Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hullamos
tag
Szerintetek ennek a hirdetonek a hirdetesei kozul ,az Oakley szemuvegek eredetik?Mert ha igen akkor eleg jo arban vannk......
-
miki_nrg
csendes tag
Esetleg nincs valakinek Probation eladó?
-
Jojo5
őstag
Megpróbáltam élőben a Tincan-t, mit ne mondjak kicsit csalódott voltam, nem takar rendesen, de inkább nem volt kedvem az orrnyerget állítgatni, mert a nagy fejemre csak picit lett volna jobb, lehet még elnézek egyszer a Király utcába asszonypajtással, hogy ő is lássa rajtam, de egyelőre nem pozitív a véleményem...
A pipellőkkel is befürödtem mert a Bajcsy-ban nincs csak a Királyban, de oda nem másztam be, inkább megnéztem a kiszemelt Fortis-t...

-
TayRol
nagyúr
Köszönöm Gaborcsunak a Jade TwoFace-t!

-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Jól mondod, tényleg hajtottam olyanra.
Az egyébként OO black polár, az a vr28
Én sem hordtam túl sűrűn 2011-ben és tavaly az vittem nyaralásra. Biztos hogy tágult? A szárak közti távolság alapból nagyobb volt annál, mint az IH-nál. Az itthon lévő NSJ-knél is van olyan hogy egy jócskán hordott szűkebb mint egy szinte új állapotú
Hát igen, a Juliet elnyűhetetlen
-
X-metal
tag
Ez nagyon szép darab!
Ha emlékezetem nem csal, Harryls kolléga is feni a fogát egy ilyenre.Harryls: A tőled kapott Split Jacket VR28 polár lencséjét pont ma tisztogattam meg a keretből kivéve,
és sajnálattal tapasztaltam, hogy elkezdett hámlani belülről...
Igaz, sokat hordom (minden nap a bukósisakom alatt), de b@sszameg, nincs nálam 8 hónapja!!!
Lelkem rajta, tisztitom rendesen, még gyakorlatilag karcmentes.
Imádom, mert kurva jó lencse, de 7 hónap után vegyek bele 25 rugóért újat, mert lehámlik és zavar a látásban???
Arról már nem is beszélve, hogy a keret is kinyúlt. A két szára már alig tartja a fejemen.
Ezt akkor vettem észre, amikor valamelyik nap felvettem az IH-t (eddig talán 2xvolt rajtam), és zongorázható különbséget éreztem köztük tartás tekintetében...
Az elite szériás C-six tipushibájáról már nem is beszélve, aminek mikor becsukod a szárát, f@szán beleverődik a lencsebefogó aljába. Már mind a szárvégekről, mind a lencsebefogókról hiányzik a bevonat, pedig nem hordom agyon.....
Bezzeg a régi Julim!
Azt hat év alatt csak alváshoz meg dugáshoz vettem le, aztán gumicserén kivűl semmi baja nem volt...
-
-
gaborcsu
tag
Úgy látszik a minőség szempontjából időről időre újra felmerül ez a kínai-olasz dolog.
Nekem pl a 10éves monster lencsém ugyanúgy pergett le néhány év után mint a 2-3éves pitbullomról. Ezt el kell fogadni, hogy vannak akiknek az izzadtságát nem viseli el az anyag.
Ez nem hiba hanem tulajdonság. -
-
-
-
harryls
aktív tag
Ha jól emlékszem 2007 végén volt a váltás, a 2008-09-ben kiadott szemcsik valszeg még eredeti oakley tervezés és gyártás.
Az hogy egy szemüveg kényelmes nagyban függ az arc formától
Ez az? Végül is nem néz ki rosszul, az aviator stílus nekem is bejön bár ritkán hordom a warden hammer-emet.
És még mindig kérdezném mik azok a régebbiek amiket beszereznél?
-
Jojo5
őstag
Ha bejön ez a Tincan remélem, hogy nem fogok vele befürödni, mert ha igen igencsak "morcos" leszek...
Amiben járkálok Ray Ban nagyon bejön még mindig, de szeretnék valami kevésbé "robosztusat"

OFF: Igen, Ipadből arra várok, hogy ha az újba berakják a 2 gigát akkor lecsapok arra, ha nem akkor mostani Air lesz...
I6 már más tészta, nekem méretre tökéletes lenne a 4,7", de az akksija katasztrofálisan gyenge mint mindegyik szifonnak...az 5,5" ebből a szempontból már más tészta, az akksiban nagyon erős, viszont nagyon nagy és tuti, hogy ha melóban leejteném a repcsiről levetném magam utána a "mélybe"...

Ja, és még kéne pipellőt is vennem mert amiket veszek Deichmanos cipők sorra 2-3 hónap után leszakadnak a lábacskáimról... a 100kg-os terhelés nem tetszik nekik
-
válasz
harryls
üzenetére
2008-09 körül még vettem normális minőségű oakleykat, de az utána lévőknek csapnivaló a minpsége. A 2012-es titan ch-mnak is hámlik belül a lencséje

Na igen, ez egy nagy problémája a persolnak, hogy az üveglencse miatt orrnehéz. De baromi kényelmes és remélhetőleg tartós cucc. A 2393-as modellt néztem ki magamnak.Jojo: lehet érdemes lenne bevárni egy newgen ipadet, i6 meg fene tudja, nekem a plus bejönne
-
harryls
aktív tag
Azt látom hogy ez a hámlás elég nagy probléma, de érdekes hogy nekem nincs olyan lencsém ami nálam kezdett el hámlani, viszont tény hogy a legújabb szemcsim 2007-es évjáratú. Létezik hogy az olaszok átvétele óta romlott a minőség? Talán csökkenteni kellett a kiadásokat és ez ment a minőség rovására? Tény hogy a persol elég magas minőséget képvisel, de nekem túl elegánsak. Súlyárol van tudomásod? Mert képek alapján és az üveglencse miatt kb zil akkumlátor súlyúnak nézem
Szvsz elég lényeges a súly egy egész napos viselés során.
Mi az a néhány régebbi amit beszereznél?huberpre a maui jim tényleg kurva jó szemüveg
Jojo5 az OO red polár nagyon vagány, a tungsten meg bazi jó lencse
-
Jojo5
őstag
Azon még gondolkodom, hogy megérné-e nekem, Ipad tuti lesz, csak még fene tudja melyik, mini vagy nagy, és ha nagy akkor Air vagy az újabb, most kivárás van.

Az mondjuk zavar, hogy a Tincan-hez nincs csere lencse...
de előbb még úgyis fel kell, hogy próbáljam, aztán "beleszerelmesedhetek" ha jól áll.... 
-
-
Jojo5
őstag
Van még 1-2 kombó ami bejön még mint pl: matte black+dark bronze, tungsten+tungsten irid., light+ice iridium, satin chrome+oo positive red

Ha jól áll a forma akkor, jövő nyárra beneveznék egyre szerintem...

-
-
Jojo5
őstag
Volt valaki mostanában a Lab-ban ? nem tudjátok vajon van nekik most Tincan-jük ?

-
huberpe
aktív tag
a legutóbbi 3 oakleym kb. 2-3 év után kezdett el hámlani, úgy, hogy nagyon vigyáztam rájuk. én is ezt kezdtem érezni, hogy egyre gyengébb a minőség. ekkor kezdtem el nézelődni más irányba és a választásom a maui jimre esett. eddig azt hittem, hogy az oakleynál nincs jobb. tévedtem.

-
válasz
Bati0501
üzenetére
Mert megtetszett egy Persol, üveglencsés polarizált, elegáns

Mikor lett elég? amikor elkezdtek meghalni az alig használt/rendszeresen karbantartott lencsék, semmi értelmes új modellt nem adnak ki, a minőség egyre gyatrább az árak pedig nem csökkentek. Ráadásul már kínában készülnek ami számomra véglegesen eldöntötte a dolgot. Van pár régebbi modell amit be szeretnék szerezni, de részemről ennyi volt. -
-
-
gaborcsu
tag
Holbrook kicsit másképp: Silver F
Már csak azt nem értem minek az összehajtható szár, ha szemüveg nem hajtható össze az orrnyeregnél.
Egy jó ötlet (Persol) értelmetlen másolása. De legalább könnyebben fog törni a szár
-
Viry
tag
válasz
SwedeN83
üzenetére
14-15 lol

mié nem teszed fel kurva drágán, ha annyira speckó darab...15k ért átlag pulcsik vannak...
ezzel nem nagyon támasztod alá hogy egyedi darab!
tedd fel 150$ ról indulva és írjál hozzá egy szívhezszóló mesét hogy ez az egy darab van a földön jelenleg a TE tulajdonodban, original price 340$ ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aki hülye az megveszi annyiért is... ha nem megy el akkor max leárazod...
-
-
SwedeN83
csendes tag
Eladó Oakley pulóver Ritkaság!Gyűjtői darab!
Eladó egy tényleg nagyon ritka darab.Az országban elméletileg ez az egy darab létezett egy set részeként volt Egy dísz doboz és egy rövid ujjú mellé ha pontosan jól emlékszem.De a nagyon magas ára miatt nem tudták eladni és a pulóverhez hozzá jutottam a Budapesti Oakley boltban.
Kb 75 ezer ft volt anno az egésznek az ára és limitált cucc volt sorszámmal ellátva.
L-es van bele írva de inkább egy laza M es méret szerintem.
Én 180cm és 80kg vagyok.
De tőlem picivel nagyobb embernek is jó lehet.
Az ára fix mivel ritkaságról van szó és tényleg gyűjtőnek ajánlom.Aki tudja miről beszélek értékelni foglya ezt a darabot.Ez az Oakley történelem egy kis darabkája ami ma már a mostani gyenge és rossz minőségű darabjairól nem mondható el hála a nyomorék olaszoknak.
-
miki_nrg
csendes tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Megakartam várni legalább az első választ míg leírom miért kérdeztem

Nekem is olcsó volt az ár. De az nem lényeg. Csak a leírásban még kemény tokot is írt. Aztán a képen csak a szemüveg van ezért nem derül ki, hogy a milyenek a hozzávalók.
Amúgy nekem is ugyanilyen Oilrigem van és kivettem a fiókból és összehasonlítottam a képen láthatóval és nem is találtam különbséget. CSak annyit, hogy az enyém bal szárában van a szám.
De egyébként még mindig keresek matt fekete keretes oilriget, úgyhogy aki megválna a sajátjától az ne kíméljen

-
miki_nrg
csendes tag
Na és ez? Szerintetek eredeti?
http://olx.hu/hirdetes/oakley-oil-rig-ID2C1Ef.html#a2dc8d7887 -
gaborcsu
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Csomagolás: cakkos kendő, mikrobag "zsinórja", valamint batwolf mindig batwolfos zsákban van mivel ott van ikontartó, +ikon nincs külön becsomagolva, amikor még barna dobozban jött a batwolf akkor is a nagyobb méretben jött mert a normálba csak passzentosan fér bele (ma már az olaszok belepréselik a kis méretűbe is)
A gránit kerethez tartozó második ikon inkább mélybordó színű, nem tűzpiros. Valamint a gránit keret színe sem teljesen ilyen élőben.
Ja és a legfontosabb dolog, nincs polár batwolf 15e-ért!! -
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, sry a dupla posztért. Most nézem, hogy ez gyárilag polarizált szóval nem szóltam.

Így a képeket nézegetve az eredetinek talán inkább szürkés a színe mint fekete...de ez persze a képektől illetve a fényviszonytól is függ. -
Sh4rk
aktív tag
Skacok, ezt innen árulja valaki? Link
Ha nem akkor valaki segítene, mert mindenben eredetinek tűnik, de a lencse nincs úgy fotózva, hogy látszon iridium-e, illetve a törlőkendő zavar.
Köszi előre is.

-
Alpachino
veterán
-
SamuraiKenji
aktív tag
-
miki_nrg
csendes tag
Ezt innen hirdeti valaki?
http://olx.hu/hirdetes/oakley-oil-rig-napszemuveg-ID2zQr3.html#a2dc8d7887
-
IAjaxI
csendes tag
-
majorosbence
csendes tag
ha valakinek van elado jupiter squared szemcsije irjon privatban.
koszonom
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
majorosbence
üzenetére
Annak néz ki, bár élőben még nem láttam ilyet.
-
TayRol
nagyúr
válasz
majorosbence
üzenetére
Szerintem igen.
-
majorosbence
csendes tag
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
electroger
üzenetére
Fura ez, nekem a Positive Red Ird kb a kedvenc lencsém, én nem tapasztaltam vele ilyesfajta színtorzítást. Sok más "kommerszebb" lencsének sokkal inkább van színtorzítása, de ez persze szubjektív ki mit szeret, ízlések és pofonok

-
napey
tag
válasz
harryls
üzenetére
ez lehetett sajnos nem én vettem meg

-
harryls
aktív tag
Valamelyik aprón volt hirdetve Oakley splite néven egy splice. Amennyire ki tudtam venni egy gunmetal/emerald, 22e-ért. Már nem találom. Valaki innen vette meg?
-
napey
tag
válasz
electroger
üzenetére
sajnos nem tudom milyen színű a világ, hosszabb ideig történő viselés után, mert nem hordom a +red lencsés szemüvegemet
de ma kipróbáltam egy rövidebb időre és nem tapasztaltam ilyesmit, bár rózsaszínben látni a világot, lehet nem is olyan kellemetlen
biztos van itt aki használ ilyen lencsét, majd ő megmondja a tutit -
Sh4rk
aktív tag
válasz
electroger
üzenetére
Villanyoszlop .. .. 3 méter távolság.
Fej mozgatás, forgatás stb.
Ha nincs torzitás (hullámzás, recék), akkor reménykedhetsz, hogy eredeti.
Ha viszont mozog a kép és változik, akkor biztosan kamu..
-
tomtrial
tag
Olcsóbb lett a Ch Ti ... vegyétek vigyétek

-
SpeciCanyon
tag
válasz
electroger
üzenetére
Hol vetted?
-
Adree86
újonc
Sziasztok,
Van egy Oakley Forehand típusú napszemcsim, nagyon imádom, viszont sajnos nem voltam elég figyelmes, és tengerparton rajta maradt homokszemcsék miatt karcos lett...
Optic World-ben azt mondták, hogy csak lencse csere lehetséges, polírozni nem lehet.
Ez valóban így lehet? Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem, de nem értek hozzá sajnos, viszont jó lenne minél költséghatékonyabban megúszni a dolgot, persze csak ha csere jöhet szóba, nem fogom rá sajnálni a pénzt.Köszi előre is!
http://www.oakstore.de/en/oakley-sunglasses/only-for-girls/forehand/oakley-forehand-rose-quartz-l-g40-black-gradient.html
-
majorosbence
csendes tag
hátha valakit érdekel:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem hordtam túl sűrűn 2011-ben és tavaly az vittem nyaralásra. Biztos hogy tágult? A szárak közti távolság alapból nagyobb volt annál, mint az IH-nál. Az itthon lévő NSJ-knél is van olyan hogy egy jócskán hordott szűkebb mint egy szinte új állapotú
Ha emlékezetem nem csal, Harryls kolléga is feni a fogát egy ilyenre.
Half Wire Red Oxide

de előbb még úgyis fel kell, hogy próbáljam, aztán "beleszerelmesedhetek" ha jól áll....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)