Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Viry
tag
35 k ert erdekel valakit boltbol vadi uj staight jacket polished black/ VR28 black iridium...? Talaltam egy optikat veletlenul es 50% van ra mint utolso darqbra... nekem nem kell ha valakit erdekel kegveszem neki...! Mint mondtam gyari dobozos uj, boltbol!!!
Holnap utazom vissza igy ez az ajanlat Ma van csak! -
Kuszi
csendes tag
Hát megjártam a boltot. Nagy csoda nem igazán volt. A nagy leértékeléseket nem láttam talán a síszemüvegekre voltak egy olyan országban ahol kb 5000 km-ig nincs hó a környéken. Szemüveg nagyon sok volt fém műanyag keretes férfi női kb 10 vitrin de árakban vagy a hazai szint ami meg le volt értékelve az meg kb gaborcsu szint egy két ezer forint különbséggel.
Árak pl: pitt bocs II 8.800.000 rupia
Carbon Blade Ferrari :6.000.000 rupia
Flak Jacket : 1.500.000 rupia
C Wire : 2.300.000 rupia
Kemény tok : 400.000 rupia
Ruhák ugyan úgy hazai áron mentek sportok 500.000 rupia pólók 400.000 rupia
Az órák is ilyen 3.000.000 rupiatol indultak felfelé kb.
1 forint kb 50 rupia.
Ja és eléggé hangos Dram&bass zene szólt.
Igy nem lettem gazdagabb ma oakley termékekkel.
Ha már veszek valamit inkább a hazai gazdaságot erősítem.
Nektek hamarosan jó reggelt. -
napey
tag
válasz
electroger
üzenetére
A positive red iridium lencse ilyen, bár sztem is furcsa először, kicsit gagyi hatású de hát ők odaát biztos jobban tudják

-
X-metal
tag
Srácok, tud valaki az oakleyvault.com-rol rendelni?
-
X-metal
tag
Felkerült a ebay.de-re ez az x-squared. Tettem rá egy pofátlan ajánlatot.
Visszairt, hogy adjak hozzá 50 eurt. Mondtam, jó de abban legyen benne a postaköltség is.
Mire ezt végigbeszéltük, és a küldött számlát kifizettem, addigra 60 eurral főlé licitáltak az általam fizetett árnak. És a csávó, nem küldte vissza a lovét, hanem simán lezárta az aukciót!!!
Ezért szeretem a németeket, végtelenül korrektek!!!
Én meg bagóért kaptam egy zsir új x-squaredet!
-
electroger
csendes tag
Üdv!
Vásároltam a minap egy Plaintif squaered szemüveget red iridium lencsével.Azt vettem észre,hogy egy pontba nézve a fejemet forgatva a lencsék belső,ornyereg felőli részén a lencse zöldes szürke árnylata átmegy kékesbe.Ez akkor is észrevehető,ha a szememmel oldalra nézek.Ez normális,vagy kifogtam valami selejtet? -
Sh4rk
aktív tag
-
huberpe
aktív tag
kedves fórumtársak!
van valakinek tapasztalata a walleva lencsékkel kapcsolatban? érdemes velük próbálkozni, vagy esetleg másik típus ajánlott?
-
Damage
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy szemüveg szakértő, 9 éves koromban volt utoljára a fejemen (33-t betöltöttem). Az elmúlt 16 évben, amióta jogsim van, minden évben megfogadom, hogy venni fogok egy szemüveget vezetéshez. Főleg télen zavaró, amikor nedves a burkolat és a napsugarak beérkezési szöge is olyan, hogy alig látok valamit. Fazonra a Crankshaft tetszett (az eladó hölgy és a Párom is ezt találta legjobbnak) élőben. Nem szeretem a csilivili 28 színben pompázó nagy és feltűnő logoval ellátott cuccokat, ezért a "Matte Black" keret mellett döntöttem (matt). A hölgy azt mondta, hogy érdemes a polarizált black Iridium lencséset választani. 24 év után így életem második szemüvege ez a példány lett. Remélem sokáig egyben marad és ténlyeg hatékony lesz télen is. -
Sh4rk
aktív tag
Srácok, hozzák a julit nekem, mire kell figyelni, hogy ne fussak gagyiba?
-
kpykpy
tag
sziasztok!
Eladnám gyűjteményem egy féltett darabját, mivel másik "felső polc díszt" keresek

Oakley X-metal XX Tio2 - Black iridium (újszerű állapot, karcmentes, minden papír, doboz coin stb)
Cserébe érdekelne:
- Oakley over the top (lehetőleg fekete keretes)
- Oakley Pit Boss (első generáció)Kp-s irányára 100e (minimálisan alkuképes)
Részletek privátban.
-
X-metal
tag
válasz
jailbird
üzenetére
Harryls kolléga hívta fel rá a figyelmemet, és nagy mázlim volt vele, mert "viszonylag" olcsón jutottam hozzá.
Legalábbis ahhoz képest, hogy az elmúlt 3 évben csak ez a 2 darab tűnt fel az ebay-en.
Az előző kb 1 éve. 1 $-ról indult az aukció, és 360$-nál állt meg.
Kb 15-en licitáltak rá. Engem nem engedett a magyar IP cím miatt.
Persze ez csak az utolsó pillanatban derült ki.
Úgyhogy most az első dolgom az volt, hogy levelezzek a csávóval a licit és a postázás miatt.
Persze kértem buy-now árat is, de azt mondta, hogy licitálni kell.
Összesen hárman licitáltunk és ebből mint később kiderült, ketten voltunk innen a fórumról.
Szerencsére a fórumtárs az utolsó percekben nem tudott a gépnél lenni, mert dolgozott, így megspórolva nekem 50 GBP-t.
A licitet mindenképpen én nyertem volna, mert olyan összeget tettem rá, amivel biztosra mentem.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Van egy 1 éves Oakley napszemcsim és a száron lévő gumi elkezdett szétmállani. Lehet ilyet szerezni valahonnan vagy csak eredeti Oakley szervizből?
-
-
-
hori13
tag
Az Olx oldalon beütöttem a keresőbe, hogy fémkeretes napszemüveg és kidobott három találatot. Ebből az egyik egy Juliet, 15000ft-ra tartja az eladó és azt írja, hogy dioptriás lencse van a szemüvegben. Kértem tőle jobb minőségű képeket ( az eredetiség igazolása végett) de ő a személyes találkozóhoz ragaszkodik arra meg én nem tudok elmenni
Ha valakit érdekel akkor keressen rá. -
tomiika
tag
Sziasztok,
a következő kérdéssel fordulnék hozzátok: van egy Garage Rock szemüvegem és azt vettem észre, hogy az O logo a száron nincs teljesen középen, el van egy kicsit csúszva. Ahogy néztem a képeket a neten, ez nem egyedi eset, valakinek van ilyesmi tabapsztalata? Ez javítható probléma?
Előre is köszi

-
harryls
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
A Király utcai LAB-ba max 800ft egy pár, ebay-ről csak a posta legalább 4x annyi.
Valszeg ritkán látogatod az oakley topic-ot nem tudhatod, de isten tudja hányszor írtam már le hogy gumikat a LAB-ba kell venni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kulcsari
üzenetére
Találtál vagy meg is vetted?
Ha nálad van, akkor fotózd le jó minőségben és akkor nagy valószínűséggel meg tudjuk mondani eredeti-e. -
kulcsari
csendes tag
Sziasztok!
Csak bevizsgáltatni lehet a napszemüveget vagy meg lehet állapítani másból is hogy eredeti e? Ugyanis találtam egy oakley holbrook OO9102-06 os szemüveget és szeretném megtudni h hamisítvány vagy nem.
Várom a válaszaitokat! Köszönöm előre is
-
Hullamos
tag
Kosz Fiuk hogy igy segittek nekem
.Es igen penteken idulok,szombatol vagyok Bp-n s kb 10 napot ulok.ES nekem tenyleg mind1 hogy ki veszi at csak adjatok egy szamot akinel van s en a napokban jelentkezi fogok es persze duplan fizetem a faradalmatokat 
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
m0h0senator
üzenetére
eBay-nél nem nagyon van olcsóbb.
Esetleg, ha LAB-ban megszánnak egyel. -
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
Oakley flack jacket-m. És olyan kérdésem lenne, hogy elhagytam az egyik orrnyergen lévő gumi tartót. Hol tudok itthon venni? ebay-ről több lenne a posta és 2 éve is fekete helyett szürkét küldtek.
Köszönöm

-
Sh4rk
aktív tag
válasz
TayRol
üzenetére
ISTEN VAGY! Köszönöm.

Elméletben 5. írta, hogy pont egy hét múlva jön. Ezért az én értelmezésemben ez péntek.
A szemüveg 1500 Ft. Meg tudod előlegezni neki? Összefutunk mi vagy már eleve Hullámossal találkozol majd?Még egyszer, nagyon köszönöm.

Adnál privátban egy számot, és akkor felhívlak pontosan, hogy mit tudtam megbeszélni a hölggyel. -
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok srácok, Baj van.
Leütöttem Vaterán "Hullámos" kollégának egy Oakleyt. Eddig nem is lenne semmi baj. Viszont kollégám megbetegedett, és most nekem helyette is melóznom kell amikor szabad lennék. Nem tudok elmenni a szemüvegért, a hölgy aki árulja, pedig nagyon rugalmatlan. Konkrétan házhoz kell menni érte, meg sem mozdul vele.
Zuglóban az Ilosvai utcába kellene érte elmenni. De mire jön pestre érte addig nem tudok érte elmenni.
Valaki aki zuglóban van esetleg tudna nekem és Hullámosnak segíteni?Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(a pokerstarsos polárt vettem 15-ért) a 35 nagyon sok érte.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)