-
SamuraiKenji
aktív tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy pár szinte új Holbrook lencsém - Warm Grey (Matte Holbrookból maradt), ha esetleg valakit érdekel.
Illetve keresek Holbrook lencsét hátha valakinél van elfekvőbe egy pár (Grey, Black Ird, Ruby Ird, ilyesmik érdekelnének)
-
SamuraiKenji
aktív tag
Volna egy eladó Custom Holbrookom:
Crystal Black /Warm Grey
Ha valakit érdekel PÜ
-
SamuraiKenji
aktív tag
Összeállt egy custom Holbrook (a maradékokból
) Crystal Black /Warm Grey egész jól néz ki, majd holnap dobok be egy képet. (köszönet Gaborcsunak
)Ha valakit érdekelné esetleg dobjon rám egy PM-et megegyezünk vmiben

-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát itt van egy Jupiter Camo fent most Vaulton...kicsit olcsóbban, meg ez tuti eredeti, ha már pont ilyet keresel.....
-
SamuraiKenji
aktív tag
Gondolom mert ez már egy kifutott modell, ezért oakley webshopba nincs csak új Holbrookok, pl Ducati sincs már....de amúgy ilyen Jupiter Camo-t Oakley Vaulton néha szoktam látni...ezek már inkább amazon, ebay és ezeken a helyeken lelhetők fel, ahol lehet még 1-2 elfekvő készlet...
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ez szerintem egy Jupiter Camo ami létezett, szóval van ilyen összeállítás.
(amúgy van egy más színű Holbrookom warm grey lencsével, ha gondold dobj egy privit)
-
SamuraiKenji
aktív tag
Itt egy Spike, múltkor mintha vki kereset volna.
Mondjuk, hogy az a politizált lencse milyen azt nem tudom...vmi új fejlesztés lehet

-
SamuraiKenji
aktív tag
Pont ma vettem egy ilyet
De nem eladó max a lencse belőle 
Evvel a warm grey lencsével továbbra se tudok megbarátkozni vmire ki kell cserélnem előbb utóbb
Majd hvégén dobok fel pár képet...mondjuk a másik amit vettem az látványosabb.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Frogskins-be a lencse kipattintható vagy ragasztva/rögzítve van? Mert gondolkodom egy lencsecserén, de nem tudom, hogy azokból kiszedhető-e vagy nem...
Köszi a válaszokat

-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
username99
üzenetére
Kb annyira mint a többi Oakley-ja (Holbrook, stb)

-
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
SamuraiKenji
aktív tag
Illetve még egy ilyenbe bukkantam, nem tudom ezt se , hogy kié , meg hogy ez mennyire jó ár , hátha

-
SamuraiKenji
aktív tag
Látom pont Mars-ról van szó.
Autóalkatrész keresgélése közbe bukkantam erre , hátha valakit érdekel, ha esetleg innen valakié akkor sry!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Szia!
Akkor tegnap is te törölted a hsz-emet?
Rendben értem, csak gondoltam ez egy oakley-os közösség (én is gaborcsu-tól vettem anno egy Spike-ot , ill Babarnew-nak adtam el egy Inmatet ezen a fórumon keresztül) , hátha valakit érdekel , ill. régebben is láttam itt 1-2 hirdetés jellegű hsz-t.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Oil Rig-em eladó, Matte Black/Black Iridium [link]
Ha érdekel pm-be keress. -
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó Oil Rigem Matte Black w/Black Iridium (03-464) , ha esetleg valakit érdekel, keressen pm-be!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Milyet vettél?